LET’S MAKE IT PERSONAL! Κορυφαία επαγγελματικά δώρα για τους συνεργάτες σας, από το The AGLG Shop της Λεβεντείου Πινακοθήκης

Οι γιορτές που δεν θα αργήσουν να έρθουν, είναι η κατάλληλη εποχή για να εκφράσετε την εκτίμησή σας στους πελάτες ή τους συνεργάτες σας μέσω μοναδικών και εκλεπτυσμένων δώρων. Εμείς σας προτείνουμε σήμερα μια σειρά από πρωτότυπα δώρα που επιλέξαμε από το The AGLG Shop της Λεβεντείου Πινακοθήκης, για να εντυπωσιάσετε με προτάσεις που ξεχωρίζουν και ταυτόχρονα προβάλλουν τη φινέτσα, την υψηλή αισθητική, την πολιτιστική σας αντίληψη και την εκτίμηση που τρέφετε στην τέχνη και τη δημιουργία.

Οι γιορτές μπορεί να αργούν, αλλά αν προγραμματιστείτε έγκαιρα, θα μπορέσετε να εκφράσετε την εκτίμηση σας στους συνεργάτες και πελάτες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια, η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού δώρου μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά όταν θέλετε να προσφέρετε κάτι πρωτότυπο και με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η λύση βρίσκεται στην τέχνη… Τα επαγγελματικά δώρα που θα επιλέξετε από την Λεβέντειο Πινακοθήκη, συνδυάζουν κομψότητα, δημιουργικότητα και προσωπικότητα, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν υψηλή αισθητική και πρωτοτυπία. Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε μια σειρά από μοναδικές ιδέες από το The AGLG Shop της Λεβεντείου Πινακοθήκης, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια πραγματικά ξεχωριστή κίνηση προς τους συνεργάτες σας.

Με έμπνευση την Κυπριακή Συλλογή

Μικρά έργα τέχνης, όπως έργα αποτυπωμένα σε plexiglass, θα αποτελέσουν υπέροχα δώρα για το γραφείο ή το σπίτι των συνεργατών σας. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι που αντιπροσωπεύει την αισθητική της Λεβεντείου Πινακοθήκης, μπορεί να εκτιμηθεί από όσους αγαπούν την τέχνη και τη διακόσμηση. Έτσι, αν οι συνεργάτες σας είναι λάτρεις των Κύπριων καλλιτεχνών, στις συλλογές του Πωλητηρίου The AGLG Shop θα βρείτε δημιουργίες που αντλούν την έμπνευση τους από την Κυπριακή Συλλογή της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Σημαντικό να γνωρίζετε ότι με την έγκαιρη παραγγελία σας μπορείτε να εκτυπώσετε παράλληλα και τη δική σας ταυτότητα μέσα στα πλαίσια των επαγγελματικών δώρων που προωθεί το Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης “Let’s make it personal”.

♦ Τρανό παράδειγμα είναι αυτό το όμορφο συλλεκτικό δώρο διακόσμησης. Πρόκειται για μια χρωμοτυπία σε plexiglass, με έμπνευση το έργο του Γεώργιου Πολ. Γεωργίου (1901-1972), “Κύπρος η Παντοτινή” (λεπτομέρεια), 1960, Κυπριακή Συλλογή. Θα τη βρεις στο Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης ή online στο The AGLG Shop. Τιμή: 50,00 €.

♦ Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι και η χρωμοτυπία σε κορνίζα, επίσης με έμπνευση το έργο του διακεκριμένου Κύπριου ζωγράφου Γεώργιου Πολ. Γεωργίου (1901-1972), “Η Ξαναγέννηση της Κύπρου”, 1960, από την Κυπριακή Συλλογή. Θα την βρεις εδώ στην τιμή των 100,00 €.

♦ Εδώ σου προτείνουμε ακόμη μια χρωμοτυπία σε κορνίζα (μάλιστα σε αριθμημένη έκδοση) με έμπνευση το έργο του Γεώργιου Πολ. Γεωργίου, “Ζεύγος Τουρκοκυπρίων και Ζεύγος Ελληνοκυπρίων”, Κυπριακή Συλλογή. Θα τη βρεις στο Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης ή online στο The AGLG Shop. Τιμή: 100,00 €

Αδαμάντιος Διαμαντής, κεφάλαιο στην ιστορία της Κύπρου

Μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της Κυπριακής Τέχνης, ο Αδαμάντιος Διαμαντής (1900-1994), και ως γνωστόν, τα έργα του κοσμούν τη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Μάλιστα, το κατάστημα The AGLG Shop έχει να παρουσιάσει αρκετές επιλογές με θέμα τις δημιουργίες του μεγάλου καλλιτέχνη.♦ Στο κατάστημα της Λεβεντείου Πινακοθήκης θα βρείτε μεταξύ άλλων κι αυτή την χρωμοτυπία σε plexiglass. Πρόκειται για ένα όμορφο συλλεκτικό δώρο, διακοσμητικό για το σπίτι ή το γραφείο, με έμπνευση το έργο του “Αγωνίες Πριν και Μετά, που εκτίθεται στην Κυπριακή Συλλογή. Θα την βρεις εδώ. Τιμή: 80,00 €.♦ Σας προτείνουμε ακόμη μια χρωμοτυπία με έμπνευση το έργο “Αγωνίες ΙΙ,  του Αδαμάντιου Διαμαντή, αυτή τη φορά σε ξύλινη κορνίζα. Αυτό το έργο, δημιουργία του 1963, είναι βασισμένο στο δεύτερο έργο της σειράς «Αγωνίες», όπου δύο τρομαγμένες γυναικείες φιγούρες προσπαθούν να διαφύγουν, κρατώντας συμβολικά ότι πιο πολύτιμο για τη συνέχιση της ζωής, η μία ένα παιδί και η άλλη ένα κατσίκι. Η σύνθεση εμπεριέχει ένα πνευματικό, υπερβατικό στοιχείο, που εμπλέκει το θεατή σε μια στοχαστική διαδικασία. Θα τη βρεις στο Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης ή online στο The AGLG Shop. Τιμή: 50,00 €.

♦ Ένα κουτάκι από plexiglass, είναι ένα πρακτικό δώρο για τους συνεργάτες σας. Πόσο μάλλον, όταν κοσμείται από λεπτομέρεια του έργου του Αδαμάντιου Διαμαντής, “Αγωνίες Πριν και Μετά”, Κυπριακή Συλλογή. Θα το βρεις εδώ. Τιμή: 30,00 €.♦ Η χρωμοτυπία σε κορνίζα, εμπνευσμένη από λεπτομέρεια του έργου του Διαμαντή «Ο Κόσμος της Κύπρου»- κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση (3η έκδοση, 200 αντίτυπα), είναι ακόμη μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για τους συνεργάτες σας που είναι λάτρεις της κυπριακής τέχνης. Σημειώστε, ότι ο Αδαμάντιος Διαμαντής ζωγράφισε αυτό το μνημειακό έργο από το 1967 έως το 1972. Η μεγαλόπνοη σύνθεση αποτελείται από 67 χαρακτήρες. Για τη δημιουργία των 61 μορφών ο καλλιτέχνης βασίστηκε σε σχέδια εκ του φυσικού, που ζωγράφισε από το 1931 έως το 1959 σε διάφορα χωριά της Κύπρου. Στις πολύχρονες περιπλανήσεις του στο νησί είχε αποτυπώσει σε εκατοντάδες σχέδια όλα τα στοιχεία που συγκροτούσαν τη φυσιογνωμία των ανθρώπων και του τοπίου της πατρίδας του. Θα την βρεις κάνοντας κλικ εδώ. Τιμή: 130,00 €. Bonus extra: Με κάθε αγορά αυτής της χρωμοτυπίας, το The AGLG shop σας προσφέρει δωρεάν τη δίγλωσση έκδοση του Αδαμάντιου Διαμαντή, “Ο Κόσμος της Κύπρου” – Αφήγηση / ‘The World of Cyprus’ — A Narrative, 4η έκδοση, αξίας 30,00 €.♦ Καλό είναι να γνωρίζετε ότι εάν επισκεφθείτε επί τόπου το Πωλητήριο, θα βρείτε επίσης σε μικρότερη διάσταση κορνιζαρισμένα αποσπάσματα των φιγούρων μεγεθυμένες, από το όλο έργο του Αδαμάντιου Διαμαντή, “O Κόσμος της Κύπρου”.♦ Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα λύση είναι η χρωμοτυπία σε plexiglass με έμπνευση μια λεπτομέρεια από το έργο “Οι Καλικάντζιαροι” (Καλικάντζαροι) του Μιχαήλ Χρ. Κάσιαλου (1885-1974), Κυπριακή Συλλογή. Πρόκειται για ένα όμορφο συλλεκτικό διακοσμητικό, που θα το χαρίσετε σε όσους θαυμάζουν το έργο του Κύπριου καλλιτέχνη. Θα την βρεις με ένα κλικ εδώ. Τιμή: 50,00 €.

Επιλογές από τη Συλλογή του Παρισιού

Πολλά μουσεία και γκαλερί προσφέρουν αποκλειστικές σειρές προϊόντων εμπνευσμένες από τα έργα τέχνης που εκτίθενται στους χώρους τους. Μιλάμε για φλιτζάνια και διακοσμητικά αντικείμενα, που θα δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο δώρο σας. Η συλλογή του Παρισιού που εκτίθεται στη Λεβέντειο Πινακοθήκη αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία αρκετών προτάσεων δώρων που θα τα βρείτε στο The AGLG Shop.

♦ Για παράδειγμα, θα σας προτείναμε την κούπα Balmoral  με χρυσό μοτίβο εμπνευσμένο από γαλλικό κουτί από χρυσό και σμάλτο (λεπτομέρεια), ένα αντικείμενο τέχνης από τη Συλλογή του Παρισιού. Θα την βρείτε στο Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης και στο online κατάστημα The AGLG shop. Τιμή: 18,00 €.♦  Με έμπνευση την ίδια λεπτομέρεια από το γαλλικό κουτί από χρυσό και σμάλτο, δημιουργήθηκε και ο δίσκος με το χρυσό μοτίβο, που είναι κατασκευασμένος από πεπιεσμένα φύλλα σημύδας, επικαλυμμένα με μελαμίνη, ώστε να προσφέρει αδιάβροχη προστασία. Και σίγουρα θα αποτελέσει ένα όμορφο δώρο για τους συνεργάτες σας. Θα τον βρείτε κάνοντας κλικ εδώ. Τιμή: 18,00 €.♦ Ακόμη ένας δίσκος, αυτή τη φορά μεταλλικός με plexiglass, εμπνευσμένος από μια λεπτομέρεια του έργου “Περίπατος στο Δάσος της Βουλώνης”, του Kees van Dongen, από τη Συλλογή του Παρισιού, θα αποτελέσει μια όμορφη και μοντέρνα ιδέα για δώρο στους συνεργάτες ή τους πελάτες σας. Θα τον βρείτε με ένα κλικ εδώ. Τιμή: 50,00 €.♦  Ένα σετ με δύο μεταλλικούς βιβλιοστάτες, με έμπνευση το ίδιο έργο του Kees van Dongen μπορείτε να το δωρίσετε στους συνεργάτες σας που λατρεύουν τα βιβλία και όχι μόνον. Θα τους βρείτε εδώ. Τιμή: 50,00 €.♦  Ένα αρωματικό κερί ή ένα αρωματικό χώρου με στικς, θα αποτελέσουν ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο που θα στολίσει το χώρο των συνεργατών σας διακριτικά. Και τα δυο είναι εμπνευσμένα από το έργο του Philips de Marlier, “Νεκρή Φύση με Καλάθι με Λουλούδια σε Επίπεδη Επιφάνεια” (λεπτομέρεια), Συλλογή του Παρισιού. Κι έχουν μοναδικό άρωμα από κανέλα, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο και πορτοκάλι. Το κερί κοστίζει 27,00 € και θα το βρείτε εδώ. Το αρωματικό χώρου με στικς κοστίζει 32,00 € και θα το βρείτε εδώ.♦  Εάν θέλετε να χαρίσετε στις συνεργάτιδές σας κάτι πιο προσωπικό τότε, αναζητήστε στο The AGLG shop τα εντυπωσιακά φουλάρια. Ειδικά αυτές οι δύο δημιουργίες του οίκου Petrusse-Paris είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε. Ο γαλλικός οίκος εμπνεύστηκε αυτά τα φουλάρια από λεπτομέρεια του έργου του Philips de Marlier, “Νεκρή Φύση με Καλάθι με Λουλούδια σε Επίπεδη Επιφάνεια”, που εκτίθεται στη Συλλογή του Παρισιού στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Σε μπεζ ή γαλάζια βάση, αυτός ο γαλλικός αναγνωρισμένος οίκος κατασκευάζει μόνον υψηλής ποιότητας φουλάρια, από 75% μαλλί και 25% μετάξι. Και να είστε σίγουρες ότι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα το δώρο σας. Το μπεζ φουλάρι θα το βρείτε εδώ και το γαλάζιο εδώ. Τιμή: 195,00 €.

Επιλογές από την Ελληνική Συλλογή

Εάν οι συνεργάτες σας εκτιμούν ιδιαίτερα τους Έλληνες ζωγράφους, τότε θα πρέπει να περιπλανηθείτε στις δημιουργίες που έχουν έμπνευση την Ελληνική Συλλογή της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Από πορσελάνινα φλιτζάνια και βάζα μέχρι καλλιτεχνικές κούπες και τσάντες με εκτυπώσεις έργων από την Ελληνική Συλλογή της Πινακοθήκης, αυτές οι ιδέες αποτελούν προσιτές αλλά εντυπωσιακές επιλογές για επαγγελματικά δώρα.

♦ Σας προτείνουμε τα νέα βάζα από plexiglass, με μια διακοσμητική αφαιρετική προσέγγιση σε Pop Art χρώματα, εμπνευσμένα από έργo του Francesco Pige (1822-1862), είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για επαγγελματικά δώρα. Το ένα αντλεί την έμπνευσή του από την “Προσωπογραφία Νησιώτισσας Αρχόντισσας”, π. 1857, Ελληνική Συλλογή. Θα το βρείτε με ένα κλικ εδώ. Τιμή: 50,00 €.♦ Το δεύτερο βάζο που σας προτείνουμε ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό, και είναι εμπνευσμένο από το έργο του Γεώργιου Ιακωβίδη (1853-1932), “Προσωπογραφία Νικόλαου Καραγιάννη”, που εκτίθεται στην Ελληνική Συλλογή. Θα το βρείτε εδώ. Τιμή: 50,00 €.

Coming soon… 

Και επειδή θέλουμε να είστε οι πρώτοι που ενημερώνεστε για τα προσεχώς… εντοπίσαμε δυο είδη που θα πρέπει να αναμένετε λίγες μέρες μέχρι να εμφανιστούν στις συλλογές του The AGLG Shop.♦ Ένα κόσμημα που είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο. Και οι νέες δημιουργίες που πρόκειται πολύ σύντομα να κάνουν το «ντεμπούτο» τους στο The AGLG Shop της Λεβεντείου Πινακοθήκης, πραγματικά εντυπωσιάζουν. Η καρφίτσα και τα σκουλαρίκια, δημιουργίες της Μαίρης Διαμαντοπούλου, είναι εμπνευσμένα από το έργο «Ταΰγετος», του Κωνσταντίνου Μαλέα (1879-1928), Ελληνική Συλλογή.♦ Και ένα γυάλινο βαρίδιο χαρτιών είναι ότι καλύτερο για το γραφείο ενός επαγγελματία. Πόσο μάλλον όταν κοσμείται από τη “Φτερωτή Νίκη”, προστάτιδα του χριστιανισμού και του Βυζαντίου, που κρατεί μακρύ διακοσμημένο σταυρό, σύμβολο θείας δόξας και νίκης.

Επιλογές από τις εκδόσεις της Λεβεντείου Πινακοθήκης 

Ένα καλαίσθητο συλλεκτικό βιβλίο για την ιστορία της τέχνης ή για συγκεκριμένους καλλιτέχνες και κινήματα, είναι ένα δώρο που προσδίδει πολιτισμικό βάθος και θαυμάσια αισθητική. Και εκτός από την πνευματική του αξία, ένα τέτοιο βιβλίο αποτελεί επίσης εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το γραφείο των συνεργατών σας. Στο The AGLG Shop θα βρείτε εκδόσεις που καλύπτουν την Κυπριακή και διεθνή τέχνη, καθώς και καταλόγους από τις προσωρινές εκθέσεις της Πινακοθήκης. Αυτά τα βιβλία αποτελούν τέλεια δώρα για λάτρεις της ιστορίας και της τέχνης.

♦ Εάν οι συνεργάτες σας είναι λάτρεις των βιβλίων, θα τους χαρίσετε την έκδοση της Λεβεντείου Πινακοθήκης, με τίτλο “Κύπρος η Παντοτινή” (διαθέσιμη σε ελληνικά ή αγγλικά). Πρόκειται για τον κατάλογο που εκδόθηκε με αφορμή δύο εκθέσεις του Γεώργιου Πολ. Γεωργίου, που διοργανώθηκαν από τη Λεβέντειο (Νοέμβριος 2022  – Φεβρουάριος 2023). Μιλάμε για μία έκδοση στην οποία αντικατοπτρίζονται η βαθιά αγάπη του καλλιτέχνη για την πατρίδα του, οι γνώσεις, οι αγωνίες, τα πάθη και ο προβληματισμός του για όλα όσα πέρασαν στην Ιστορία. Την έκδοση επιμελήθηκαν οι Λουκία Λοΐζου Χατζηγαβριήλ, Δήμητρα Θεοδότου Αναγνωστοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδου. Την Ελληνική έκδοση θα την βρείτε εδώ και την αγγλική εδώ. Τιμή: 40,00 €.♦ Εάν κάποιοι από τους συνεργάτες σας είναι λάτρεις του έργου του Αδαμάντιου Διαμαντή, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το βιβλίο που αφορά το έργο του “Αγωνίες”. Αυτή η δίγλωσση έκδοση που σας προτείνουμε, έγινε πραγματικότητα από τη Λεβέντειο Πινακοθήκη, με αφορμή την προσωρινή έκθεση ΑΓΩΝΙΕΣ – Διαμαντής και της παράλληλης έκθεσης “Ο Μικρόκοσμος του Αδαμάντιου Διαμαντή” (Λευκωσία, Μάρτιος-Σεπτέμβριος 2018). Για πρώτη φορά παρουσιάζεται ολόκληρος ο κύκλος των «Αγωνιών», που απασχόλησε τον καλλιτέχνη από το 1963 έως το τέλος της ζωής του. Οι «Αγωνίες» εκφράζουν και αντανακλούν τις ανησυχίες, τις εντάσεις και τις αγωνίες του ιδίου για τον τόπο του, τη ζωή, την οικογένεια, αλλά και τον θάνατο. Την έκδοση επιμελήθηκαν οι Ελένη Σ. Νικήτα, Λουκία Λοΐζου Χατζηγαβριήλ, Δήμητρα Θεοδότου Αναγνωστοπούλου. Θα την αναζητήσετε εδώ. Τιμή: 30,00 €.♦ Για τους λάτρεις των νομισμάτων και όχι μόνον, σας προτείνουμε την αγγλική έκδοση The Gold Collection της Λεβεντείου Πινακοθήκης η οποία παρουσιάζει την τέταρτη Συλλογή της Λεβεντείου Πινακοθήκης, που συγκροτήθηκε από τον Αναστάσιο Γ. Λεβέντη την περίοδο 1950-1976 κατά την παραμονή του στο Παρίσι. Ως συλλέκτης νομισμάτων, επέλεγε συνειδητά χρυσά νομίσματα ηγεμόνων, μοναρχών και άλλων ιστορικών μορφών. Η έκδοση ενθαρρύνει τον αναγνώστη να ασχοληθεί με κάθε νόμισμα ξεχωριστά σε διαφορετικά επίπεδα: από το ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο μέχρι τις αλληλεπικαλυπτόμενες ιστορίες της πολιτικής, της οικονομίας και του εμπορίου, τις περίπλοκες έννοιες της αξίας, την αισθητική και καλλιτεχνική του αποτίμηση. Η έρευνα, τα κείμενα και ο κατάλογος έγινε από τις Λευκή Μιχαηλίδου και Ελένη Ζαπίτη, ενώ την επιμέλεια της έκδοσης έκανε η Λουκία Λοΐζου Χατζηγαβριήλ. Θα την εντοπίσετε με ένα κλικ εδώ. Τιμή: 70,00 €.♦ Υπάρχει όμως και άλλη μια έκδοση της Λεβεντείου Πινακοθήκης, αυτή τη φορά δίγλωσση, το “Stories of Gold / Ιστορίες Χρυσού”. Αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προσωρινής έκθεσης Stories of Gold / Ιστορίες Χρυσού (Λευκωσία, Δεκέμβριος 2018 – Φεβρουάριος 2019). Είναι βασισμένη στην πολύτιμη συλλογή χρυσών νομισμάτων του Αναστάσιου Γ. Λεβέντη που καλύπτει το φάσμα πολλών αιώνων. Απ’ αυτή τη συλλογή επιλέχθηκαν και παρουσιάζονται 12 νομίσματα, τα οποία, παρά το μικρό τους μέγεθος, λένε όλα και από μία ιστορία! Την επιμέλεια της έκδοσης είχαν οι Λευκή Μιχαηλίδου, Ελένη Ζαπίτη και Λουκία Λοΐζου Χατζηγαβριήλ. Θα την βρείτε εδώ. Τιμή: 35,00 €.

Επιλογές με το Λογότυπο της Λεβεντείου Πινακοθήκης

Το λογότυπο της Λεβεντείου Πινακοθήκης είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης… Είναι εμπνευσμένο από την κάτοψη του αρχιτεκτονικού κτιριακού σχεδίου, βασισμένο στα γράμματα L (Leventis) και G (Gallery), και στον τελικό σχηματισμό του στo γράμμα Π, το αρχικό της λέξης Πινακοθήκη. Και όταν κοσμεί κάποια αντικείμενα που πωλούνται στο The AGLG shop δελεάζουν το μάτι… Πόσο μάλλον τους παραλήπτες των δώρων που θα επιλέξετε να τα χαρίσετε.

♦ Ένα κουτάκι από επαργυρωμένο κασσίτερο με το λογότυπο της Λεβεντείου Πινακοθήκης είναι ένα δώρο που αποδεικνύει την καλαισθησία σας και εκτιμάται ιδιαίτερα από τον παραλήπτη του. Θα το ανακαλύψετε εδώ. Τιμή: 35,00 €.♦ Επίσης ένα κομψό επιτραπέζιο παιχνίδι τρίλιζα, επίσης με το λογότυπο της Λεβεντείου Πινακοθήκης κατασκευασμένο από επιχρυσωμένο, επαργυρωμένο και μαύρο κασσίτερο, αποτελεί ένα δώρο που εντυπωσιάζει. Θα την βρείτε εδώ. Τιμή: 70,00 €.♦ Τα καλαίσθητα σετ γραφείου είναι πάντα ευπρόσδεκτα δώρα για τους επαγγελματίες. Ειδικά όταν είναι φτιαγμένα από μάρμαρο και μπρούντζο, θα κοσμούν με κομψότητα το γραφείο τους. Στο κατάστημα The AGLG Shop εντοπίσαμε αυτή τη μολυβοθήκη και την χαρτοθήκη και θα σας δελεάσει… Τιμή του σετ: 190,00€.♦ Τα ημερολόγια που απεικονίζουν σχέδια εμπνευσμένα από έργα τέχνης των συλλογών της Λεβεντείου Πινακοθήκης αποτελούν εξαιρετικά επαγγελματικά δώρα για να προσφέρεις στους συνεργάτες σου. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση του 2025, που επιλέχθηκε να κοσμείται με έργα του Κύπριου ζωγράφου, Χριστόφορος Σάββα, (Μαραθόβουνο 1924 – Sheffield, England, 1968). Τιμή: 10,00 €.

 

More info

Λεβέντειος Πινακοθήκη: Αναστασίου Γ. Λεβέντη 5, Λευκωσία, Τηλ. 22 668 838, 22 668 108.

https://shop.leventisgallery.org/el/

Το Πωλητήριο είναι ανοικτό καθημερινά Δευτέρα – Κυριακή

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή: 10:00-17:00 / Τετάρτη: 10:00-20:00

Κλειστά τις αργίες.

Facebook theaglgshop

Instagram: theaglgshop

 

 

 

 

MadameLeFo