Βρήκαμε τα 10  νέα trends που θα φορέσουμε την Άνοιξη

Οι βροχές του Απρίλη φέρνουν τα λουλούδια, αλλά και μια σειρά από νέα trends! Ας προσπαθήσουμε έστω κι αν δεν αποσύρουμε ακόμη τα βαριά ρούχα και τα παλτά μας να επιλέξουμε τα πιο ελαφριά outfits. Δεν είστε σίγουρες ποια στυλ να πρωτοδοκιμάσετε; Κι όμως, οι πιο διάσημες influencers και οι fashion bloggers μας καθοδηγούν με τις επιλογές τους και γίνονται πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας.

trends

Ανανεώνουμε το trench coat μας

Το κλασικό μπεζ χρώμα της καμπαρτίνας σας είναι πάντα στη μόδα και μας δίνει στυλ! Φέτος όμως, κυκλοφορούν σε πολύ πιο πλούσια υφάσματα, φωτεινά χρώματα και χαρούμενες λεπτομέρειες.

trends

Επιλέγουμε φωτεινά παπούτσια

Σίγουρα δεν είναι καιρός να φορέσουμε ακόμη τα σανδάλια ή τα open-toe mules που ήδη αγοράσαμε! Επιλέγουμε όμως να φοράμε φωτεινά παπούτσια, όπως τις λευκές μπότες μας ή τα ankle boots μας, που όλο το χειμώνα τις αποφεύγαμε!

trends

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να τις αξιοποιήσουμε και να μας δώσουν ένα πιο ανοιξιάτικο look από ό, τι η μαύρη εκδοχή τους.

trends

 Φωτίζουμε ολόκληρο το look μας

Γιατί να περιοριστούμε μόνον στα «φωτεινά» παπούτσια; Ρίχνουμε στους ώμους μας ένα ζεστό κίτρινο σακάκι, φοράμε μια λαμπερή φούστα ή ένα floral φόρεμα, κρατάμε μια τσάντα σε neon απόχρωση και θα αισθανθούμε ακόμα περισσότερο τις δροσερές επιδράσεις της άνοιξης.

trends

 Δένουμε το πουλοβεράκι στη μέση μας

Αυτό το τέχνασμα του preppy στυλ από το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά το 2019. Και το εφαρμόζουμε για τις ώρες έκτακτης ανάγκης για κάτι πιο ζεστό! Ασφαλώς, αντί για πουλοβεράκι μπορείτε να δέσετε στους ώμους μας ή στη μέση σας τη καμπαρτίνα σας, το ζακετάκι ή το πουκαμισάκι σας! Κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει!

trends

Ντυνόμαστε σαν… “κρεμμύδι”!

Σαν… “κρεμμύδι” ναι, αλλά όχι απαραίτητα με πολλά και χοντρά ρούχα όπως το κάναμε το χειμώνα! Ξεκινάμε με ένα φαρδύ παντελόνι κι ένα floral φόρεμα σε boho style για να προσθέσουμε ένα ανοιξιάτικο touch στο look μας! Θα θέλαμε να έχει αρκετή ζέστη για να το φορέσουμε μόνο του… Όμως, οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών ανατρέπουν τα όνειρά μας!

trendsΓι’ αυτό και ολοκληρώνουμε το look με ένα σακάκι ή ένα ελαφρύ παλτό ή μαντό κάτω από το γόνατο. Παπούτσια: Σίγουρα κι αυτά εξαρτώνται από τις διαθέσεις του καιρού. Τώρα φορέστε το μπερεδάκι σας και είστε έτοιμες! trends

Βάζουμε μαντήλι στο κεφάλι

Βγήκατε έξω χωρίς ομπρέλα κι έπιασε βροχή; Σίγουρα μουσκευτήκατε μέχρι το κόκκαλο! Μπορείτε όμως, να μην το ξαναπάθετε… Πώς; Απλά την επόμενη φορά,  φοράμε στο λαιμό ή έχουμε πάντα στην τσάντα μας ένα τετράγωνο φουλάρι!

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το δένουμε γύρω από το κεφάλι μας για να προστατευτούμε έστω και λίγο από την καταιγίδα. Εναλλακτικά, επιλέγουμε ένα δερμάτινο καπελάκι!

Φρεσκάρουμε τα χρώματα

trendsΔίνουμε στο κλασικό κοστούμι που φοράμε από το πρωί ως το βράδυ μια ανοιξιάτικη νότα! Επιλέγουμε νέες αποχρώσεις, όπως το φωτεινό πορτοκαλί, το κίτρινο, το γαλάζιο ή το απαλό βερικοκί! Και το φοράμε με εντυπωσιακά μπλουζάκια κι ένα ζευγάρι μοντέρνα παπούτσια.

trends

Για καλό και για κακό έχουμε μαζί μας και το παλτό μας απ’ τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας! Και σίγουρα όταν αλλάξει ο καιρός δεν θα κρυώνουμε!

Αξιοποιούμε τα χειροποίητα μας

Τα αξεσουάρ σίγουρα παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Ειδικά οι τσάντες… Ε, λοιπόν, για να μην αγχώνεστε, τώρα υπάρχει ένας από τους ευκολότερους (και λιγότερο δαπανηρούς) τρόπους για να φρεσκάρουμε τις ανοιξιάτικες τσάντες μας… Μια περσινή μας τσάντα γίνεται… καινούρια! Πώς; trendsΑπλά αγοράζουμε ή πλέκουμε ένα δίχτυ από νήμα και το «φοράμε» στην τσάντα μας! Είναι ιδανική λύση για να προσθέσουμε λίγη έξτρα δόση στιλ στην εμφάνισή μας.

Επιλέγουμε προχωρημένους χρωματικούς συνδυασμούς

trendsΠοιος θα το φανταζόταν ότι το πράσινο θα μπορούσε να «δουλέψει» τόσο αρμονικά παρέα με το φούξια ή με το κίτρινο;  trendsΚι όμως ταιριάζουν απόλυτα και μας δίνουν μια ανανεωτική πνοή σε οποιαδήποτε εμφάνισή μας. Επιλέξτε να φορέσετε ένα λεπτό βαμβακερό πουλοβεράκι ή μια πλεκτή ζακέτα για να σας ανακηρύξουν στην πιο trendy φυσιογνωμία της παρέας!

Ή απλά επιλέγουμε μια χρωματική οικογένεια

trendsΟι μονοχρωματικοί τόνοι στο ντύσιμο πρωταγωνιστούν στις τάσεις για την άνοιξη του 2019 (αλλά και για το καλοκαίρι και για το φθινόπωρο και για το χειμώνα και συνεχίζουν και την άνοιξη του 2020). Οι αγαπημένες μας εκδόσεις;

trends

Λατρεύουμε τη δύναμη των ουδέτερων αποχρώσεων, όπως το λευκό, το μπεζ και το καφέ, με μόνο μια «σταγόνα» χρώματος, όπως ένα κίτρινο, σμαραγδί, ένα neon πράσινο ή ένα σκούρο κόκκινο της σκουριάς.

Καλή άνοιξη λοιπόν, όση απέμεινε! 

 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για τα ανοιξιάτικα trends κάνοντας κλικ εδώ

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με έμπνευση απ’ το Παρίσι

 

 

 

 

MadameLeFo