Η Jo Malone London boutique στη Λευκωσία είναι γεγονός

Η Jo Malone London, ο βρετανικός οίκος αρωμάτων φημίζεται για τα κομψά αρώματα, τα πολυτελή κεριά και τα χαλαρωτικά προϊόντα περιποίησης σώματος. Και τώρα απέκτησε και την πρώτη του boutique και στην καρδιά της Λευκωσίας. Εμείς στη MadameLeFo την επισκεφθήκαμε και σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. 

Jo Malone London boutiqueΗ πρώτη standalone boutique της Jo Malone London, του διάσημου βρετανικού οίκου στην Kύπρο, που αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της υψηλής αρωματοποΐας, είναι γεγονός. Πριν ένα περίπου χρόνο το brand μας συστήθηκε με τα 2 corners του στα Beauty Line… Ένα στο Nicosia Mall, και ένα στο Beauty Line, Λεωφόρος στην Λεμεσό. Και τα λατρέψαμε… Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή να σου μεταφέρουμε το πιο hot beauty νέο… Αφού η Jo Malone London άνοιξε την πρώτη της boutique στην Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στο Νο27 της ανανεωμένης οδού Στασικράτους.

Η Jo Malone London boutique

Jo Malone London boutiqueΑναμειγνύοντας την αγγλική κουλτούρα με το νεωτερισμό, με συνεργάτες παγκοσμίου φήμης αρωματοποιούς και δημιουργικά ταλέντα από το Λονδίνο, οι boutiques Jo Malone London ανά τον κόσμο δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι αγορές γίνονται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση.

Jo Malone London boutiqueΑκριβώς με το ίδιο σκεπτικό, η πρώτη της boutique στη Λευκωσία ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές του οίκου με έπιπλα και διακόσμηση που αναδεικνύουν τη βρετανική κληρονομιά σε συνδυασμό με σύγχρονα στοιχεία. Με το που θα μπεις μέσα, θα νιώσεις αμέσως ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο…Jo Malone London boutique

Εδώ, εκτός από τα αγαπημένα σου αρώματα, μπορείς να απολαύσει ένα χαλαρωτικό Hand & Arm Massage™ ή να ξεναγηθείς στο Tasting Bar™ και να μυηθείς στην τέχνη του συνδυασμού αρωμάτων (Fragrance Combining). Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Jo Malone London θα σου δώσει μοναδικές συμβουλές  για να ανακαλύψεις ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο. Jo Malone London boutiqueΓια τον εαυτό σου, για τον καλό σου ή για τους αγαπημένους σου… Επίσης, ειδικά αυτή την περίοδο θα ανακαλύψεις και όλες τις εορταστικές και τις limited edition συσκεασίες δώρου.

Και λίγο Jo Malone London story 

Jo Malone London boutiqueΌταν κυκλοφόρησε  το πρώτο άρωμά του, Lime Basil & Mandarin, η χρήση απροσδόκητων συστατικών  θεωρήθηκε πρωτοποριακή στον κόσμο της αρωματοποιίας. Από τότε, όλες οι δημιουργίες Jo Malone London™ τιμούν την υπογραφή του αρώματος και της εκλεπτυσμένης απλότητας με απροσδόκητο ύφος. Κάθε άρωμα δημιουργείται για να φορεθεί μόνο του ή συνδυαστικά με την τέχνη του Fragrance Combining™. Μιλάμε για τον μοναδικό τρόπο να προσαρμόζεις το άρωμά σου ώστε να φέρει την δική σου υπογραφή. Μια προσωπική δήλωση.

Jo Malone London boutiqueΑπό το ιστορικό κτίριο της Jo Malone London στην καρδιά του Λονδίνου, το Creative Studio αντλεί έμπνευση από τη βρετανική ζωή και κουλτούρα, εκτυλίσσοντας την ιστορία πίσω από κάθε άρωμα. Κάθε νέο άρωμα δημιουργείται σε συνεργασία με τους πιο διακεκριμένους αρωματοποιούς, χρησιμοποιώντας  υψηλής ποιότητας συστατικά.

Jo Malone London boutiqueΚάθε δημιουργία κατασκευάζεται με πολύ μεγάλη φροντίδα και παρουσιάζεται μοναδικά. Τοποθετείται στο πολυπόθητο κρεμ και μαύρο κουτί και τυλίγεται με τη χαρακτηριστική μαύρη κορδέλα του οίκου.  Ένα σύμβολο κομψότητας, πολυτέλειας και γενναιοδωρίας. Κι αν δεν το ξέρεις, οι ειδικοί λένε πως ένα άρωμα Jo Malone London θεωρείται το κομψότερο και το πιο πολυπόθητο δώρο.

Jo Malone London boutique

More info

Τα προϊόντα Jo Malone London βρίσκονται στο Beauty Line Nicosia Mall στην Λευκωσία και στο Beauty Line Λεωφόρος στην Λεμεσό. Τώρα θα τα βρεις και στην Jo Malone London boutique, στo No 27, της οδού Στασικράτους, στη Λευκωσία.

 

Μάθε περισσότερα για την Jo Malone London κάνοντας κλικ εδώ

Η πρώτη γνωριμία με τη Jo Malone London

 

MadameLeFo