Ωραία με απόλυτη προστασία της Shiseido και στην πόλη

Ο καιρός βελτιώθηκε, ενώ η θερμοκρασία καλπάζει ολοταχώς! Οι παραλίες γεμίζουν κι εσύ ακόμη το σκέφτεσαι… Βρίσκεσαι εντός των τειχών της πόλης, και δεν έχεις χρόνο για τις πρώτες βουτιές! Αφιέρωσε λίγο χρόνο και «εξοπλίσου» με τα σωστά προϊόντα της Shiseido, και θα αποκαλύψεις τον πιο όμορφο καλοκαιρινό εαυτό σου!

Καταρχήν, καλό είναι να θυμάσαι, ότι έστω κι αν δεν πας στην παραλία, πρέπει να προστατεύεις το πρόσωπό σου καθημερινά με μια καλή αντηλιακή κρέμα. Γι’ αυτό, πέρα απ’ το καπελάκι σου και τα γυαλιά ηλίου, μην διανοηθείς να αρχίσεις την αλόγιστη έκθεσή σου στον ήλιο, χωρίς προστασία απ’ τις επικίνδυνες ακτίνες του. Ακόμα και για μια βόλτα στα μαγαζιά, θα βάζεις την αντηλιακή σου για απόλυτη ασφάλεια!

Όλα τα μυστικά για πρόσωπο προστατευμένο

Αν ακόμη δεν ανανέωσες την καθημερινή σου κρέμα, φρόντισε να εμπλουτίσεις το νεσεσέρ σου με μια που θα έχει και αντηλιακό δείκτη προστασίας. Εμείς,  για να σε διευκολύνουμε στις επιλογές σου, μιλήσαμε με τους ειδικούς του skincare της Shiseido και σου προτείνουμε τους 5 «φύλακες… «άγγελους» σου. Μιλάμε για τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που θα πρέπει  να βάλεις στην καθημερινή τελετουργία της ομορφιάς σου. Έχουμε και λέμε λοιπόν!

 

Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream με SPF 25 

Αυτή η κρέμα με την μεταξένια υφή, και την ευεργετική σύνθεσή της κάνει την επιδερμίδα σου πιο δεκτική στο να αξιοποιεί τα οφέλη των αντιγηραντικών συστατικών της , χαρίζοντάς της νεανική και λαμπερή όψη. Παράλληλα, θα σε προστατεύει από τους εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες. Θέλεις κι άλλα; Μάθε λοιπόν ότι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Γεμίζει τις ξηρές γραμμές. Βελτιώνει προληπτικά τις ρυτίδες. Και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, τους ρύπους και τα αλλεργιογόνα της ατμόσφαιρας. Μ’ αυτά και μ’ αυτά μειώνεται η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το δέρμα σου γίνεται πιο λείο, πιο σφριγηλό και ευλύγιστο. Γενικά πιο νεανικό! Σημείωσε ότι πρέπει να την απλώνεις στο πρόσωπό σου κάθε πρωί. Extra bonus: Στη σειρά θα βρεις και την Wrinkle Smoothing Cream Enriched και την Wrinkle Smoothing Cream, που όμως, δεν έχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας.

 

Essential Energy – Day Cream, με SPF20 

Αν ψάχνεις μια κρέμα ημέρας που θα δώσει ενέργεια και αντηλιακή προστασία στο δέρμα σου, μόλις τη βρήκες! Η Essential Energy Day Cream με SPF20 της Shiseido είναι η πρώτη κρέμα ημέρας με ολοκληρωμένη προστασία από τις ακτίνες UV που διεγείρει τους δερματικούς αισθητήρες για να βελτιώσει την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις. Αυτό το πολυτελές προϊόν απευθύνεται σε σένα που έχεις κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, έχει λεπτή υφή και χαρίζει εκπληκτικά άνετη αίσθηση.

Θα την χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ ως το τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα της επιδερμίδας σου. Κατά την εφαρμογή, η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, απαλή, και λαμπερή, σαν να έχει πλημμυρίσει ενέργεια.

Extra bonus: Μάθε και τι λένε οι γυναίκες που τη χρησιμοποίησαν για 4 εβδομάδες: 90% τη θεωρούν αποτελεσματική, 96% θεωρεί την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη, 95% θεωρεί την επιδερμίδα τους περισσότερο απαλή και σφριγηλή.

Και άλλα τα μυστικά για την προστασία σου

Urban Environment UV Protection Cream Plus, με SPF50 

Αυτή η θρεπτική κρέμα προσώπου με δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 50, θα σε προστατεύει από τις ακτίνες  UVA/UVB. Σημείωσε ότι είναι αυτές που προκαλούν εγκαύματα, ξηρότητα, τραχύτητα, πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα. Χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα στην επιδερμίδα σου, θα τη φοράς πάντα και παντού! Και θα σου χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί ακόμα κι αν την χρησιμοποιείς ως βάση για το μακιγιάζ σου. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η Urban Environment UV Protection Cream Plus, με SPF50 χαρίζει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί 8 ώρες και προστατεύει το δέρμα σου από τον κλιματισμό, την μόλυνση και άλλους οξειδωτικούς παράγοντες που «κυκλοφορούν» παντού μεσ’ την πόλη.

Extra bonus: Aπλώνεται εύκολα στο δέρμα και δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι ιδανική για βάση μακιγιάζ, ενώ δεν χρειάζεται ειδικό προϊόν καθαρισμού για να αφαιρεθεί.

 Future Solution LX Universal Defense, με SPF50, της Shiseido

Αυτή η μοναδική κρέμα, χάρη στο Daytime Defense Gene, προσφέρει στο δέρμα σου την ισχυρότερη αντοχή στην ξηρότητα, τις ακτίνες UV και άλλους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να αντέχει και κάθε άλλο παράγοντα όπως το στρες που το δέρμα πρέπει να αντέχει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Extra bonus: Να θυμάσαι επίσης ότι βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, των σκούρων κηλίδων και του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος που προκαλούνται από αυτές τις εξωτερικές απειλές, παρέχοντας εντατική φροντίδα για μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης.

 

Perfect Hydrating BB Cream με SPF30, της Shiseido

Αυτή είναι μια πολυλειτουργική ΒΒ κρέμα, αφού συνδυάζει τέλεια κάλυψη και περιποίηση. Θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου λάμψη και ενυδάτωση, ενώ την προστατεύει από τις ακτίνες UV. Το δέρμα σου θα γίνεται μέρα με την ημέρα πιο φωτεινό, πιο λαμπερό και με ομοιόμορφη. Υπόψην: Καλύπτει και τους ανοιχτούς πόρους και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.

Extra bonus: Η σύνθεση της είναι μη λιπαρή, ανάλαφρη και απλώνεται πανεύκολα. Θα τη βρεις σε τρεις αποχρώσεις: light, medium και dark.

Θέλεις κι άλλα; Σύντομα θα σου δώσουμε και άλλες επιλογές που θα σε καλύψουν και θα σε προστατεύουν ολοκληρωτικά!

 

 

MadameLeFo