Η πολυτέλεια του Rouge G έχει την υπογραφή Guerlain

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, το αγαπημένο σας RougeG με το χρώμα που λατρεύετε, να έχει την αποκλειστικά δική σας θήκη, με την εμφάνιση που θέλετε, και με χαραγμένο το όνομά σας; Κι όμως, το νέο RougeG του οίκου Guerlain, που κυκλοφορεί τώρα ταυτόχρονα με όλη την Ευρώπη, θα γίνει το νέο σας φετίχ! Eμείς το ερωτευτήκαμε, και σάς αποκαλύπτουμε όλα του τα μυστικά…

 

Λέγεται ROUGE G και θα σας κατακτήσει από την πρώτη ματιά… Άλλωστε, κανείς άλλος εκτός από τον γαλλικό οίκο Guerlain δεν θα μπορούσε να μας χαρίσει το χαμόγελο στα χείλη μας… Και γιατί; Πολύ απλά, γιατί εκτός από τα φανταστικά χρώματά του, την πρωτότυπη θήκη του, έχει και ιστορία που πλησιάζει τον ενάμισι αιώνα… Μάλιστα! Τα κραγιόν είναι στο DNA του διάσημου γαλλικού οίκου αρωμάτων, αφού πρώτος λάνσαρε από το 1870 το μοναδικό Ne m’oubliez pas, το πρώτο του bullet κραγιόν.

Από τότε, και στην πορεία του οίκου Guerlain, αρκετά ήταν τα προϊόντα μακιγιάζ που έγραψαν την δική τους, μοναδική ιστορία. Το 2009 όμως, ο οίκος έφερε την επανάσταση στο χώρο των κραγιόν, αφού λάνσαρε το πρώτο κραγιόν πολυτελείας: Ήταν το ROUGE G.

Ένα θρυλικό κραγιόν

Ο Olivier Echaudemaison, ο artistic director του οίκου Guerlain

Πριν 9 χρόνια λοιπόν, ο Guerlain, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα και την καθοδήγηση του Olivier Echaudemaison, του artistic director του οίκου, λάνσαρε το Rouge G, ένα νέο, πρωτοποριακό στο είδος του κραγιόν, το design του οποίου έμοιαζε με πολύτιμο κόσμημα. Γι’ αυτό άλλωστε μέχρι και σήμερα παραμένει σαν ένα από τα πιο πολυτελή κραγιόν που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά.

Σαν πολύτιμο κόσμημα

Πανέμορφο, μοντέρνο και πολύτιμο σαν κόσμημα, το ROUGE G σχεδιάστηκε από το περίφημο οίκο κοσμημάτων Lorenz Bäumer, και είναι το πρώτο και μοναδικό κραγιόν που δημιουργήθηκε από τον γαλλικό οίκο Guerlain με ενσωματωμένο διπλό καθρέφτη.

Αυτό το πολύτιμο βήμα σε συνδυασμό με την ακρίβεια της εφαρμογής του, το κάνουν να θεωρείται μέχρι σήμερα ένα πραγματικά εξαιρετικό object of desire. Και σήμερα, τώρα που ανανεώθηκε πλήρως αυτό το πολυπόθητο κραγιόν, γίνεται πραγματική… εμμονή!

Είναι η σειρά σας να παίξετε!

Πως θα το ανακαλύψετε; Καταρχήν, το νέο ROUGE G ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού…

Βήμα πρώτο… Εντοπίζετε τις νέες θήκες, που κυκλοφορούν σε 15 μοντέρνα design, και σίγουρα κάποια θα γίνει το φετίχ σας!

Βήμα 2ο : Διαλέγετε μια από τις 27 υπέροχες, νέες αποχρώσεις, που θα αναδείξει τα χείλη σας… Και είναι τόσες πολλές, που σίγουρα θα τις θέλετε όλες!

Βήμα 3ο : Επιλέγετε τη θήκη που θα σας αντιπροσωπεύει… Πως; Ρίξτε μια ματιά πιο κάτω…

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Ποια θήκη να διαλέξω;

Καλό το ερώτημα, αφού για το νέο κραγιόν Rouge G του Guerlain μπορείτε να επιλέξετε τη θήκη που ταιριάζει στο στιλ σας, στο lifestyle σας, στην προσωπικότητά σας γενικώς… Και μιλάμε για 15 πρωτοποριακές design, που θα κάνουν το δικό σας κραγιόν, αποκλειστικά δικό σας. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, αρκεί να σας αναφέρουμε τα ονόματά τους…

Καταρχήν, το χρυσό είναι το νέο μαύρο…

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ: Αμίμητη και άμεσα αναγνωρίσιμη θήκη, του ROUGE G με τη λευκόχρυση «ενδυμασία» του.

Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ BOHEMIAN, με θήκη σε ροζ χρυσοκίτρινο χρώμα.

PARURE GOLD, σε ένα κίτρινο χρυσό τόνο για εκπληκτική λάμψη.

KDOLL, στο ροζ της πούδρας, ανυπομονεί να γίνει δικό σας!

ΝΕΟΝ-ΙSΤΑ, η θήκη σε φούξια χρώμα.

Υπάρχουν όμως, και διαφορετικά τυπώματα, που μπορείτε να επιλέξετε. Για παράδειγμα, το σικάτο VERY BATIK, το GYPSY FOLK, και το FRENCH MADEMOISELLE με τα σέξι πουά και το ελβετικό design, το MINIMAL CHIC, σε λευκό και το NEO GOTHIV σε μαύρο, που μοιάζουν με μάρμαρο. Μετά υπάρχουν και τα κολασμένα… δερμάτινα εφέ, όπως το PREPPY CHIC, σε άιβορι σαγρέ, το MIAMI GLAM σε ένα συλλεκτικό ροζ και το PERFECT BLACK σε πιο μαύρο από το μαύρο μοτίβο με κόκκους, αλλά και το WILD JUNGLE σε κροκοδειλέ ή το EXOTIC SAFARI με μοτίβα που θυμίζουν πίθωνα.

Το δίλλημα τώρα είναι ποιο να διαλέξετε… Οι επιλογές είναι τόσες πολλές, που σίγουρα θα τις θέλετε… όλες!

Η ώρα του χρώματος

Τώρα είναι η στιγμή που θα επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει… Και εδώ το δίλλημα θα είναι φοβερό, αφού και οι 30 νέες αποχρώσεις είναι λατρεμένες! Καταρχήν, υπάρχουν τρία νέα χρώματα, που θεωρούνται IT colors, για όλες εσάς που ακολουθείτε πιστά τα trends.

To No. 214, είναι το εικονικό, διαχρονικό, απίστευτα αισθησιακό,  απόλυτο κόκκινο!

Το No. 520 είναι ένα ροζ που η αληθινή του απόχρωση αποκαλύπτεται  μόνον όταν έρχεται σε επαφή με τα χείλη σας και δίνει ένα αποτέλεσμα πάντα μοναδικό.

Το No. 777, είναι το νέο καθαρό χρυσό, για ένα λαμπερό άγγιγμα

ακτινοβολίας που θα το φορέσετε μόνο του ή σαν topcoat  πάνω από άλλο χρώμα κραγιόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Και συλλεκτικά χρώματα

Εκτός αυτών όμως, υπάρχουν και 8 συλλεκτικές αποχρώσεις. Το No. 02 μια απόχρωση που θυμίζει το ξύλο της τριανταφυλλιάς, το Νο. 41, ένα υπέροχο κοραλλί, το No. 74, ένα σκούρο βιολέ, το No. 72 ένα σοκαριστικό ροζ, το No. 70, ένα φωτεινό ροζ-κόκκινο, το No. 73, ένα αληθινά φωτεινό ροζ, το No. 555 ένα πολύ μοντέρνο μπορντό, στο χρώμα του αίματος και το προκλητικό No. 111, σε μια μοναδική πράσινη απόχρωση, που συλλαμβάνει το φως.

Βέβαια, οι χρωματικοί κώδικες δεν τελειώνουν εδώ… Υπάρχουν ακόμη 17 νέες αποχρώσεις, από τις πιο κλασικές nude, μέχρι και τις πιο έντονες, που θα τις ανακαλύψετε στα stand του Guerlain και θα σας εντυπωσιάσουν. Τέλος, θα βρείτε και ακόμη τρεις μοναδικές αποχρώσεις, που θα τις φοράτε από μόνες τους ή σαν topcoat  πάνω από άλλο χρώμα κραγιόν. Το μοναδικό No. 888, που όπως το χαρακτηρίζει ο οίκος, «see the – very – rosy side of life»- για να δείτε την πολύ ροζ πλευρά της ζωής! Το No. 333, blue is a warm colour, γιατί το μπλε είναι ένα πολύ ζεστό χρώμα και το μοναδικό No. 999 white light, για να χαρίζει έξτρα λευκό φως στα χείλη σας.

Στάση για… selfie! 

Κι αν όλα αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, ήρθε η ώρα να κάνετε μια… στάση για selfie! Τι εννοούμε; Μόλις αποκτήσετε το δικό σας ROUGE G κραγιόν σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας χαράξουν το όνομά σας στη θήκη του, για να γίνει αποκλειστικά δικό σας! Μιλάμε για την top selfie chic τάση!

Tο σικάτο VERY BATIK ήταν η επιλογή του selfie trend για τη MadameLeFo, που απέκτησε τα αρχικά της στο custom made κραγιόν της! 

Mια ευφυής φόρμουλα

Κι αν τόση ώρα διαβάζετε για την εξωτερική εμφάνιση και τις αποχρώσεις του κραγιόν RougeG του Guerlain, πιθανόν να διερωτηθείτε, τι γίνεται με τη φόρμουλά του… Η αλήθεια όμως, είναι ότι το ίδιο το κραγιόν παραμένει το ίδιο όσον αφορά στη σύστασή του.

Άλλωστε, γιατί να αλλάξει μια φόρμουλα που κέρδισε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο; Κι αν δεν το ξέρετε, τότε θα σας πούμε πως στη φόρμουλά του λοιπόν, το κραγιόν RougeG του Guerlain περιέχει υψηλής ποιότητας χρωστικά, είναι απίστευτα φωτεινό, θρέφει, λειαίνει και γεμίζει τα χείλη χάρη στα μικροσφαιρίδια από υαλουρονικό οξύ, το βούτυρο από μάνγκο και το λάδι jojoba.

Θέλετε κι άλλα; Το RougeG είναι διαθέσιμο σε όλα τα stand του Guerlainαποκλειστικά στα BeutyLine από τις 10 Μαΐου, ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη και την Κύπρο.

 

 

 

 

MadameLeFo