Βάλτε Double χρώμα στη ζωή σας!

 Οι διασημότητες το επιλέγουν… Και ξέρουν τι κάνουν… Εμείς το λατρεύουμε, γιατί μένει στη θέση του, χωρίς να ανησυχούμε για τυχόν «απώλειες» στην εμφάνιση της επιδερμίδας μας… Μα φυσικά μιλάμε για το ένα και μοναδικό Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estée Lauder. Μήπως αμφιβάλατε;

Με τη Λένα Τσουκαλά

Φωτογραφίες: Γιάννης Νησιώτης

Μοντέλο: Ιωάννα Δημητριάδη

Ένα ευτυχισμένο, χαμογελαστό πρόσωπο είναι πάντα η καλύτερη απόδειξη ότι τα προϊόντα που χρησιμοποίησε του χάρισαν το αποτέλεσμα που ονειρευόταν… Ε, αυτό συνέβη προχθές το πρωί, όταν η Ιωάννα δέχθηκε την περιποίηση της Αγγέλας κι ένιωσε τρισευτυχισμένη! Ρίξτε μια ματιά στα όσα ακολουθούν και θα καταλάβετε γιατί…

Double Wear=Σταθερή αξία! 

Υπάρχει πιθανότητα να μην το γνωρίζετε; Αμφιβάλλω, αφού το Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estée Lauder είναι σταθερή αξία! Τόσο σταθερή, που όπως το λέει και τ’ όνομά του, μένει εκεί που θα το απλώσεις, χωρίς να αλλοιώνετε με τίποτα! Άλλωστε γι’ αυτό από τη μέρα που πρωτοκυκλοφόρησε παραμένει ο Νο1 πρωταγωνιστής ανάμεσα στα αμέτρητα make up που υπάρχουν στην αγορά. Και ο λόγος γι’ αυτή την πρωτιά του; Απλά το Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estée Lauder- εκτός του ότι είναι το αγαπημένο εκατομμυρίων γυναικών σ’ όλο τον κόσμο, έχει πολλά, μα πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Και για να μάθω περισσότερα, απευθύνθηκα στην Αγγέλα Αντωνίου, την Education Manager της Estée Lauder, που μας εξήγησε τα χαρακτηριστικά του. Και ασφαλώς, της “έκλεψα” και τα πιο πολύτιμα μυστικά της για τη χρήση του.

Double Wear με πολλά και χρήσιμα

«Το Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estée Lauder είναι ένα foundation με ευπροσάρμοστη κάλυψη! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το εφαρμόσετε με λιγότερη ποσότητα για να έχετε φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε όμως, να το προσθέσετε και από πάνω του, για ακόμη περισσότερη κάλυψη. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει μέχρι και 24ωρη διάρκεια, άρα, ακόμα κι αν δεν κοιμηθείτε καθόλου, το πρόσωπό σας θα είναι υπέροχο, αφού αυτό το foundation δεν αλλοιώνεται καθόλου! Έχει όμως και δείκτη προστασίας SPF10, είναι oil free, και ιδιαίτερα ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία! Μπορείτε δηλαδή, να πάτε στο γυμναστήριο μακιγιαρισμένη γιατί μετά θα πάτε στη δουλειά σας, κι όταν τελειώσετε, το μέικ απ σας θα είναι τέλειο, σαν να το βάλατε εκείνη τη στιγμή!», μου εξηγεί η Αγγέλα. Θέλετε κι άλλα;

Double Wear, step by step use

Το ερώτημα είναι κοινό: Πώς απλώνουμε σωστά το μέικ απ μας; Είναι απλό, και πιο απλή είναι η περιγραφή της Αγγέλας: «Σε καλά ενυδατωμένο δέρμα, χρησιμοποιώντας το σφουγγαράκι του μέικ απ απλώνετε με ταμποναριστές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο το Double Wear Stay-in-Place Makeup της Estée Lauder. Εννοείται, αποφεύγετε την εύθραυστη περιοχή των ματιών.

Στη συνέχεια, θα αναμίξετε λίγη από την κρέμα ματιών Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery με το Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer, επίσης της Estée Lauder. Τότε, θα τα απλώσετε μαζί στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Αυτό το κολπάκι θα σας βοηθήσει να έχετε σωστά ενυδατωμένο δέρμα, και ταυτόχρονα ομοιόμορφη κάλυψη. Ακόμα κι αν έχετε βάλει από προηγουμένως την κρέμα ματιών, μπορείτε να το εφαρμόσετε αυτό το τρικ τη στιγμή που κάνετε το μακιγιάζ σας. Γιατί είναι ένας πρακτικός τρόπος για να μειώσετε την πιθανότητα να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας λεπτές γραμμούλες στην περιοχή των ματιών. Ταυτόχρονα όμως, θα έχετε περισσότερη ομοιομορφία και στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας σ’ αυτή την τόσο ευαίσθητη περιοχή. Καλύτερα λοιπόν, να μην χρησιμοποιείτε το concealer σας απευθείας πάνω στο δέρμα, γιατί θα φαίνεται πιο βαρύ το αποτέλεσμα. Η ανάμιξη της κρέμας με το concealer δίνει πάντα πιο φυσικό look. Να θυμάστε επίσης ότι το concealer το απλώνουμε είτε με το ring finger (με τον παράμεσο, δηλαδή), ή με το ειδικό πινελάκι για concealer».

Double Wear, το make up!

Μια ακόμη έξυπνη τεχνική που χρησιμοποιούν οι make up artists της Estée Lauder είναι η ανάμιξη του Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex με το μέικ απ. Και η Αγγέλα μου εξηγεί το γιατί…«Αυτό το τρικ μπορείτε να το εφαρμόζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε δηλαδή, να μην αφαιρέσετε το foundation σας – αν π.χ. μετά τη δουλειά θέλετε να πάτε για ένα καφέ! Απλά αναμιγνύοντας λίγη ποσότητα από Advanced Night Repair και λίγο από το foundation σας, να το απλώσετε στην επιδερμίδα σας. Αυτό το έξυπνο τρικ προσφέρει μαγικά απίστευτη φωτεινότητα στο δέρμα σας, και επιπλέον υγρασία (λόγω του υαλουρονικού που περιέχει). Και επειδή θα το απλώσετε πάνω στο ήδη μακιγιαρισμένο πρόσωπό σας, η ανάμιξη των δυο προϊόντων θα σας δώσει πιο ανάλαφρο look».

Τώρα θα έχετε δημιουργήσει τον καλύτερο καμβά, που σ’ αυτή την περίπτωση είναι το δέρμα του προσώπου σας. Ποιά θα είναι η συνέχεια; Απλά, ένα πέρασμα με την πούδρα σας – για έξτρα σταθεροποίηση του αποτελέσματος! Και έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε τη διαδικασία του μακιγιάζ σας, με το blusher στα ζυγωματικά σας, τις σκιές στα βλέφαρα σας, το eyeliner, τη μάσκαρα και το κραγιόν σας. 

Αυτό είναι το τελειότερο χρώμα που θα μπορούσατε να δώσετε στην καθημερινή ζωή σας! Και όπως και η Ιωάννα θα είστε απλά…. ΤΕΛΕΙΕΣ και τρισευτυχισμένες!  

Ευχαριστούμε την Αγγέλα Αντωνίου, την Education Manager της Estée Lauder στην Κύπρο, για τις πολύτιμες συμβουλές της που μας εμπιστεύθηκε. 

More info 

https://www.facebook.com/EsteeLauderCyprus/

 

MadameLeFo