Spiruline Boost: Βρήκαμε ΤΑ τονωτικά της επιδερμίδας 

Spiruline Boost: Αυτή είναι η νέα σειρά με τα καλύτερα τονωτικά της επιδερμίδας… Ανήκει στην μεγάλη “οικογένεια” της Thalgo και ήρθε για να σου λύσει τα προβλήματα της επιδερμίδας σου. Μάθε το πως…

Τα άκουσες τα νέα; Η γνωστή Σπιρουλίνα μπαίνει πλέον και στα καλλυντικά μας. H νέα σειρά Spiruline Boost είναι μια δημιουργία της Thalgo που ήρθε για να μας προσφέρει θαλάσσια ενίσχυση με αναζωογονητική Σπιρουλίνα και Θαλάσσιο Μαγνήσιο. Όλα τα προϊόντα περιέχουν σπιρουλίνα ενισχυμένη με θαλάσσιο μαγνήσιο και προσφέρουν λείανση των πρώτων ρυτίδων και αναζωογόνηση της λάμψης, καταπολεμώντας τα επιβλαβή αποτελέσματα της αστικής ζωής.

Ώρα για Spiruline Boost

Η αστική ζωή και οι υπερβολές της συμπεριφοράς (κάπνισμα, αλκοόλ, έλλειψη ύπνου, φαγητό στο πόδι, καθημερινό άγχος και ατμοσφαιρική ρύπανση)  εκθέτουν το δέρμα και το σώμα σε πολύ ψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες. Όλη αυτή η υπερέκθεση στις ελεύθερες ρίζες  και στις τοξίνες φέρνει το αντιοξειδωτικό μας σύστημα σε κορεσμό, με αποτέλεσμα την κυτταρική και σωματική κόπωση.

 

Η  διαδικασία μεταβολισμού ενέργειας επιβραδύνεται, καθυστερώντας έτσι την κυτταρική ανάπλαση. Το σώμα είναι λιγότερο ικανό να αναρρώσει, το δέρμα γίνεται λιγότερο ανθεκτικό και τα σημάδια της κούρασης αρχίζουν να προβάλλονται. Δέρματα με διαταραχές μελάχρωσης, ανομοιόμορφα και ταλαιπωρημένα, με απώλεια ελαστικότητας, κουρασμένα μάτια αντικατοπτρίζουν τα σημάδια περιβαλλοντικής γήρανσης, προκαλώντας την πρόωρη γήρανση.

Γιατί… Spiruline Boost

Η Thalgo όμως, έχει τώρα τη λύση: Τα προϊόντα της νέας σειράς Spiruline Boost, ενισχύουν την ενέργεια των δερματικών κυττάρων και καταπολέμα το οξειδωτικό στρες, επαναφορτίζοντας το δέρμα. Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος με ασπίδα προστασίας.

 

Προάγει τις αντιγηραντικές του λειτουργίες και μειώνει τα υφιστάμενα σημάδια της γήρανσης. Το δέρμα εμφανίζεται πιο σφριγηλό, πιο λείο και νεανικά φρέσκο.  Οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης παραμένουν ευλύγιστες και εύκαμπτες.

Spiruline Boost

ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

 

ENERGISING DETOXIFYING SERUM

Υπερ-συμπυκνωμένος δροσερός ορός με σπιρουλίνα και θαλάσσιο μαγνήσιο για την εντατική αναζωογόνηση της λάμψης και την λείανση των πρώτων ρυτίδων.

ENERGISING ANTI-POLLUTION GEL-CREAM

Καθημερινή κρέμα-gel η οποία αποτελεί «ασπίδα» προστασίας ενάντια στην αστική μόλυνση. Απαλύνει τις πρώτες ρυτίδες και επαναφέρει τη λάμψη.

ENERGISING EYE GEL

Τοπική εφαρμογή

Προϊόν σε μορφή roll on με αναζωογονητική δράση και  εφέ «πάγου» που σβήνει τα σημάδια κόπωσης, τους μαύρους κύκλους, το οίδημα και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια με μία απλή εφαρμογή.

 

Spiruline Boost

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Spiruline Boost

 

ENERGISING BOOSTER CONCENTRATE

Θεραπεία 7 ημερών, σε Αμπούλες, 7 x 1,2 ml

Θεραπεία «Ενίσχυσης» πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, για τη λείανση των χαρακτηριστικών και την ενεργοποίηση της επιδερμίδας σε χρόνο ρεκόρ.

SPIRULINE BOOST *

Αυτό είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, σε φακελάκια 7 x 4 γραμμαρίων. Spiruline BoostΠρόκειται για μια θεραπεία «Ενίσχυσης» με υψηλή περιεκτικότητα σε χλωρέλλα και βιταμίνη C για όσους επιθυμούν την γρήγορη ανάκτηση της σωματικής τους ζωτικότητας*.Spiruline Boost

  • Και να θυμάσαι: Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης.

MadameLeFo