Ο φετινός stylish χειμώνας έρχεται από τη Νέα Υόρκη 

Ο φετινός stylish χειμώνας έρχεται από τη Νέα Υόρκη… Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της New York Fashion Week το φθινόπωρο γέμισε χρώματα για να μας εισαγάγουν στον χειμώνα, που όπως λένε τα προγνωστικά θα έχει πολύ πιο μεγαλύτερο στυλιστικό  ενδιαφέρον από το 2020…

stylish χειμώνας

Εξερευνώντας τα street style της αμερικάνικης μητρόπολης της μόδας εντοπίζουμε τις 3 βασικές τάσεις που θα επικρατήσουν στη νέα σεζόν. Οι πιο γνωστές fashion icons τις φόρεσαν ήδη… Κι εσύ, εννοείται ότι μπορείς να επενδύσεις από τώρα στα hit κομμάτια, που θα σε κάνουν να νιώσεις trendy και stylish…

Ο stylish χειμώνας μας θέλει με φορέματα

Αντίθετα με τα μουντά χρώματα που μας περιβάλλουν στη φύση, η μόδα «ανθίζει» στολίζοντας τις εκπληκτικές δημιουργίες της με υπέροχα λουλούδια, γεωμετρικά prints ή αφηρημένα designs!

Stylish χειμώναςΕίναι ωραία, ζωηρά και πάνω από όλα μας χαρίζουν ιδιαίτερες εμφανίσεις. Ο λόγος για τα εμπριμέ φορέματα τα οποία ήταν must όλο το καλοκαίρι και όπως φαίνεται συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα μας και τον χειμώνα.

Stylish χειμώναςΜαζί τους έρχονται και τα μονόχρωμα… Λευκά, μπλε, κόκκινα, αλλά και ακόμη πιο έντονα χρώματα… Μιλάμε για τη νέα πρόταση των σχεδιαστών που θα σε βοηθήσει να αποφεύγεις το «προβλέψιμο» και «βαρετό» ντύσιμο… Είναι αποχρώσεις που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν κάθε εμφάνιση σου σε super stylish.

Γι’ αυτό πρόσθεσε μια νότα ζωντάνιας στην γκαρνταρόμπα σου με υπέροχα φορέματα. Κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.

 Πιέτες παντού!

Οι πιέτες έκαναν την επανεμφάνιση τους στις πασαρέλες πριν μερικά χρόνια  και συνεχίζουν να είναι μέσ’ την μόδα και τον φετινό χειμώνα. Έτσι, θα μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας φορέματα και τις φούστες με πιέτες και θα είμαστε in Fashion.

Αρκετοί ήταν οι οίκοι που υποστήριξαν το συγκεκριμένο trend… Και ήδη οι πιο θερμές fans τους συνδύασαν midi φούστες με τα δαντελωτά top ή και εσώρουχα, δημιουργώντας έτσι μια πολύ δελεαστική πρόταση. Να θυμάσαι πάντως: Σε γενικές γραμμές οι πιέτες θεωρούνται το key item της σεζόν.

Σακάκι, αλλά ποιό σακάκι;

Σε ουδέτερη ή έντονη απόχρωση, με γιακά ή χωρίς, ladylike ή boyish είναι μερικές μόνον από τις γραμμές που θα βρεις σε σακάκια φέτος στην αγορά…

Και τώρα με τις πρώτες δροσούλες είναι ότι χρειάζεσαι… Διάλεξε λοιπόν, το ύφος που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και ακολούθησε το παράδειγμα των fashionistas…

Στην πιο σέξι του εκδοχή, όπως είναι αυτή που προτείνουν φέτος οι σχεδιαστές, το ανδρικό κουστούμι μπορεί να δείξει ακόμα πιο θηλυκό και από ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα.

Κράτησε το καλά αυτό στο νου σου και ξαναμελέτησε το ανδρόγυνο στιλ αλλιώς: Η λέξη-κλειδί είναι “χαλαρότητα”. Η τάση επιβάλλει κυρίως ευρύχωρα- έως πολύ άνετα… μπλέιζερ, από μαλακά υφάσματα.

stylish χειμώνας

Στις must αγορές ανήκουν τα καμηλό και τα γκρι κουστούμια, τα μπεζ-χακί παντελόνια με πιέτες και οι ζιπ κιλότ. Επίσης, θα επενδύσεις σε πουκάμισα ριγέ ή ντένιμ, γιλέκα, και ασφαλώς σε μπλέιζερ σε ίσια γραμμή (και σπάνια μεσάτα).

stylish χειμώναςΤέλος, πρόσεξε ιδιαίτερα και την χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις. Τα φετινά ανδρόγυνα κάθε άλλο παρά στιβαρά θέλουν να δείξουν. Ο αυστηρός χαρακτήρας τους εξισορροπείται με παστέλ, αλλά και έντονες αποχρώσεις… Γι’ αυτό και θα τα λατρέψεις ακόμα περισσότερο!

stylish χειμώνας

MadameLeFo