Resist Ageing Retinol, το ισχυρό αντιγηραντικό χαρτί της KLAPP

Η σειρά Resist Ageing Retinol ήρθε για να σε εντυπωσιάσει… Πρόκειται για το νέο ισχυρό χαρτί της KLAPP Skin Care Science, μια σειρά που προσφέρει πολύπλευρη αντίσταση στην γήρανση… Καταπολεμά τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης, λειαίνει τις ρυτίδες, βελτιώνει  ελαστικότητα και τον όγκο της επιδερμίδας. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σου κάνουμε τις πρώτες συστάσεις γνωριμίας…

Η καινοτομία της Ρετινόλης συναντά την ομορφιά

Η Ρετινόλη (μια μορφή της βιταμίνης Α), γνωστή και ως “βασίλισσα της αντιγήρανσης” είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα συστατικά για την περιποίηση του δέρματος. Χάρη στην  αντιγηραντική δράση της αναζωογονεί και συσφίγγει το δέρμα, ενώ βοηθά και στην βελτίωση της χροιάς του. Βλέπεις η βιταμίνη Α συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, διεγείροντας την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το κολλαγόνο είναι ένας βασικός παράγοντας για την υγιή όψη του δέρματος και την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Επομένως οδηγεί σε μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και στη βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος.  Η βιταμίνη Α διεγείροντας την φυσική διαδικασία παραγωγής νέων κυττάρων του δέρματος και ενισχύοντας την απολέπιση των παλαιών, ανανεώνει την όψη του. Με τη συστηματική χρήση του λοιπόν, συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς υφής του δέρματός σου, στη σύσφιξή του, ενώ μειώνει και τα σημάδια της γήρανσης.

Τι διαφοροποιεί τη νέα σειρά από τις υπόλοιπες

Η KLAPP Skin Care Science μας συστήνει τη νέα σειρά Resist Ageing Retinol που βασίζεται στα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα και καινοτόμες τεχνολογίες της. Μάλιστα, απ’ ότι μάθαμε επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα της Ρετινόλης. Η σειρά Resist Ageing Retinol με πρωτοποριακό σύμπλεγμα διαφορετικών μορφών ρετινόλης, έχει ισχυρότερη και αποτελεσματικότερη απόδοση σε τρία επίπεδα ενάντια στα πολλαπλά σημάδια της πρόωρης γήρανσης του δέρματος, ενεργοποιεί το δέρμα από μέσα προς τα έξω και του παρέχει τα ισχυρά οφέλη της. Η νέα σειρά είναι εξαιρετικά αποτελεσματική χάρη στη χρήση της τελευταίας γενιάς ρετινόλης HPR (Ρετινοϊκή Υδροξυπινακολόνη). Πρόκειται για μία επαναστατική βιοενεργή νέας γενιάς μορφή Βιταμίνης Α, παρόμοια με το ρετινοϊκό οξύ. Βέβαια, η ρετινόλη πρέπει πρώτα να μετατραπεί σε ενεργό μορφή, ρετινοϊκό οξύ, για να λειτουργήσει. Ωστόσο, η HPR δεν χρειάζεται μετατροπή. Αυτή η ενεργή μορφή ρετινοειδούς είναι πολυτάλαντη… Βελτιώνει θεαματικά την επιδερμίδα, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται αισθητά και η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινή, υγιή της όψη και μια ομοιόμορφη χροιά. Συσφίγγει το δέρμα, ενισχύει τη σφριγηλότατα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.Προσφέρει όλα τα οφέλη των ρετινοειδών με λιγότερο ερεθισμό, έχει άμεση δράση χωρίς να χρειάζεται να διασπαστεί για να απορροφηθεί από το δέρμα ενώ προσφέρει άμεσα αποτελέσματα. Και το πιο ενδιαφέρον; Απορροφάται και δρα άμεσα στο δέρμα και μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τους υποδοχείς ρετινοϊκού οξέος των κυττάρων. Με λιγότερο ερεθισμό, αλλά υψηλή ισχύ, ισχυρότερη σταθερότητα και λιγότερο πιθανό να οξειδωθεί και να ακυρωθεί. Επομένως, η ρετινόλη HPR βελτιώνει θεαματικά την επιδερμίδα, αφού σου προσφέρει ένα δέρμα σαν καινούργιο και πιο νεανικό!

Πως λειτουργεί η ρετινόλη HPR (Ρετινοϊκή Υδροξυπινακολόνη)

  • Ενεργοποιώντας τον κυτταρικό μεταβολισμό, αναπλάθει την επιδερμίδα.
  • Βελτιώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • Έχει αντιοξειδωτική δράση.
  • Ελαφρύνει τη μελάγχρωση της επιδερμίδας και της κηλίδες γήρανσης, φωτίζοντας τον τόνο του δέρματος.
  • Μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και καθαρίζει τους πόρους.
  • Προάγει την διαίρεση και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.
  • Επιβραδύνει την αποσύνθεση του κολλαγόνου και προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου κι έτσι συσφίγγει την επιδερμίδα που γίνεται πιο σφριγηλή.  
  • Είναι ένα συστατικό πιο σταθερό και λιγότερο ερεθιστικό από τη ρετινόλη.

Χαρακτηριστικά της HPR: Είναι ένα αποτελεσματικό αντιγηραντικό με άμεση δράση και λιγότερο ερεθιστικό.

Τα plus της σειράς Resist Ageing Retinol

Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με ceramides (κεραμίδια) & φυτικό κολλαγόνο για αύξηση της ελαστικότητας και της διέγερσης της σύνθεσης κολλαγόνου. Προστατεύει από την απώλεια υγρασίας εξασφαλίζοντας μια ισχυρότερη και ομαλότερη υφή του δέρματος. Η μοναδική σύνθεση της συνδυάζει μέγιστη αποτελεσματικότητα με υψηλή συμβατότητα στο δέρμα, βελτιώνοντας τις ατέλειες της επιδερμίδας και ανανεώνοντας το δέρμα με ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση.

Τι αντιμετωπίζει:  Η σειρά Resist Ageing Retinol βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ αυξάνει την ελαστικότητα, συσφίγγει το περίγραμμα (το V line του προσώπου), εξουδετερώνει τις ατέλειες, μειώνει την υπερμελάχρωση. Επίσης, σε κυτταρικό επίπεδο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος βαθιά μέσα στο δέρμα. Συμβάλλει επίσης στην αύξηση της ανανέωσης του κύκλου των επιφανειακών κυττάρων του δέρματος κάνοντας την επιδερμίδα πυκνότερη.

 Τι είναι η KAP – Technology (Keep, Activate, Prevent)

Ισχυρότερη απόδοση με τριπλή δράση

Η KLAPP Skin Care Science στη νέα σειρά Resist Ageing Retinol χρησιμοποιεί την KAPTechnology (Keep, Activate, Prevent), μια μοναδική τεχνολογία εμπνευσμένη από την φιλοσοφία KLAPP που έχει ισχυρότερη απόδοση με τριπλή δράση: Στοχεύει στη Διατήρηση, στην Ενεργοποίηση και στην Πρόληψη. Γι’ αυτό και αναπτύσσει προϊόντα υψηλής απόδοσης, τα οποία είναι καλύτερα συμβατά με το δέρμα. Αυτό κάνει την KLAPP Skin Care Science να ξεχωρίζει και δίνει μοναδικότητα στην συγκεκριμένη σειρά.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ, με φυτικό κολλαγόνο

Η σειρά Resist Ageing Retinol διατηρεί την ακεραιότητα του δέρματος μέσω αμινοξέων που προέρχονται από φυτά. Τα αμινοξέα προάγουν τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος. Αυτά τα μικρά θραύσματα πρωτεΐνης παίζουν ζωτικό ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου και στη στήριξη των επιπέδων υγρασίας του δέρματος. Επομένως είναι άκρως απαραίτητα. Παρέχει τα απαραίτητα λιπίδια και NMF (φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες) ενισχύοντας την λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ των ανανεωτικών διαδικασιών

Η Resist Ageing Retinol περιέχει HPR – Ρετινοϊκή Υδροξιπινακολόνη και Παλμιτική ρετινόλη, που ενεργοποιούν τις ανανεωτικές διαδικασίες, υποστηρίζουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, επαναφέροντας την πυκνότητα του. Η Παλμιτική Ρετινόλη απελευθερώνει αργά την πλήρη μετασχηματιστική δράση της, διατηρεί την υγρασία για να αντιστρέψει τα σημάδια γήρανσης στην πηγή τους. Ο συνδυασμός HPR με την  Παλμιτική Ρετινόλη και Νιανισιναμίδη κάνει την σύνθεση  καλύτερα συμβατή με το δέρμα και εξαιρετικά αποτελεσματική.

ΠΡΟΛΗΨΗ με φυτικό ενισχυτικό ρετινόλης  

Αυτή η τεχνική είναι εμπνευσμένη από την ιατρική και χάρη στο φυτικό ενισχυτικό ρετινόλης από Μαστίχα Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum αναστέλλει την διάσπαση του Ρετινοϊκού οξέος του δέρματος με μακροχρόνια αντιγηραντικά οφέλη. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις αποτελέσματα παρόμοια με την ρετινόλη, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σύσφιξης.

Τα προϊόντα της σειράς Resist Ageing Retinol

Η Retinol Pro Age με το τριπλό σύμπλεγμα ρετινόλης, επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα για αυτό το “gold standard” συστατικό. Το σύμπλεγμα διαφορετικών μορφών βιταμίνης Α διαφέρει από την απλή ρετινόλη στην αποτελεσματικότητα, την άμεση επίδραση και στο γρήγορο αποτέλεσμα. Η σειρά Resist Ageing Retinol περιλαμβάνει τρία προϊόντα που είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα αναγκών του δέρματος. Προϊόντα που αφορούν στην ώριμη, απαιτητική και θαμπή επιδερμίδα που χρειάζεται να καταπολεμήσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, να επανακτήσει τη χαμένη λάμψη και την φωτεινότητα της.

Triple Action PRO AGE Serum 

Εκτός από το πρωτοποριακό σύμπλεγμα διαφορετικών μορφών ρετινόλης αυτός ο ορός Triple Action PRO AGE Serum περιέχει επιπλέον Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους και αμινοξέα.

Benefits: Το Triple Action PRO AGE Serum προσφέρει αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη σύσφιξη και αισθητή βελτίωση της υγρασίας του δέρματος. Προάγει νεανική επιδερμίδα με φυσική λάμψη που διατηρείται όλη μέρα. Με τη συστηματική χρήση του θα δεις την επιδερμίδα σου πιο λεία και σφριγηλή.

Triple Action PRO AGE Day + Night Cream  

Η πρωτοποριακή κρέμα ημέρας και νύχτας Triple Action PRO AGE ήρθε για να σου προσφέρει πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Benefits: Με τη χρήση της θα δεις άμεσα την όψη του δέρματός σου πλήρως ανανεωμένη. Παράλληλα, διορθώνει της βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει το περίγραμμα, ενώ η επιδερμίδα σου γίνεται πιο λεία.

Triple Action PRO AGE Overnight Mask

Αυτή η μάσκα χάρη στο αντιοξειδωτικό σύμπλεγμά της υποστηρίζει την αναζωογόνηση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενδυναμώνοντας τον επιδερμικό φραγμό. Η Triple Action PRO AGE Overnight Mask περιέχει και επιπλέον συστατικά, όπως δευτερογενείς ενώσεις με ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιοξειδωτικών- από εσπεριδοειδή, αλόη και μπρόκολο. Περιέχει όμως και Κεραμίδια για περισσότερη ανάπλαση. Τέλος, προστατεύει το δέρμα, χάρη στην ενυδατική Αλλαντοΐνη και Βισαβολόλη που περιέχει στη σύνθεσή της.

Benefits: Συσφίγγει το περίγραμμα, ενώ με τη συστηματική χρήση αυτής της μάσκας κατά τη διάρκεια της νύχτας θα δεις ορατά πιο λεία την επιδερμίδα σου.

 Ρετινόλη & αντηλιακή προστασία. Γιατί είναι τόσο σημαντικό;  

Και κάτι ακόμη: Η ρετινόλη (βιταμίνη Α) κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο στις υπεριώδεις ακτίνες. Επειδή ίσως του προκαλέσει ελαφρύ ξεφλούδισμα είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να θυμάσαι: Όταν χρησιμοποιείς προϊόντα με ρετινόλη πρέπει οπωσδήποτε να φοράς και αντηλιακή κρέμα κάθε μέρα. Και όχι μόνο το καλοκαίρι. Οι υπεριώδεις ακτίνες διεισδύουν στο δέρμα ολόχρονα. Ο συνδυασμός ρετινόλης και αντηλιακής προστασίας είναι ο καλύτερος.

COMING SOON

Σύντομα θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες στην σειρά, όπως το Triple Action PRO AGE Retinol Booster και τα Retinol Eye Patches. Γι’ αυτό stay tuned.

Θεραπεία στο ινστιτούτο  

Εκτός αυτών, η KLAPP Skin Care Science έχει σχεδιάσει και μια ειδική θεραπεία για το ινστιτούτο με δραστικά συστατικά που βασίζονται στις πιο καινοτόμες τεχνολογίες σε συνδυασμό με τεχνική μασάζ για τόνωση και αναζωογόνηση του δέρματος σου. Οι εξαιρετικές εφαρμογές που εναλλάσσονται μεταξύ ενεργοποίησης και χαλάρωσης είναι αισθητά αποτελεσματικές. Η θεραπεία εντυπωσιάζει με τη διαρκή συσφιγκτική της επίδραση στο σχήμα V του περιγράμματος. Και επειδή συμπληρώνει τελεία την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης με τα προϊόντα της σειράς Retinol Triple Action PRO, φρόντισε να τη ζητήσεις από την αισθητικό σου. Η θεραπεία είναι ιδανική για το ώριμο και απαιτητικό δέρμα, για το ανομοιόμορφο περίγραμμα, για τις βαθιές ρυτίδες, για την απώλεια του σχήματος του οβάλ. Και το πιο σημαντικό; Σου εξασφαλίζει μια μοναδική αίσθηση ευεξίας.

Μάθε την ιστορία της Klapp κάνοντας κλικ εδώ ⇓

Klapp: Ταξίδι στην επιστημονική φροντίδα του δέρματος

 

MadameLeFo