Οι τσάντες που θα κρατάμε τη νέα σεζόν

Αν και δυσκολευόμαστε να το παραδεχτούμε, το φθινόπωρο βρίσκεται προ των… πυλών! Πράγμα που σημαίνει ότι η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται το ανάλογο makeover. Και αντί να μελαγχολούμε που το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, ας χρησιμοποιήσουμε τη νέα σεζόν ως δικαιολογία για να φρεσκάρουμε το στιλ μας! Κι ας κάνουμε την αρχή με τις νέες τάσεις στις τσάντες, για να μάθουμε πως θα τις κρατήσουμε! 

Οι τσάντες είναι από τα must αξεσουάρ στην εμφάνιση μας για να χαρακτηριστεί το λουκ μας ολοκληρωμένο. Άλλες προτιμούμε τις μεγάλες, για έχουμε μαζί μας κυριολεκτικά τα πάντα, ενώ άλλες επιλέγουν τις μικρότερες, όπου βάζουν μόνον τα απολύτως απαραίτητα. Πάντως, τα νέα trends για τις τσάντες προστάζουν γεωμετρικά σχέδια, έντονα μοτίβα, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και διάφορα υλικά κατασκευής. Ακόμη, η περσινή τάση με τα τσαντάκια μέσης φαίνεται να κερδίζει έδαφος και για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019/2020!

 Τσάντες μινιατούρες! 

Οι σχεδιαστές της σεζόν συμφώνησαν ότι το λιγότερο είναι και το καλύτερο! Κι όταν το θέμα ήρθε στον τομέα της τσάντας, designers όπως ο Nicolas Ghesquière στη Louis Vuitton και η Donatella Versace, επέλεξαν να δείξουν διάφορα μεγέθη σε μικροσκοπικά τσαντάκια. Από την άλλη, τόσο η Y-Project όσο και ο Brandon Maxwell παρουσίασαν τσαντάκια που δημιουργήθηκαν από πλαστικά… κελύφη!ΤσάντεςΟι Balmain, Zimmermann, Max Mara έδειξαν τσαντάκια μέσης. Μάλιστα, αυτή τη φορά είναι αρκετά μεγάλα για να χωρούν όλα τα βασικά! ΤσάντεςΟ Daniel Lee της Bottega Veneta παρουσίασε μίνι-τσαντούλες από ένα ξεχωριστό, αλλά εύχρηστο υλικό που ταιριάζει με τα κοσμήματά του. ΤσάντεςΣυνολικά πάντως, η τάση της μείωσης του μεγέθους της τσάντας δουλεύει ως αντιστάθμισμα στις τεράστιες τσάντες αλλά και τους τεράστιους ώμους με βάτες, που θυμίζει τα ’80s, αλλά και τα πολύ φαρδιά παντελόνια που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο.

 Τσάντες με ετικέτες & λογότυπα

Τσάντες Τα εμφανή λογότυπα είναι από τις top τάσεις της φετινής χρονιάς. Άλλοτε μικρά και διακριτικά, με χρωματισμούς που ίσα ίσα μπορείς να τα δεις, και άλλοτε μεγάλα και έντονα είναι εκεί για να τραβούν την προσοχή!ΤσάντεςΦέτος πάντως, οι οίκοι μόδας δεν διστάζουν να τοποθετήσουν το λογότυπό τους σε οποιοδήποτε σημείο της τσάντας και όχι απαραίτητα στο κέντρο της.Τσάντες

Αντικαθιστούν το… κολιέ!

Οι μικρούλες τσάντες σαν αυτές που βλέπεις πιο κάτω, είναι από τις τάσεις που αγάπησαν και υιοθέτησαν πολλοί οίκοι για τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και κάθε γυναίκα που λατρεύει την μόδα πρέπει να επενδύσει σε μία τέτοια τσάντα.

Τσάντες

Και το πιο ενδιαφέρον; Θα τις βρεις σε διάφορα μεγέθη και χρωματισμούς για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει με το στυλ σου. Μικροσκοπικές, και πολυμορφικές! Μάλιστα, φοριούνται στο λαιμό, άλλοτε σαν τσάντα και άλλοτε σαν εντυπωσιακό κολιέ, είτε εξυπηρετώντας και τις δύο χρήσεις. 

Μοιάζουν με έργα… τέχνης

ΤσάντεςΟ φετινός χειμώνας χαρακτηρίζεται από μια ρομαντική διάθεση στις συλλογές από τσάντες. Έτσι, θα βρεις τσάντες με μοτίβα που θυμίζουν μια άλλη εποχή και σε ότι σχέδιο μπορείς να περάσει από το νου σου…  ΤσάντεςΕίναι διακοσμημένες με πέτρες, παγιέτες ή και στρας, είναι μεγάλες και μικρές και βέβαια, είναι ότι χρειάζεσαι για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Και γούνινες τσάντες

ΤσάντεςΕίτε σε ολόκληρη την επιφάνεια της τσάντας είτε απλώς σε ένα σημείο της, η γούνα είναι ότι πιο εντυπωσιακό για τον φετινό χειμώνα. Συνδυάζεται τέλεια με το look σου μία κρύα μέρα του χειμώνα, αφού ταιριάζει με πολλά άλλα υλικά και κυρίως με το βαμβάκι, το δέρμα και το κροκό.Κι όταν η γούνα είναι απλώς σαν μια λεπτομέρεια, γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστή!

Και καρό τσάντες

Το καρό δεν είναι απλά ένα μοτίβο… Είναι λατρεία! Έχει μια παραδοσιακή ζεστασιά συνδυασμένη με το κομψό και εκλεπτυσμένο. Μάλιστα, οι σχεδιαστές φέτος, το επιλέγουν και το προσαρμόζουν ακόμα και στις τσάντες που κοσμούν τις συλλογές τους. Και στην τελική, είναι από τα υφάσματα που δεν σε δεσμεύουν χρωματικά και αυτό είναι που το κάνει τόσο αγαπημένο!

Τσάντες εις τον… κύκλο!

Άλλο ένα trend που θα αγαπήσουμε… Οι στρογγυλές τσάντες ήρθαν για να προσθέσουν ένα ξεχωριστό στιλ στις εμφανίσεις μας. Και μάλιστα είναι από τις πιο hοt τάσεις του χειμώνα. Μπορείς να την έχεις μαζί σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αντικαθιστώντας την κλασική τσάντα ταχυδρόμου. Και σίγουρα θα γίνει η πιο ευχάριστη και θηλυκή νότα στην εμφάνιση σου τους επόμενους μήνες.

Τσάντες με λάμψεις

Λάμψη, γκλίτερ και glamour είναι οι τρεις λέξεις κλειδιά που αγαπούν ιδιαίτερα οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020.

Βέβαια, ο φετινός χειμώνας κάνει μία μικρή επιστροφή στο 2000. Παγιέτες, κρυσταλλάκια, αλλά και στρας είναι όσα επέλεξαν οι fashion designers για να διακοσμήσουν τις τσάντες που μας προτείνουν. Έτσι, με μία μόνο τσάντα μπορείς να απογειώσεις την εμφάνιση σου και να δώσεις στο look σου την λάμψη που αναζητούσες. Πρόσεχε όμως τις υπερβολές.

Τα κομψά τσαντάκια μέσης

Είναι βολικά, θηλυκά και κρύβουν ένα δυναμισμό. Τα τσαντάκια μέσης έχουν γίνει ήδη αγαπημένη τάση όλων των fashionistas… Έτσι, ακόμη κι αν φορέσεις ένα τζιν με πουλόβερ έχουν την ικανότητα να το μετατρέπουν σε ένα άκρως εντυπωσιακό outfit.

Τσάντες με… αλυσίδα

Ένα ακόμη στοιχείο που έκανε δυναμικά την επανεμφάνισή του στις πασαρέλες είναι οι αλυσίδες που αντικαθιστούν το χερούλι στις τσάντες. Σε χρυσό ή ασήμι δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη στην εμφάνιση σου, χωρίς να σε περιορίζουν στο πότε να την χρησιμοποιήσεις αφού πλέον μπορείς να την κρατάς όλη τη μέρα.

Με χρυσές λεπτομέρειες

Το χρυσό γενικά δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας. Φέτος λοιπόν εκτός από τις αλυσίδες στις τσάντες, το χρυσό πρωταγωνιστεί και στις λεπτομέρειές τους.Χρυσά κουμπιά, τρουκς, κουμπώματα, αλλά και χρυσά σχέδια είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που θα δεις να κυκλοφορούν στις τσάντες της επόμενης σεζόν.

Και κροκό τσάντες

Το αγαπημένο πολυτελές υλικό των fashion designers είναι χωρίς αμφιβολία το κροκό. Το δέρμα του κροκόδειλου ή και του αλιγάτορα δίνουν ένταση στην εμφάνιση της κάθε κομψής ύπαρξης. Και εννοείται, πως η πολυτέλεια αυτού του εξαιρετικού υλικού θα αναβαθμίσει το look σου, ακόμη κι αν επιλέξεις να φοράς ένα απλό τζιν.

Τεράστιες τσάντες

Οι oversized τσάντες είναι ένα ακόμη δημιούργημα των σχεδιαστών για τη νέα σεζόν. Είναι ότι πρέπει για όλες εμάς που θέλουμε να κρύβουμε… έναν μικρό θησαυρό στην τσάντα μας! Επίσης, τάση φέτος είναι και τα oversized clutch bags για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Έχε υπόψη σου ότι γενικώς, τα μεγάλα αξεσουάρ δίνουν ένταση σε οποιοδήποτε outfit.

Τσάντες… πυραμίδα

Φέτος οι τσάντες «παίζουν» και με τα γεωμετρικά σχήματα. Γι’ αυτό και εμφανίστηκαν οι τσάντες σε σχήμα πυραμίδας ή και κώνου!Είναι συμμετρικές και παράλληλα λιτές. Εννοείται, έχουν την ικανότητα να προσθέτουν μία δόση μυστηρίου σε κάθε εμφάνιση σου!

Τσάντες… κουτιά!

Ξεφεύγοντας από τα κλασικά σχήματα στις τσάντες, φέτος το χειμώνα θα εντοπίσεις και τσάντες σε σχήμα κουτιού!  Μάλιστα, σε σχήμα κουτιού! Είναι αρκετά πρωτότυπες και χωρούν όσα θεωρείς απαραίτητα. Το σκληρό εξωτερικό τους τις κάνει να δείχνουν πολυτελείς και μπορείς να τις κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Έντονα χρώματα

Τσάντες Χρώματα, πολλά χρώματα. Για ακόμη μία χρονιά βλέπουμε ότι ο χειμώνας μας αποκτάει χρώμα. Το πορτοκαλί μπορεί να το είχες στην μαύρη λίστα μέχρι σήμερα αλλά σκέψου πόσο ωραία ταιριάζει με nude εμφανίσεις.Τσάντες Επίσης θα το εντοπίσεις σε πολλούς και διαφορετικούς τόνους, οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που σου αρέσει. ΤσάντεςΤο ροζ και το φούξια από την άλλη, έρχεται να αναδείξει την θηλυκή σου πλευρά της προσωπικότητάς σου. Και επειδή είναι φωτεινό, συνδυάζεται τέλεια με το μουντό γκρι. ΤσάντεςΤο πράσινο και ειδικά το σμαραγδί, έχει κάτι επιβλητικό, που τονίζει κάθε εμφάνιση. Και το πιο ενδιαφέρον; Δεν σε περιορίζει στους συνδυασμούς που θέλεις να κάνεις. ΤσάντεςΑνάμεσα σ’ όλη αυτή τη χρωματική παλέτα, έρχεται και το μπλε και όλοι οι τόνοι του, που μαζί με το μαύρο κρύβουν τον απόλυτο δυναμισμό. Τέλος, το μπορντό, το μουσταρδί και το κεραμμυδί, τα τελευταία χρόνια δείχνουν να είναι αγαπημένα χρώματα σχεδιαστών. Και ειδικά φέτος, έχουν την ικανότητα να δίνουν μία φρέσκια και ξεχωριστή νότα στις εμφανίσεις σου.

 

 

MadameLeFo