Οι ονειρεμένες κρουαζιέρες της Celestyal

Οι ονειρεμένες κρουαζιέρες της Celestyal, με αναβάθμιση σε σουίτες του Celestyal Journey και φιλοξενία των παιδιών χωρίς επιβάρυνση. Και μάλιστα με εξαιρετικά μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες του 2023 αναβαθμίζουν την εμπειρία με τη Celestyal.

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει την νέα προσφορά της για αναβάθμιση σουίτας χωρίς καμία επιβάρυνση σε επιλεγμένες κρουαζιέρες του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2023 με το νέο κρουαζιερόπλοιό της, Celestyal Journey, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως στις 31 Ιουλίου. Παράλληλα, σε επιλεγμένες από τις δημοφιλείς κρουαζιέρες της τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου»  ανακοινώνει σημαντικά μειωμένες τιμές που ξεκινούν από €299 ανά άτομο για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν ως 15 Αυγούστου. Τη σειρά προσφορών έρχεται να συμπληρώσει η φιλοξενία των παιδιών ως και 11 ετών, χωρίς επιβάρυνση, σε επιλεγμένες κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων έως και τις 13 Νοεμβρίου 2023, καθώς και στη μοναδική κρουαζιέρα πέντε διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» στις 26 Αυγούστου 2023, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν ως και στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Μοναδική επιβάρυνση  η αξία των λιμενικών τελών και άλλων φόρων.

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, σχολιάζει: «Είμαι ενθουσιασμένος με την προσφορά μας για «Ονειρεμένες Σουίτες» στο πλαίσιο εορτασμού της επερχόμενης εκκίνησης του Celestyal Journey αυτόν τον Σεπτέμβριο καθώς και με τις μειωμένες τιμές και την ειδική προσφορά μας για τα παιδιά, στις κρουαζιέρες μικρότερης διάρκειας. Είμαι βέβαιος ότι τόσο οι ταξιδιωτικοί πράκτορες όσο και το κοινό θα αδράξουν αυτήν την μοναδική ευκαιρία η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες μας να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους, με την επιλογή μίας σουίτας από τις 149 σουίτες που διαθέτει το Celestyal Journey, να αποδράσουν μόνοι τους ή και να ταξιδέψουν με την οικογένεια  πολύ πιο οικονομικά».

Η αναβάθμιση κατηγορίας ισχύει για επιλεγμένες σουίτες στις ακόλουθες κρουαζιέρες του Celestyal Journey:

  • Στην κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρείς Ήπειροι» που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται το Πορτ Σαίντ (Αίγυπτο), το Άσντοντ (Ισραήλ), τη Λεμεσό (Κύπρο), τη Ρόδο και το Αρχαίο Έφεσο (Κουσάντασι/Τουρκία). Αναχωρεί στις 21 και 28 Οκτωβρίου, 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου και 2 και 9 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €1059 ανά άτομο.

  • Στην κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» & «Βήματα του Αποστόλου Παύλου», που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Μήλο, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί, το Κουσάντασι και την Πάτμο. Αναχωρεί στις 7 Οκτωβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2159 ανά άτομο.
  • Στην κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» & «Τρεις Ήπειροι», που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί, το Κουσάντασι, την Πάτμο, την Αθήνα, το Πορτ Σαίντ, το Άσντοντ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο και το Κουσάντασι. Αναχωρεί στις 14 Οκτωβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2159 ανά άτομο.

  • Στη Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 11 διανυκτερεύσεων που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια (με διανυκτέρευση) και τη Χάιφα (με διανυκτέρευση). Αναχωρεί στις 16 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €1519 ανά άτομο.
  • Στην κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» και Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 18 διανυκτερεύσεων» που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη, ενώ επισκέπτεται το Πορτ Σαίντ, το Άσντοντ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια και τη Χάιφα. Αναχωρεί στις 9 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2649 ανά άτομο.

 

  • Στη Χριστουγεννιάτικη & Πρωτοχρονιάτικη κρουαζιέρα 19 διανυκτερεύσεων που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια, τη Χάιφα, την Αθήνα, την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, την Κωνσταντινούπολη (με διανυκτέρευση) και το Βόλο. Αναχωρεί στις 16 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2649 ανά άτομο.
  • Στην Πρωτοχρονιάτικη κρουαζιέρα 8 διανυκτερεύσεων που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, την Κωνσταντινούπολη και το Βόλο. Αναχωρεί στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €1229 ανά άτομο.

Οι τιμές περιλαμβάνουν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, την ψυχαγωγία, τις καθημερινές δραστηριότητες, έκπτωση €75 για εκδρομές στους προορισμούς (προ-κρατημένες ως τουλάχιστον 48 ώρες πριν), λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Η προσφορά ισχύει για νέες ατομικές κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2023 και θα εξοφληθούν πλήρως εντός 14 ημερών από την ημέρα της κράτησης.

Σχετικά με τη Celestyal

Η Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά. Για περισσότερες πληροφορίες celestyal.com

Βραβεία & κορυφαίες διακρίσεις

Από το  2014 έως σήμερα, η Celestyal έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.  Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 15 Χρυσά, 10 Ασημένια και 9 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία», «Διοργάνωση Δημοσιογραφικών ταξιδιών και ταξιδιών Εξοικείωσης», «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος», «Δημοσιογραφική Προβολή» και Στρατηγική Marketing. Τον Δεκέμβριο 2022, η Celestyal κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και τα χάλκινο βραβείο στα British Travel Awards για την κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας Μικρού Μεγέθους». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.

 

MadameLeFo