#VirtualSantaCy: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το ενδιαφέρον του κοινού

Η απήχηση για συμμετοχή στο #VirtualSantaCy, στην δράση του #SupportCY, για μια διαδικτυακή συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα να συμπληρωθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

 

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά γι’ αυτό και η δράση «Ψηφιακός Άγιος Βασίλης» #VirtualSantaCy που πραγματοποιείται χάρη στο Δίκτυο #SupportCYτα της Τράπεζας Κύπρου, τον Οργανισμό Reaction και άλλα μέλη του Δικτύου, Petrolina, Marks & Spencer, Nicosia Mall, Public, Unicars, Kean, Arnold’s Digital Printers, Leroy Merlin και Procopiou Medishop, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε αριθμό συμμετοχών, από την πρώτη κιόλας μέρα της ανακοίνωσής της.

Οι διοργανωτές της δράσης ευχαριστούν θερμά το κοινό για το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει και ενημερώνουν πως έχουν γίνει διευθετήσεις από την Τράπεζα Κύπρου για αύξηση των θέσεων, ούτως ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν ακόμα περισσότερα παιδιά στη δράση αυτή.

#VirtualSantaCy για 1000+ παιδιά 

Το #SupportCY μέσα από την συγκεκριμένη δράση θα χαρίσει σε περισσότερα από 1000 παιδιά την πιο όμορφη και μαγευτική ανάμνηση των φετινών γιορτών, που δεν είναι άλλη από τη συνάντησή τους με τον Άγιο Βασίλη. Μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μετά από διαδικτυακό ραντεβού μέσα από οθόνες υπολογιστών, κινητών και tablets, με έναν ολοζώντανο Άγιο Βασίλη σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, να μιλάει με κάθε παιδί που το επιθυμεί. Η δράση έχει διάρκεια από τις 15 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή που θα μετατραπεί σε αξέχαστη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του SupportCY στο Facebook.

Learn more 

Το Δίκτυο #SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με τη συνεργασία του Οργανισμού Reaction, για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19. Μέχρι σήμερα το #SupportCY απαριθμεί 89 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportcy@bankofcyprus.com , να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

 

MadameLeFo