Αμέτρητοι τρόποι χρήσης της νέας σειράς DELAKTIG της ΙΚΕΑ, εμπνευσμένοι από τον τρόπο ζωής σας

Έκπληξη! Η IKEA και o Tom Dixon ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τη νέα, ευέλικτη σειρά DELAKTIG… μια συλλογή που μας κάνει να ξεχνάμε την έννοια του συμβατικού επίπλου. Ανατρέποντας τις παραδοσιακές μεθόδους σχεδιασμού και παραγωγής επίπλων, η νέα πρωτοποριακή σειρά DELAKTIG έχει δημιουργηθεί με βιομηχανικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ως βάση το αλουμίνιο. Η ιδιαίτερη αισθητική σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και την ελαφριά αίσθηση του αλουμινίου, δίνουν μία νέα προσέγγιση στο καθιστικό και στο μίνιμαλ σχεδιασμό.

Η DELAKTIG είναι μια νέα, ευέλικτη σειρά της ΙΚΕΑ με την υπογραφή του Τομ Ντίξον (Tom Dixon), εμπνευσμένη από τον σύγχρονο τρόπο της ζωής μας, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τους χώρους γύρω μας με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει με το δικό μας lifestyle και με το στυλ που μας αρέσει. Εμείς στη Madame LeFo τη λατρέψαμε, και σας προτείνουμε ορισμένους μόνον από τους αμέτριτους τρόπους, για να αναδείξετε κι εσείς τους δικούς σας χώρους. Η ΙΚΕΑ μας προσφέρει αυτό που χρειαζόμαστε, για να μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι πιο χρηστικό και πιο πρακτικό ταιριάζει στον τρόπο της ζωής μας.

Αυτή την φιλοσοφία έρχεται να ενισχύσει η ΙΚΕΑ και ο Τομ Ντίξον με τη νέα σειρά DELAKTIG, που περιλαμβάνει τον πρώτο καναπέ «ανοιχτού κώδικα». Μιλάμε για έναν καναπέ, που μπορεί να τροποποιηθεί, εξυπηρετώντας τις εκάστοτε ανάγκες σας. Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει το δικό σας χώρο DELAKTIG.

Δημιουργήστε ένα όμορφο, ήρεμο σαλόνι, όπου θα χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική μέρα ή για να απολαμβάνετε το καφεδάκι με τις φίλες σας.

Κάθισμα 3 θέσεων της σειράς DELAKTIG σε χρώμα Hillared ανθρακί (492.662.01), τιμή 479€, μπράτσο/μαξιλάρι , χρώμα Hillared ανθρακί (092.599.62), τιμή 64€ το τεμάχιο, βοηθητικό τραπέζι για σκελετό (003.860.97), τιμή 55€, φωτιστικό δαπέδου LED .(003.965.86), τιμή 79€ το τεμάχιο, πολυθρόνα-πλατφόρμα σε χρώμα Hillared ανθρακί (292.623.55), τιμή 307€ .

Κάθισμα 3 θέσεων, χρώμα Hillared ανθρακί (492.662.01), τιμή 479€, πλάτη/μαξιλάρι Hillared ανθρακί (892.599.39), τιμή 64€, φωτιστικό δαπέδου LED (003.965.86), τιμή 79€.

Απολαύστε το βιβλίο σας… Αποκλειστικά για μικρούς χώρους η σειρά DELAKTIG περιλαμβάνει εύκολες λύσεις για να χαλαρώσετε, να δημιουργήσετε, να διαβάσετε, να ονειρευτείτε….

Κάθισμα 3 θέσεων, Tallmyra λευκό/μαύρο (792.662.09), τιμή 479€, μπράτσο/μαξιλάρι, Tallmyra λευκό/μαύρο (792.599.54), τιμή 64€, πλάτη/μαξιλάρι, Tallmyra λευκό/μαύρο (192.599.47), τιμή 64€, φωτιστικό δαπέδου LED  (003.965.86), τιμή 79€, βοηθητικό τραπέζι για σκελετό (003.860.97), τιμή 55€.

Ώρα για παιχνίδι….Τώρα μπορείτε να δημιουργήστε ένα χώρο όπου τα παιδιά σας θα περνούν υπέροχα με τους φίλους τους ή ένα χώρο όπου η συγκατοίκηση με τους συμφοιτητές σας θα είναι πραγματική απόλαυση.

Πολυθρόνα- πλατφόρμα, Tallmyra λευκό/μαύρο (992.623.52), τιμή  263€, πολυθρόνα- πλατφόρμα, Hillared σκούρο μπλε (792.623.48),  τιμή 263€/τεμάχιο, μπράτσο/μαξιλάρι ,Tallmyra λευκό/μαύρο (792.599.54), τιμή 64€.

Η σειρά DELAKTIG συνδυάζει άπειρους τρόπους  σχεδιασμού ανάλογα με το στιλ, τις δραστηριότητες και τον τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει. Εκτός από τα έπιπλα, τα μοντέρνα, πρακτικά αξεσουάρ συμπληρώνουν το “ανοιχτό σύστημα”.


Προσθέστε μπράτσα πολυθρόνας κι ένα φωτιστικό. Προσθέστε ένα τραπέζι κι ένα νέο κάλυμμα πλάτης. Μετακινήστε τα μπράτσα. Προσθέστε μαξιλάρια. Αλλάξτε εντελώς το κάλυμμα. Αφού μπορείτε, γιατί όχι;
Με την ευέλικτη σειρά DELAKTIG έχετε αμέτρητες επιλογές και δυνατότητες, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Who is Tom Dixon

Την ΙΚΕΑ την ξέρετε… Όμως, ποιός είναι ο Tom Dixon; Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Καταρχήν, άφησε το σχολείο, έπαιζε μπάσο στο συγκρότημα «Funkapolitan», αλλά σήμερα θεωρείται ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές επίπλων και φωτιστικών. Και παρά τη φήμη του, θα πρέπει να ξέρετε ότι ο Tom Dixon, o πολυβραβευμένος  Βρετανός σχεδιαστής, είναι αυτοδίδακτος στην παραγωγή επίπλων. Σήμερα μπορείτε να θαυμάσετε τη δουλειά του στο Λονδίνο, στο Design Research Studio (το στούντιο σχεδιασμού και έρευνας) ή σε κάποιο από τα πιο γνωστά μουσεία του κόσμου.

Ο Tom Dixon, όπως και η ΙΚΕΑ, πρωτοπορεί και δεν ακολουθεί τις συνηθισμένες πρακτικές. Στην περίπτωση όμως της πολυχρηστικής σειράς DELAKTIG, δεν ήταν οι ομοιότητες που έκαναν τόσο πετυχημένη αυτή τη συνεργασία, αλλά οι διαφορές.

 

DELAKTIG – IKEA CYPRUS

Η ΙΚΕΑ και ο σχεδιαστής Tom Dixon συνεργάζονται και δημιουργούν τον πρώτο καναπέ "ανοιχτού κώδικα", που τροποποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το αποτέλεσμα είναι DELAKTIG! IKEA and designer Tom Dixon have teamed up to create the first open source ‘platform for living’ which can be modified to suit your needs. The result is DELAKTIG!#TomDixon #DELAKTIG #ligodesignakoma #ΙΚΕΑcyprus

Posted by IKEA on Thursday, March 8, 2018

 

More info 

http://www.ikea.com.cy/

Email cs.cyprus@ikea.com.cy

 

Photo By: IKEA CYPRUS DELAKTIG LINE CLEVER SOFAS
MadameLeFo