Weightless Skin Foundation SPF 15, η νέα πρόταση της Bobbi Brown

Δώσε έμφαση στην επιδερμίδα σου, όχι στο μακιγιάζ σου… Με βάση αυτό το σκεπτικό, η Bobbi Brown σου προτείνει το νέο Weightless Skin Foundation SPF 15 της, που ήρθε για να ορίσει ξανά τους κανόνες στο foundation. Κι εμείς θα σου συστήσουμε πιο κάτω όλα τα προσόντα του. 

Weightless Skin FoundationΌταν ετοιμάζεσαι να κάνεις το μακιγιάζ σου, είτε πρόκειται για ένα τολμηρό βραδινό είτε για ένα πολύ φυσικό καθημερινό look, το βασικότερο σημείο που σκέφτεσαι είναι να έχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα σου. Γι’ αυτό και το νέο Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου, αφού στόχο έχει να δίνεις έμφαση στην υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας σου. Πώς; Κάνε scroll και θα σου αποκαλύψουμε όλα του τα μυστικά…

Τα πλεονεκτήματα του Weightless Skin Foundation  

Weightless Skin FoundationΤο νέο Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown βάζει ξανά τους κανόνες στο foundation, αφού σου προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και ανθεκτικότητα και ένα μοναδικό φυσικό ματ φινίρισμα που αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή της επιδερμίδας σου. Σχεδιασμένο με την τεχνολογία μας Smart Skin-Balancing, ελέγχει τη λιπαρότητα όλη μέρα χωρίς να αφαιρεί την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρει την ιδανική κάλυψη, που επιτρέπει στην επιδερμίδα να είναι ελαστική και να αναπνέει.

Weightless Skin Foundation

Το νέο Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown συνδυάζεται τέλεια με την επιδερμίδα σου και φροντίζει για την τέλεια ενοποίηση του χρωματικού της τόνου. Χάρη στην καλυπτική του ικανότητα, καλύπτει αμέσως τις μικρές ατέλειες, όπως τις χρωστικές κηλίδες, τις κοκκινίλες ή τα σημάδια ακμής. Από δω και πέρα λοιπόν, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα μπορείς να επιτύχεις μια ομοιόμορφη χρωματικά εμφάνιση που χρησιμεύει τέλεια ως βάση για οποιοδήποτε περαιτέρω μακιγιάζ.

Σε τι διαφέρει το Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown

Το νέο Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown διαφέρει από τα άλλα foundations, χάρη στη σύνθεση του, που έχει την ικανότητα να αποκαλύπτει τον πραγματικό σου εαυτό.

♦ Η τεχνολογία Smart Skin-Balancing προσφέρει έλεγχο της λιπαρότητας όλη μέρα και ενυδάτωση ώστε να νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο ισορροπημένη.

Τα Oil-absorbing silicas βοηθούν στον έλεγχο της λιπαρότητας και της λάμψης, χωρίς να αφαιρούν την υγρασία.

To TriMoisture Complex περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, Γλυκερίνη και Εκχύλισμα Μελιού για να βοηθήσει στην ενίσχυση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου, ακόμη κι αν ζεις στις πιο ξηρές περιοχές.

Η σύνθεση του είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στον ιδρώτα/στην υγρασία, που δεν ξεθωριάζει, δεν μεταφέρεται, δεν σπάει και μειώνει την εικόνα των επιδερμικών πόρων.

Προσόντα με… αποδείξεις

Weightless Skin Foundation

Ναι, το Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown κάνει ότι υπόσχεται… Μάλιστα, από τις 166 γυναίκες που συμμετείχαν σε έρευνα καταναλωτών, το 96% ανέφερε ότι μετά από 1 εβδομάδα χρήσης του προϊόντος άφησε την επιδερμίδα πιο ισορροπημένη. Επίσης, το 91% είπε ότι η γυμνή επιδερμίδα αποκτά μια πιο υγιή όψη.

How to

Weightless Skin FoundationΑντλείς μια ποσότητα στο πίσω μέρος της παλάμης σου και το απλώνεις στο πρόσωπο με ένα πινέλο βάσης (όπως το Full Coverage Face Brush της Bobbi Brown, που πωλείται χωριστά), ξεκινώντας από το κέντρο ή όπου χρειάζεσαι περισσότερη κάλυψη. Με απαλές, κυκλικές κινήσεις για μεσαία κάλυψη ή πιέζοντας εντονότερα για μεγαλύτερη κάλυψη. Για πιο ελαφριά κάλυψη ή όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού μπορείς πολύ εύκολα να το εφαρμόσεις με τα δάχτυλα.

53 αποχρώσεις για όλες τις επιδερμίδες  

Το Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown θα το βρεις σε αποχρώσεις που διορθώνουν τον υποτόνο και έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τόνους και τύπους επιδερμίδας.

Weightless Skin FoundationΓια το σκοπό αυτό, η Bobbi Brown έχει ερευνήσει πάνω από 7.000 τόνους επιδερμίδας παγκοσμίως για να τελειοποιήσει τις αποχρώσεις της. Έτσι, τώρα μπορούμε να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα που να μοιάζει με ένα απαλό πέπλο που αγκαλιάζει την επιδερμίδα μας και όχι με μακιγιάζ. Οι αποχρώσεις: Sand, Honey, Neutral Cool Honey, Neutral Warm Ivory, Beige, Warm Beige, Neutral Natural, Neutral Warm Sand, Natural, Natural Tan, Neutral Warm Natural.

Real Life. Real Skin. Real You.

Ζήσε μια πραγματική ζωή, ανάδειξε την δική σου επιδερμίδα και αποκάλυψε τον πραγματικό σου εαυτό! Κάθε μέρα, τα δίνεις όλα. Κινείσαι, ενεργείς, νιώθεις. H επιδερμίδα σου μπορεί να βλέπει πολλά, αλλά το σημαντικό είναι τι βλέπεις εσύ σε εκείνη; Τι αντιπροσωπεύει για εσένα; Τι ιστορίες έχει να διηγηθεί;
Εμπειρία. Ευκολία.
Ζωή. Αγάπη.
Χρόνος. Αλήθεια.
Δύναμη. Σκοπός.
Απογυμνώνεις τον αληθινό σου εαυτό για να αποκαλύψεις την καλύτερη εκδοχή σου – κάθε εμφάνιση, κάθε συναίσθημα, μοναδικά εκφρασμένο, καθώς μοιράζεσαι την ομορφιά του να ζεις #InMySkin στην επιδερμίδα σου, με το ΝΕΟ Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown.

Δες εδώ το σχετικό video της καμπάνιας της Bobbi Brown #INMYSKIN

Γνώρισε τις γυναίκες πίσω από την καμπάνια της Bobbi Brown #INMYSKIN

Tara Sutaria

Η Tara Sutaria είναι ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια στο Bollywood. Μετά το ντεμπούτο της το 2019, η Tara εμφανίστηκε σε ταινίες που έκαναν εμπορική επιτυχία. Διερευνά τη σχέση της με την ομορφιά, πώς της επιτρέπει να εκφράζει τον εαυτό της και να νιώθει αυτοπεποίθηση, και το πώς προσεγγίζει την τέχνη της υποκριτικής.

Η Tara Sutaria εξηγεί πως γνώρισε τα προϊόντα της Bobbi Brown και γιατί τα εμπιστεύεται το νέο foundation του αγαπημένου της brand. Κάνε κλικ εδώ ⇓

Nikki DeRoest

Καθώς η Nikki γίνεται 40 ετών φέτος, έχει αρχίσει να προσεγγίζει διαφορετικά τη φιλοσοφία της σε σχέση με την ομορφιά. Περισσότερη φροντίδα, περισσότερη προετοιμασία. Επίσης αναστοχάζεται τη ζωή της τα τελευταία χρόνια και το πώς διαμόρφωσε τη Nikki που είναι σήμερα.

Δες το βίντεο όπου η Nikki DeRoest δίνει τα tips της για την επιλογή του foundation και όχι μόνον. Κάνε κλικ εδώ ⇓

Karina Milan

Η Karina είναι MUA (επαγγελματίας Makeup Artist) με έδρα τη Νέα Υόρκη. Ως queer Latina, η Karina νοιάζεται πολύ για την εκπροσώπηση των τρανς και μη-δυαδικών ανθρώπων στη βιομηχανία της ομορφιάς. Προσπαθεί να κάνει ουσιαστικές συζητήσεις για το queerness σε χώρους που δεν καλωσορίζουν την ΛΟΑΤΚΙΑ κοινότητα συχνά.

Για να γνωρίσεις την Karina Milan κάνε κλικ εδώ ⇓

Jessica Smalls

Γέννημα θρέμμα του Χάρλεμ, η Τζέσικα διαγνώστηκε με έναν σπάνιο καρκίνο του δέρματος στην ηλικία των 18 ετών. Η ασθένεια την οδήγησε να εξερευνήσει τον κόσμο της ομορφιάς — ένα βασίλειο που αποκατέστησε την αίσθηση του εαυτού της, τροφοδότησε το πάθος της για τη δημιουργία τέχνης, και της έδωσε την δύναμη να δει πέρα από τα κοινωνικά πρότυπα των μαύρων γυναικών.

Γνώρισε τη Jessica Smalls κάνοντας κλικ εδώ ⇓

Carola Gonzalez

Ως makeup artist διασημοτήτων, η Carola πιστεύει στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των γυναικών σε κάθε ηλικία, ειδικά των όσων είναι άνω των 50 ετών. Το πάθος της είναι να συζητά για τις διαφορετικές πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες — όπως η εμμηνόπαυση και οι προκλήσεις ψυχικής υγείας — και ο αντίκτυπος που έχουν στην αίσθηση του εαυτού τους.

Στο σχετικό βίντεο η Carola εξηγεί τους λόγους που εμπιστεύεται το Weightless Skin Foundation SPF 15 της Bobbi Brown.

 

 

MadameLeFo