Οlivia Palermo, η αριστοκρατική fashionista αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η αριστοκρατική κομψότητά της την ανέβασε στην κορυφή των social media. Παρόλα αυτά, η φινετσάτη socialite από την Νέα Υόρκη, άρχισε να γίνεται γνωστή πριν περίπου 10 χρόνια, μέσω του reality show του MTV, «The City». Σήμερα, η Οlivia Palermo, θεωρείται μια… super κοσμική ύπαρξη, που χάρη στο mixnmatch style της, καταφέρνει να παραδίδει μαθήματα στιλ!

 

Η ιστορία της ουσιαστικά ξεκίνησε το 2008, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με το αμερικάνικο κανάλι MTV για να πρωταγωνιστήσει στο reality show «The City». Εκεί πρόβαλε τη ζωή της και της φίλης της Whitney Port, καθώς δούλευαν στον οίκο μόδας της σχεδιάστριας Diane von Fursternberg.

Η Οlivia υποδυόταν την υπάλληλο στο τμήμα των δημοσίων σχέσεων, ενώ η φίλη της στο τμήμα των αξεσουάρ. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, η επιτυχία της δεν περιγράφεται σε λίγες μόνον λέξεις: Το σημαντικότερο όμως, είναι το γεγονός ότι έχει πλέον το δικό της blog, το http://oliviapalermo.com/blog  όπου μας αποκαλύπτει το lifestyle της.

Who is she?

Ποια είναι όμως, η Οlivia Palermo;  Και μπορεί να μην έχετε ξανακούσει το όνομά της, όμως, όταν τη δείτε να φιγουράρει στην 20σάδα της λίστας των πιο καλοντυμένων της Vogue, τότε θα αλλάξετε γνώμη! Για να τη γνωρίσετε καλύτερα, καλό είναι να ξέρετε ότι η Olivia έχει τα γεννέθλια της σε λίγες μέρες.

Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1986, στο Upper East Side, μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Νέας Υόρκης. Παιδί του interior designer Douglas Palermo και της Lynn Hutching, σπούδασε media στο Παρίσι, αλλά και στο The New School της Νέας Υόρκης.

Σήμερα, η Olivia ζει τη glamorous ζωή μιας jet setter, στο Μανχάταν, δοκιμάζοντας την τύχη της σε επίσης λαμπερά επαγγέλματα, όπως αυτό της ηθοποιού, του μοντέλου και της σχεδιάστριας κοσμημάτων. Το χαρακτηριστικό διακριτικό της όμως, είναι το γεγονός ότι έχει ένα μοναδικό τρόπο να συνδυάζει τα ρούχα και καταφέρνει να είναι πάντα τόσο chic αλλά και trendy ταυτόχρονα! Ποιο είναι το μυστικό της; Η σωστή δόση μόδας, θηλυκότητας και άνεσης σε κάθε εμφάνιση.

Her signature style

Η Olivia Palermo, η διάσημη socialite είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της εποχής μας. Η Νεοϋορκέζα fashion icon θεωρείται πια το σύγχρονο πρότυπο μόδας, αφού καταφέρνει να συνδυάζει άψογα το κλασικό στιλ με ένα σύγχρονο twist και μοντέρνες πινελιές. Γι’ αυτό και εμφανίζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ κομψή και καλαίσθητη. Χαριτωμένη και σικ, το signature look της συμπληρώνουν τα υπέροχα μαλλιά της, το σχεδόν αμακιγιάριστο πρόσωπό της, τα κατακόκκινα νύχια της και τα κομψά κοσμήματα της.

Chic καλλονή 

Και παρά την επιτυχία της, η Olivia Palermo δεν είναι απλά ένα 32χρονο  κορίτσι που φωτογραφίζεται στα πιο «in» event της Νέας Υόρκης. Eκτός από υπερδραστήρια socialite, είναι επίσης μια chic καλλονή που προβάλλει τη δουλειά και το στιλ της, αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Γι’ αυτό άλλωστε, χιλιάδες γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο προσπαθούν να μιμούνται το προσωπικό της στιλ.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει κάποιο πρότυπο. Παρόλα αυτά θαυμάζει «κλασικά fashion icons», όπως την Όντρεϊ Χέπμπορν, την Γκρέις Κέλι και τη Τζάκι Ο. Αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι οι Anya Hindmarch, Matthew Williamson, Valentino και ο οίκος Hermes.

Το απόλυτο «It girl» της εποχής μας

Βέβαια, και η ίδια δοκίμασε την τύχη της στο σχέδιο: Το 2010 δημιούργησε μια συλλογή με εντυπωσιακά κοσμήματα σε συνεργασία με την Roberta Freymann, μια σωστή κίνηση αφού στέφθηκε με επιτυχία. Τη συλλογή από statement αξεσουάρ που σχεδίασε, την εμπνεύστηκε από τις δυο αγαπημένες της μητροπόλεις της μόδας, το Παρίσι και την Νέα Υόρκη. Η επιτυχημένη πορεία της όμως, την ανέβασε στα ύψη κι έτσι άρχισαν οι προτάσεις να… πέφτουν βροχή! Επόμενο ήταν να υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με μεγάλους οίκου μόδας και ομορφιάς, που την έφεραν στο προσκήνιο ως spokesperson για τις διαφημιστικές καμπάνιες τους.

Κι αυτό, γιατί θεωρείται πλέον το απόλυτο «It girl» της εποχής μας και είναι μία από τις πιο αγαπημένες socialite και fashion influencer σε ολόκληρο τον κόσμο. Και για να σας κρατήσουμε σε αγωνία, μείνετε συντονισμένες,  γιατί σύντομα θα σας αποκαλύψουμε πολλά από τα νεότερα βήματά της και ειδικά στο χώρο της ομορφιάς.

 

 

 

 

 

MadameLeFo