Molton Brown: Γιορτάζει 50 αρωματικά χρόνια

Ο διάσημος λονδρέζικος οίκος του Molton Brown αρωμάτων γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια του… 50 αρωματικά χρόνια… Μάλιστα, το 2021, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να ρίξουμε μια ματιά πίσω και να μάθουμε λίγα από την αρωματική ιστορία του.

Γεννημένος στη δεκαετία του ’70, ο βρετανικός οίκος Molton Brown, γιορτάζει φέτος τα 50ά γεννέθλιά του… Κι εμείς στο MadameLeFo επανεξετάζουμε τις ρίζες του, αποτίνοντας φόρο τιμής σε μία από τις πιο πρωτότυπες και εμβληματικές συλλογές του οίκου -το Orange & Bergamot – με μια αναμνηστική απεικόνιση στη Limited Edition εκδοχή του.

Γνωστή αρχικά ως Orange Groove, η συλλογή Orange & Bergamot ανήκει στις πρώτες του οίκου. Παράλληλα φέρει μια σημαντική κληρονομιά, όντας ένα από τα πρώτα πολυτελή προϊόντα καθαρισμού χεριών στη Βρετανία, καθώς είχε επιλεχθεί από το περίφημο Grosvenor House στο Mayfair για να διακοσμεί τα μπάνια των επισκεπτών του.

Προσφέροντας ένα λαμπερό συνδυασμό από άρωμα εσπεριδοειδών και λευκών λουλουδιών το Orange & Bergamot εξακολουθεί μέχρι σήμερα, ως βραβευμένο best-seller, να αποτυπώνει στην εντέλεια όλες τις αξίες του οίκου που συνεχίζουν να τηρούνται στο έπακρο σε ό,τι κι αν δημιουργούν: Πάντα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά, τηρώντας τη δέσμευση τους ώστε όλα τα προϊόντα τους να παράγονται στη Αγγλία (πάντα made in England), αλλά και το πάθος τους για την πολυτέλεια.

Η σειρά Orange & Bergamot δημιουργήθηκε από την Master Perfumer Beverley Bayne, χαρίζει μια αναζωογονητική νότα μανταρινιού, ανθισμένο έλαιο νερόλι και άρωμα μόσχου που διαρκεί. Εμπνευσμένο από την ηλιόλουστη Σεβίλλη, η ζωηρή φρεσκάδα του αρώματος ταιριάζει σε όλους όσοι απολαμβάνουν την αισιόδοξη και χαλαρή πλευρά της ζωής.

Σε προσκαλούμε να ταξιδέψεις και να απολαύσεις κι εσύ με όλες σου τις αισθήσεις σε μια ζεστή αυλή της Ανδαλουσίας, γεμάτη με φωτεινά δέντρα από εσπεριδοειδή, πλούσια σε φυσικές και αναζωογονητικές μυρωδιές, που αρωματίζουν τους δρόμους της πόλης που είναι γεμάτη ζωντάνια…

Επιπλέον, η συσκευασία της νέας αυτής Limited Edition συλλογής αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της πρώτης συλλογής Orange Grove -όπου ένα δέντρο πορτοκαλιάς δίνει ζωή στο μπουκάλι, με υπέροχα, ασημένια φύλλα.

«Εμπνεύστηκα από τη φρεσκάδα και τη φυσική αίσθηση των εσπεριδοειδών και των λουλουδιών. Αναμείξαμε σύγχρονα συστατικά, όπως το ανθισμένο νερόλι και τον απαλό μόσχο (musk) για να προκύψει μια διαχρονικά χαρούμενη αίσθηση», εξηγεί η  Beverley Bayne, Master Perfumer του οίκου.

Η LIMITED-EDITION ΣΥΛΛΟΓΗ

Μια συλλογή που θα λατρέψεις. Η σειρά Orange & Bergamot είναι ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα αναζωογονητικό μπάνιο, ενώ ταυτόχρονα είναι μια λαμπερή προσθήκη στο τελετουργικό που ακολουθείς  για το πλύσιμο των χεριών σου. Η δική τους παράδοση γίνεται και δική σου – η πολύτιμη συλλογή Limited Edition δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του οίκου Molton Brown, αλλά και για όσους τώρα ανακαλύπτουν τις συλλογές του και να είσαι σίγουρη ότι θα τη λατρέψεις και για τα επόμενα χρόνια..

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ  

Ανακάλυψε ολόκληρη τη νέα limited Edition συλλογή Orange & Bergamot της Molton Brown στα κατάστηματα Beauty Line και στο διαδίκτυο από το  επίσημο online e-shop για την Κύπρο moltonbrown.com.cy  Aπό εδώ μπορείς πλέον μπορείς να ψωνίζεις on-line τα αγαπημένα σου πολυτελή προϊόντα μπάνιου και σώματος, τα αρώματα, τα κεριά και τα diffusers, αλλά και πρωτότυπα σετ δώρων.                                                   

Και λίγη Molton Brown ιστορία…

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Street και θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfum και Eau de Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. Η παραγωγή των προϊόντων γινόταν ανέκαθεν και παραμένει μέχρι σήμερα στην Αγγλία, συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

“Ως μέρος του συνεχώς εξελισσόμενου βιώσιμου ταξιδιού μας, δεν έχουμε ποτέ και δεν θα δοκιμάσουμε ποτέ σε ζώα, λειτουργούμε τη δική μας μονάδα παραγωγής στο Elsenham και υπερασπίζουμε την ομορφιά που είναι πιο ευγενική στο περιβάλλον. Εμπνευσμένο από το σπίτι μας, το Λονδίνο, εργαζόμαστε δίπλα-δίπλα με το εκλεκτικό μας σύνολο αρωμάτων για να σε ενδυναμώσουμε με τα διακριτικά αρώματα που θα λατρέψεις”.

 

Μάθε περισσότερα για τα Molton Brown κάνοντας κλικ εδώ  

Η Molton Brown Cyprus απέκτησε το δικό της e-shop 

 

MadameLeFo