Διαγωνισμός GLAMGLOW, για sexy επιδερμίδα!

Διαγωνισμός GLAMGLOW! Ναι, γιατί GLAMGLOW σημαίνει λάμψη και super sexy εμφάνιση για την επιδερμίδα μας! Και τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμη πιο σέξι επιδερμίδα, σε μόνο 60 δευτερόλεπτα, χάρη στη νέα μάσκα INSTAMUD™ 60-SECOND PORE-REFINING TREATMENT της GLAMGLOW! Δύο τυχερές, θα την αποκτήσουν, αν ακολουθήσουν τα βήματα του νέου μας διαγωνισμού GLAMGLOW. Γι’ αυτό κάντε scroll για να βρείτε τους όρους. Καλή επιτυχία!

διαγωνισμός GLAMGLOW

Ο διαγωνισμός GLAMGLOW απευθύνεται σε όλους και όλες όσοι ονειρεύονται ένα  λαμπερό δέρμα με σφιχτούς πόρους! Ε, λοιπόν, τα νέα μας είναι πολύ πιο εντυπωσιακά απ’ ότι θα περιμένατε! Η νέα μάσκα INSTAMUD™ 60-SECOND PORE-REFINING TREATMENT της GLAMGLOW είναι ακριβώς ότι ζητάτε, αφού προσφέρει εξάλειψη των πόρων στη στιγμή! Κι εμείς την κάνουμε… δώρο, σε δύο τυχερούς/τυχερές που θα ακολουθήσουν τα βήματα του νέου διαγωνισμού μας.

διαγωνισμός GLAMGLOW

GLAMGLOW νέα μάσκα 

Ασφαλώς, τα καλά πράγματα, δεν χρειάζεται να αργούν πάντα για να γίνουν πραγματικότητα! Η νέα μάσκα INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment της GLAMGLOW εξαφανίζει τους πόρους σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.διαγωνισμός GLAMGLOW Μιλάμε για τον καλύτερό σας φίλο, ειδικά για εκείνα τα πρωινά που φεύγετε βιαστικά από το σπίτι και δεν έχετε χρόνο για μεγαλεπίβολα beauty τρικ! Η INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment της GLAMGLOW είναι μια αφρώδης μάσκα, η οποία καθαρίζει τους πόρους και εξισορροπεί τις δυσχρωμίες του δέρματος σας σε μόλις ένα λεπτό, αφήνοντας την αίσθηση ενός αψεγάδιαστου καμβά, περιποιημένου και έτοιμου για το επόμενο βήμα.διαγωνισμός GLAMGLOW

GLAMGLOW INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment 

Είναι μαγική! Η κολλώδης μάσκα INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment της GLAMGLOW έχει τη μορφή mousse και μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα σας, μετατρέπεται αμέσως σε αφρό, δημιουργώντας μία μωβ πανδαισία φυσαλίδων! διαγωνισμός GLAMGLOWΘα σας ξετρελάνει και θα αρχίσετε να κάνετε αμέτρητες selfies!

Η φόρμουλα της αποτελείται από φυσικό πυλό μπεντονίτη και καολίν που καθαρίζει και αποτοξινώνει τους πόρους, αμαμηλίδα που προσφέρει τόνωση, aloe vera για ανάπλαση, και τέλος, γλυκόριζα και μήλο, τα οποία είναι αναμειγμένα με νικοτιναμίδη και αλλαντοΐνη, που καταπραΰνουν το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι μία αναζωογονημένη επιδερμίδα γεμάτη ζωντάνια και υπέροχη σέξι λάμψη.

★ΑΠΑΛΗ ★ΛΕΙΑ ★ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ★

διαγωνισμός GLAMGLOWΗ μάσκα INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment της GLAMGLOW αποτελείται από :

★ Σύμπλεγμα ΤΕΑOXI από Αμαμηλίδα και Aloe Vera για άμεση τόνωση του δέρματος σας.

★ Φυσικό πυλό Μπεντονίτη και Καολίν, που κλείνει τους πόρους και αποτοξινώνει, και σας χαρίζει απαλή, σαν το βελούδο και λαμπερή επιδερμίδα.

★ Αναπλαστικά βότανα αναμεμιγμένα με νικοτιναμίδη και αλλαντοΐνη.

How to

Απλώνετε μια γενναιόδωρη ποσότητα της μάσκας INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment σε στεγνό, καθαρό δέρμα και δεν το τρίβετε. Την αφήνετε να δράσει για 60 δευτερόλεπτα. Η μάσκα θα μετατραπεί σε φυσαλίδες οξυγόνου. Ξεβγάζετε με ζεστό νερό και συνεχίζετε με την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά θέλετε, αλλά πάντα θα φροντίζετε να αποφεύγετε την περιοχή των ματιών σας.διαγωνισμός GLAMGLOW

Διαγωνισμός GLAMGLOW και όροι

Δύο τυχερές/τυχεροί θα διεκδικήσουν τη νέα μάσκα INSTAMUD™ 60-SECOND PORE-REFINING TREATMENT της GLAMGLOW 

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

> Κάντε like στο Facebook της MadameLeFo στο https://www.facebook.com/MadameLeFo/ και ακολουθήστε μας στο Instagram της σελίδας μας στο https://www.instagram.com/madamelefo/

> Αφήστε σχόλιο με το #GlamGlow

> Κάντε tag 3 φίλους/φίλες σας για να κάνουν το ίδιο
> Ο διαγωνισμός ισχύει μόνον για ΚΥΠΡΟ
Αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί σε 10 μέρες. 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 8/9/2018 στο Facebook & Instagram της Madamelefo

διαγωνισμός GLAMGLOW

Μάθετε περισσότερα για τη GLAMGLOW κάνοντας κλικ εδώ

The ponypower is here! Λαμπερές μάσκες για την τελειότερη επιδερμίδα

MadameLeFo