Κάτω από το φως των κεριών

Μια φλόγα που τρεμοπαίζει, μια φλόγα που αναδίδει ένα ζεστό άρωμα, μια φλόγα που πλημμυρίζει το χώρο ζεστασιά, είναι το καλύτερο μέσο για να τον κάνει ιδανικό spot για αγάπη και συντροφικότητα. Ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή κεριών του EcoHomeStore και παραμονές Χριστουγέννων σας ταξιδεύουμε στον μαγικό τους κόσμο.

Η Ευγενία Ηροδότου-Αλεξάνδρου, η δημιουργός του EcoHomeStore, τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει συνεχώς με τις δημιουργικές της ιδέες. Μια γυναίκα πολυτάλαντη, με σεβασμό στο περιβάλλον, έχει αναπτύξει στον προσωπικό της χώρο, το EcoHomeStore, μια σειρά από εξαιρετικά concept και μας τροφοδοτεί με ανεξάντλητες ιδέες για προσωπικά δώρα, για δώρα για τους φίλους και τους συγγενείς, αλλά και με διακοσμητικές λύσεις για τους προσωπικούς μας χώρους και όχι μόνον. Ανάμεσα σ’ όλα, παραμονές Χριστουγέννων μας προτείνει πρωτότυπα, χειροποίητα διακοσμητικά κεριά, που θα μας προσφέρουν μια διαφορετική νότα στους χώρους μας ή θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δώρα στους αγαπημένους μας.

Με πάθος για τα κεριά

Η αρχή έγινε από την δημιουργία του EcoHomeStore, αφού τα κεριά είναι τα αγαπημένα της στοιχεία για την διακόσμηση του δικής της «φωλιάς», που είναι το σπίτι της. Με το άναμμα του κάθε κεριού, η φλόγα του την πλημμυρίζει με ατέλειωτα συναισθήματα… Επειδή όμως, την χαρακτηρίζει η έντονη περιβαλλοντική συνείδηση, τα κεριά που παρουσιάζει στο EcoHomeStore είναι φιλικά προς το περιβάλλον, είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με ιδιαίτερο μεράκι και πάντα με φυσικά συστατικά.

Πέρσι μας εντυπωσίασε με τη δημιουργία της συλλογής Cos candles, που ήταν αφιερωμένα στον πατέρα της που είχε χάσει πρόσφατα. Ήταν μια συλλογή από οικολογικά κεριά σόγιας σχεδιασμένα από την καρδιακή φίλη της, την αρχιτέκτονα Έλενα Παρούτη,  φτιαγμένα στο χέρι από την Τερέζα Αποστολίδου με Buddy Rhodes (είδος τσιμέντου), γεμάτα με το υπέροχο «κοκτέιλ» της Ivana Mladenovic – ένα blend από χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά, mulled wine, ζάχαρη και… μοσχοκάρυδο! Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή, για να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα στους χώρους μας αυτές τις γιορτές.

HomeLife! HomeLove!

Η συλλογή αυτή εξακολουθεί να διατίθεται στο κατάστημα, όμως, φέτος, η Ευγενία ανέπτυξε ακόμη περισσότερο το πάθος της για τα κεριά με μια νέα συλλογή, τα quote candles “HomeLife! HomeLove!”. Πρόκειται για μια νέα σειρά από τρία χειροποίητα κεριά, με φίνο άρωμα, που αναβλύζει και γεμίζει το χώρο από αγάπη, συντροφικότητα, ζεστασιά, θετική ενέργεια και απόλυτη γαλήνη.

Αυτά τα στοιχεία άλλωστε, ήταν και η πηγή έμπνευσης της δημιουργίας των HomeLife! HomeLove! Η συλλογή quote candles στήθηκε με βάση την αγάπη της για τα quotes (μηνύματα), την αγάπη της για το σπίτι, την αγάπη της για τη ζωή και τον μινιμαλισμό. Το βασικό μότο του brand άλλωστε, είναι να μεταδίδει ενδιαφέροντα μηνύματα, με τα οποία επιθυμεί να συνδέει, να ενθαρρύνει τη βαθύτερη σκέψη και να επιτρέψει την περαιτέρω εξωστρέφεια και εσωτερική επικοινωνία!

Το πρώτο κερί, το HOME είναι η βάση της συλλογής, και απ’ εκεί ξεκίνησε η όλη ιστορία της δημιουργίας της. Με ραφινάτο άρωμα χαμομηλιού, χαρίζει καθαρότητα και ηρεμία, μνήμες του χθες, ευχαρίστηση και μια ισχυρή δόση αισιοδοξίας.

Το δεύτερο κερί, το LIFE, μας καλεί να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι ωραία… Και πράγματι, όταν ανάβεις ένα κερί με άρωμα βανίλιας νιώθεις τη χαρά και τη χαλάρωση σε όλη της την εμβέλεια.

Και το τρίτο, αλλά όχι το τελευταίο, το κερί LOVE συνειδητοποιείς όντως ότι μόνον η αγάπη μπορεί να κάνει ένα σπίτι αληθινή «φωλιά» για όλα τα μέλη που ζουν κάτω από την ίδια σκεπή. Η αγάπη δίνει νόημα και αξία στα πάντα. Με το σανταλόξυλο να πλημμυρίζει το χώρο, είναι ένα άρωμα του πλούσιο, γλυκό, ζεστό, ερωτικό και καταπραϋντικό και πλημμυρίζει το σπίτι με τους μαγικούς του τόνους.

Μετά απ’ όλα αυτά, στη συλλογή εμπλουτίστηκε με special edition των κεριών ειδικά για τις γιορτές, πάντα στο μαύρο «ποτηράκι», αλλά με quotes που έχουν σχέση με την εορταστική περίοδο και που θα τα ανακαλύψουμε από αύριο στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του EcoHomeStore.

Αύριο λοιπόν, στο ανανεωμένο Eco Home Store που εδώ και μέρες «φοράει» τα γιορτινά του και με την ευκαιρία των γιορτών που βρίσκονται πια σε απόσταση αναπνοής, πραγματοποιείται ένα jingle mingle, μια pro Xmas συνάντηση δηλαδή, που μας βάζει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από πρώτο χέρι τις νέες αφίξεις, αλλά και τους κύπριους δημιουργούς των νέων συλλογών του «πράσινου» καταστήματος.

More info: Το Eco Home Store βρίσκεται στην οδό Κυπράνορος 36, στη Λευκωσία, τηλ. 22380707

http://www.ecohome-store.com/

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo