Ένα κερί… φέρνει την Άνοιξη!

Κατ’ ακρίβεια, δεν είναι ένα, αλλά 3+ κεριά, που δίνουν ένα φρέσκο twist στην καθημερινή ζωή μας. Το μαύρο, ματ γυάλινο ποτηράκι τους, που φιλοξενεί το χειροποίητο, λευκό, οικολογικό κερί σόγιας, εμπλουτισμένο με υπέροχα αρώματα,  ήταν η αφορμή για να αγαπήσουμε την πρώτη συλλογή “Home Life, Home Love”, της EcoHome. Και σήμερα, λίγους μόνον μήνες μετά την πρεμιέρα τους, η σειρά, διατηρώντας την αρχική μορφή της, εμπλουτίστηκε, και μας εκπλήσσει ευχάριστα, όχι μόνον με τα συμβολικά quotes της, αλλά και με τα νέα, διακριτικά αρώματά της.

Η νέα συλλογή κεριών “Home Life, Home Love”, της EcoHome

Τα COS candles, ήταν από τις πρώτες απόπειρες του ECOhoME STORE για τη δημιουργία κεριών, που αγαπήθηκαν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους το 2016. Η επιτυχία τους έφερε το περασμένο φθινόπωρο τη συλλογή των quote candles, των κεριών κάτω από τον γενικό τίτλο “Home Life, Home Love” και μέσα σε λίγους μόνον μήνες, έγιναν το must have των χώρων του σπιτιού μας.

Το μινιμαλιστικό design τους, αλλά πάνω απ’ όλα τα ευφάνταστα αποφθέγματα που τα κοσμούν, είναι ότι χρειαζόμαστε για το σπίτι μας, ειδικά τώρα που η αλλαγή της εποχής, μας δίνει το έναυσμα για να φρεσκάρουμε τη διακόσμηση των χώρων μας. Και η Ευγενία Ηροδότου-Αλεξάνδρου πέτυχε διάνα. Παρέα με τη Μαρίνα Κυριάκου, που “ενοχοποιείται” για την υλοποίηση του δημιουργικού design, έστησαν τη σειρά “Home Life, Home Love”, και τη λάνσαραν για πρώτη φορά στα τέλη του φθινοπώρου.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, τα νέα κεριά της συλλογής, που εμπλουτίστηκαν με φίνα αρώματα μας προκαλούν. Και προκαλούν, γιατί εκτός από τη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρουν, αυτά τα μοναδικά κεριά χαρίζουν στους χώρους μας την αγαλλίαση και την ζεστή ατμόσφαιρα που αναζητάμε. Η φλόγα τους, όταν ανάβει (εκτός του ότι διαρκεί για ώρες) αναδίδει το άρωμα της θαλπωρής, της ηρεμίας, του ζεν…

Home Life, Home Love

Τα τρία νέα κεριά της συλλογής “Home Life, Home Love”, της EcoHome

Αν θυμάστε καλά, το χειμώνα μιλούσαμε για τα “Home Life, Home Love”. Τότε, η συλλογή περιελάμβανε τρία κεριά, το “Home”, το “Love”, και το “Life”. Σήμερα, προστέθηκαν ακόμη τρία νέα κεριά, και ένα limited edition. Το “Make a Wish”, το πανέξυπνο “ΜΟΜ” (αν το κρατήσετε ανάποδα διαβάζεται και WOW!) και το “Forgiveness, is the final form of love”, ήρθαν για να μας κρατήσουν συντροφιά με τη ζεστασιά της φλόγας τους όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι. Και τέλος, το ευφάνταστο «I’m not Weird, I am Limited Edition», θα δώσει τον δικό του, πρωτότυπο χαρακτήρα στο χώρο που θα επιλέξετε να τον φωτίσει…

Το πανέξυπνο «I’m not Weird, I am Limited Edition»

As simple as that

Ή απλά “the simple, the better”, που πάει να πει, “το απλό είναι και το καλύτερο”… Γι’ αυτό άλλωστε, τα κεριά της συλλογής “Home Life, Home Love”, με το λιτό, μαύρο ματ γυάλινο ποτηράκι, απέκτησαν πιστούς φίλους από το φθινόπωρο, μόλις πρωτοκυκλοφόρησαν… Και βρήκαν μια δεσπόζουσα θέση στην καρδιά μας, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, με τα συλλεκτικά designs που δωρίσαμε στον εαυτό μας, αλλά και στους φίλους μας! Και τώρα έφθασαν με μια νέα έκδοση, που μας έκανε να… καρδιοχτυπήσουμε! Αυτή τη φορά το αγαπημένο ποτηράκι γέμισε και πάλι με χειροποίητο κερί σόγιας, αλλά έχει κάτι τι που το κάνει να διαφέρει: Το καθένα από τα τρία νέα κεριά έχει τους δικούς του φίνους συμβολισμούς και πιο φρέσκα αρώματα, για να ταιριάζουν με την ανοιξιάτικη διάθεση μας! Ας δούμε λοιπόν, τι “μυστικά” κρύβει το καθένα απ’ αυτά.

Το “Make a wish”, συμβολίζει την ελπίδα μας για μια καλύτερη ζωή. Το χαρακτηρίζει το άρωμα καθαρότητας από βαμβάκι, με ένα συνδυασμό από φρουτένιες και πούδρινες νότες που παίζουν με το musk, για να κάνουν τις ευχές μας πραγματικότητα.

Το κερί “ΜΟΜ” με τον συμβολικό χαρακτήρα του

Το “ΜΟΜ” έχει επίσης συμβολικό χαρακτήρα, και με το άρωμα γιασεμιού που το συνοδεύει, αναδεικνύει τη μητρική αγάπη που μας συντροφεύει για μια ζωή.

Το “Forgiveness, είναι η τελική μορφή της αγάπης”

Το “Forgiveness”, με άλλα λόγια η «συγχώρεση» συμβολίζει τον βασικότερο  τρόπο επούλωσης από τον πόνο, το τραύμα, ή και την τραγωδία. Η συγχώρεση είναι για κάθε άνθρωπο ένα μέσο απελευθέρωσης και αυτοδυναμίας, είναι η τελική μορφή της αγάπης, όπως λέει και η δημιουργός του κεριού. Με τη συγχώρεση δεν πάει να πει ότι ξεχνάμε, αφού στις πλείστες των περιπτώσεων είναι αδύνατο να διαγράψουμε γεγονότα που επέδρασαν βαθιά στην ψυχή μας και συνήθως διαμορφώνουν τη ζωή μας για καλύτερες ή χειρότερες στιγμές. Η συγχώρεση είναι κάτι παραπάνω από “ρίξ’ το στο… γυαλό”. Είναι προληπτικό μέσο και όχι παθητικό. Η συνειδητή επιλογή για συγχώρεση θεραπεύει, απελευθερώνει και αποκαθιστά την εσωτερική μας δύναμης. Και το “Forgiveness”, διακρίνεται για το άρωμα φρεσκάδας από σαπούνι, που σε κάνει να έχετε συνειρμούς από άρωμα των φρεσκοπλυμένων ρούχων, τον καθαρό αέρα και το φως! Φρέσκο και καθαρό, όπως το αεράκι της απελευθέρωσης, έχει τη μοναδική “ικανότητα” να σας ελκύσει για να το αγαπήσετε ακόμη περισσότερο.

Για την περιποίηση των φυτιλιών των κεριών υπάρχουν και τα ειδικά “ψαλίδια”

Μαζί τους θα βρείτε και τα απαραίτητα αξεσουάρ (εξειδικευμένα ψαλίδια) για να τα σβήνετε με περισσότερη ευκολία και να περιποιείστε το φυτίλι τους με ιδιαίτερη φροντίδα. Μιλάμε για τον πολυτιμότερο gadget που θα σας βοηθήσει να τα απολαμβάνετε για πολύ περισσότερο καιρό!

 

  • Tη συλλογή των κεριών “Home Life, HomeLove” θα την ανακαλύψετε στο κατάστημα EcoHome, αλλά και στην έκθεση Mind Body & Spirit, που θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο, στο ξενοδοχείο St Raphael, στη Λεμεσό.

 

More info: Το ECOhoME STORE βρίσκεται στην οδό Κυπράνορος 36, στη Λευκωσία, τηλ. 22380707

http://www.ecohome-store.com/

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα κεριά της ECOhoME STORE θα βρείτε πιο κάτω

http://madamelefo.com/ecohome-candle-decor/

 

http://madamelefo.com/oikologika-xristougenna/

 

 

MadameLeFo