Αναμένοντας τη Jo Malone London

Ένα πολυαναμενόμενο brand φθάνει επιτέλους και στο νησί μας. Η συλλογή αρωμάτων, με τις ξεχωριστές ευωδιές και τα ιδιαίτερα συστατικά, βρίσκεται καθ’ οδόν από το Λονδίνο… προς την Κύπρο!  Φυσικά, μιλάμε για τις δημιουργίες της Jo Malone London. 

Jo Malone

Jo Malone London story  

Και ποια δεν την ξέρει… Και ποιά δεν αγόρασε από τα ταξίδια της ένα άρωμά της; Ναι, ο βρετανικός οίκος  Jo Malone London™ φθάνει επιτέλους και στην Κύπρο! Είναι ο διάσημος ανά το παγκόσμιο για τα κομψά αρώματα, τα πολυτελή κεριά και τα χαλαρωτικά προϊόντα του για την περιποίηση του σώματός μας. Και για να ξέρετε λίγα παραπάνω γι’ αυτόν τον διάσημο οίκο, είπαμε να μετροφυλλίσουμε το βιογραφικό του. Η Jo Malone λοιπόν, άνοιξε το πρώτο κατάστημά της μόλις το 1994, στο Νο154 της Walton Street, στο Λονδίνο. Μέχρι το 1999 εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Sloane Street, την πιο διάσημη εμπορική οδό της βρετανικής πρωτεύουσας. Την ίδια χρονιά όμως, εξαγοράστηκε από την Estée Lauder, και από τότε άνοιξε τα “φτερά” της σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Jo Malone London™Όταν πρωτοκυκλοφόρησε μάλιστα, το πρώτο άρωμά της, το Lime Basil & Mandarin, η χρήση απροσδόκητων συστατικών  θεωρήθηκε πρωτοποριακή στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Jo Malone London™Από τότε μέχρι και σήμερα, όλες οι δημιουργίες Jo Malone London έχουν τιμήσει την υπογραφή του αρώματος και της εκλεπτυσμένης απλότητας με απροσδόκητο ύφος. Κάθε άρωμα  δημιουργείται για να μπορεί να φορεθεί μόνο του ή και συνδυαστικά χάρη στην εξαιρετική τέχνη του Fragrance Combining™. Μιλάμε για ένα μοναδικό τρόπο για να μπορείτε να προσαρμόσετε το άρωμα ώστε να φέρει την δική σας υπογραφή. Μια απόλυτα προσωπική αρωματική δήλωση, δηλαδή.

Jo Malone London™

Έχετε υπόψη σας επίσης, ότι από το ιστορικό κτίριο της Jo Malone London στην καρδιά του Λονδίνου, το Creative Studio αντλεί έμπνευση από τη βρετανική ζωή και κουλτούρα, εκτυλίσσοντας την ιστορία πίσω από κάθε άρωμα. Κάθε νέα δημιουργία επιτυγχάνεται χάρη στη συνεργασία με τους πιο διακεκριμένους αρωματοποιούς, χρησιμοποιώντας  υψηλής ποιότητας συστατικά.

 Jo Malone London™ Κάθε δημιουργία λοιπόν, κατασκευάζεται με πολύ μεγάλη φροντίδα και παρουσιάζεται μοναδικά. Τοποθετείται στο εκπληκτικό κρεμ και μαύρο κουτί της, που δένεται με τη χαρακτηριστική μαύρη κορδέλα του οίκου. Ένα σύμβολο αληθινής κομψότητας, πολυτέλειας και γενναιοδωρίας. Γι’ αυτό και θεωρείται από τους ειδικούς ως το κομψότερο και πιο πολυπόθητο δώρο, που φυσικά δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί επιτέλους, η Jo Malone θα είναι σύντομα κοντά μας!

 Jo Malone London™

More info

Οι δημιουργίες Jo Malone London™ θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Νοεμβρίου και θα βρίσκονται στο νέο Beauty Line στο καινούριο Nicosia Mall στη Λευκωσία, και στο Beauty Line Λεωφόρος στη Λεμεσό.

 

 

 

 

MadameLeFo