Nissan Qashqai, ο πρωταθλητής των πωλήσεων

Το Nissan Qashqai, το απόλυτο SUV σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων κι ο Όμιλος Πηλακούτα το γιορτάζει με μοναδικές προσφορές

Nissan Qashqai

Όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, το Nissan Qashqai κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά στις πωλήσεις και να αναδειχθεί ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στην κατηγορία του. Το απόλυτο SUV με τα μοναδικά χαρίσματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έχει κατακτήσει την αγορά. Γι’ αυτό και ο Όμιλος Πηλακούτα έχει κάθε λόγο να γιορτάζει τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Ασυναγώνιστες προσφορές και σούπερ εκπλήξεις σε περιμένουν, αυτό τον Φεβρουάριο στους εκθεσιακούς χώρους της NISSAN σε όλη την Κύπρο.

Έχει πολλά χαρίσματα…

Nissan QashqaiΤόσο η αποδεδειγμένα έξυπνη σχεδίαση όσο και τα μοναδικά συστήματα τεχνολογίας του έδωσαν απίστευτη ώθηση… Κι έτσι μπόρεσε να σκαρφαλώσει στη λίστα προτίμησης του αγοραστικού κοινού. Το απόλυτο crossover συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με άριστη αεροδυναμική, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα οδήγησης σε κάθε διαδρομή.

Για απόλυτη ασφάλεια

Nissan QashqaiΤο Nissan Qashqai όμως χαράζει νέα εποχή και στον τομέα της ασφάλειας δημιουργώντας καινούργια δεδομένα, με το σύστημα Intelligent Mobility, για μια οδήγηση γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Από τα έξυπνα χαρακτηριστικά ασφάλειας που σε υποστηρίζουν, μέχρι τις τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, τα ευφυή συστήματα οδήγησης της Nissan, μεταφέρουν την οδηγική σου εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Βεβαίως, το σύστημα Nissan Intelligent Mobility φέρνει εσένα και το QASHQAI σου πιο κοντά μέσω των τεχνολογιών Intelligent Driving που προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά και ικανότητα ελέγχου. Είναι σαν να έχεις ένα χέρι βοήθειας όταν το χρειάζεσαι. Γι’ αυτό και δεν οδηγείς πια μόνη! Ένα έξυπνο σύστημα που προάγει την οδηγική εμπειρία σε ανώτερο επίπεδο, βελτιώνοντας την καθημερινή επαφή του οδηγού με τον δρόμο. Η οδήγηση ενός Nissan Qashqai αποτελεί πια συναρπαστική εμπειρία.

Μάθε κι αυτό…

Nissan QashqaiΟι προσφορές ισχύουν για τον μήνα Φεβρουάριο και μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Μην χάσεις τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις τον απόλυτο crossover «σύντροφο» στον δρόμο, που προσφέρεται με 7 χρόνια εγγύηση.

MadameLeFo