Το Cash or Trash επιστρέφει  

To Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα αύριο το Σάββατο το απόγευμα. Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες.

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι …συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:50 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.  

Δες το trailer κάνοντας κλικ εδώ⇓

Tο πρώτο επεισόδιο του Cash or Trash

Στο πρώτο επεισόδιο το Cash or Trash, είναι γυναικεία υπόθεση, με τρεις πωλήτριες, που φέρνουν τα ιδιαίτερα αντικείμενά τους για να τα  εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής. H Μάιρα κάνει ποδαρικό στο δωμάτιο εκτίμησης για την τρίτη σεζόν του καθημερινού Cash or Trash, με ένα από τα πιο περίεργα αντικείμενα, που έχουμε δει ποτέ στην εκπομπή. Η διαδικασία της δημοπρασίας παίρνει μια ανατρεπτική πορεία και είναι από τις ελάχιστες φορές που ο δικηγόρος της παρέας, Φοίβος Στρουγγάρης, μένει άφωνος, καθώς οι υπόλοιποι αγοραστές προσπαθούν να κατακτήσουν το αντικείμενο της Μάιρας.

Η όμορφη Άννυ φέρνει ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο, που θα μπορούσε να θεωρηθεί φόρος τιμής στην Γκρέις Κέλι, μέσα από την έμπνευση και την τέχνη της Κοκό Σανέλ. Στο δωμάτιο των αγοραστών, οι κυρίες της παρέας δείχνουν να κρατάνε τα ηνία της δημοπρασίας, κάνοντας τις πιο δυνατές προσφορές για ένα αντικείμενο συναισθηματικής αξίας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει την τιμή να υποδεχθεί τη Βασιλική Κασσάπη, Ολυμπιονίκη του 2004 και πρωταθλήτρια Ευρώπης στην άρση βαρών. Ο Θάνος Λούδος έχει στα χέρια του μια από τις δάδες, που έδωσε την πρώτη φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία για τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες στο Βερολίνο και  οι αγοραστές τη μοναδική ευκαιρία να την αποκτήσουν!

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

 

 

 

 

 

MadameLeFo