Hinoki & Cedarwood: Γνώρισε τo new entry στη συλλογή της Jo Malone London

Hinoki & Cedarwood, έτσι λέγεται η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια αρωμάτων Cologne Intense, του οίκου Jo Malone London. Πρόκειται για μια επιβλητική συγχορδία από καθαρές αρωματικές νότες και ξυλώδη χαρακτηριστικά, συνδυασμένα με έντονες κομψές νότες κέδρου και hinoki. Κάνε scroll και θα μάθεις όλα του τα χαρακτηριστικά.

Το Hinoki & Cedarwood, αυτό το νέο φρέσκο και χαρακτηριστικό άρωμα της Jo Malone London αντλεί την έμπνευσή του από ένα… ξύλο. Μιλάμε για το ξύλο του δέντρου hinoki, που όπως εξηγεί η αρωματοποιός Anne Flipo, φημίζεται για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Μάλιστα, χρησιμοποιείται σε μια ιαπωνική τελετουργία γνωστή ως “forest bathing” (Shinrin-Yoku). Και επειδή το ξύλο Hinoki (Χινόκι) ήταν πάντα πολύτιμο, κάποτε προστατευόταν από τους Σαμουράι. Βέβαια, προστατεύεται ακόμα σήμερα, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο… Οι προμηθευτές της Jo Malone London μαζεύουν πεσμένα κλαδιά από το δέντρο, και στη συνέχεια τα επεξεργάζονται ντόπιοι τεχνίτες στο ίδιο ιαπωνικό χωριό.

Νότες κορυφής: Aromatic Clean Accord

Νότες καρδιάς: Hinoki Wood

Νότες βάσης: Cedarwood

Το Hinoki & Cedarwood της γαλήνης

«Η αρωματική δημιουργία Hinoki & Cedarwood σε ταξιδεύει μακριά. Στη φύση, σε έναν διαφορετικό τόπο. Λατρεύω την ιδέα της γαλήνης που πηγάζει από μια βαθιά απόδραση στο δάσος. Το άρωμα του hinoki με παραπέμπει στην αίσθηση μιας ξηρής, καθαρής σάουνας. Είναι απλά υπέροχο.», εξηγεί η Céline Roux, Global Head Of Fragrance.

Η συλλογή αποτελείται από Hinoki & Cedarwood Cologne Intense 50ml & 100ml.

Το Hinoki & Cedarwood Cologne Intense θα το ανακαλύψεις στα καταστήματα Jo Malone London Boutique Στασικράτους, σε επιλεγμένα καταστήματα BeautyLine και στo αντίστοιχo eshop.

Δες εδώ το σχετικό video

More info

Από το 1994 η Jo Malone London έχει δημιουργήσει μία παλέτα από εξαιρετικά απλά, κομψά αρώματα και έχει επιμεληθεί έναν κόσμο όπου κάθε αίσθηση είναι ευπρόσδεκτη. Η εταιρία αγοράστηκε από την The Estée Lauder Companies Inc. το 1999 και σήμερα είναι διεθνώς γνωστή για τα αναπάντεχα αρώματά της και για το ξεχωριστό Βρετανικό χαρακτήρα της.

 

Ακολούθησε την Jo Malone London σε TikTok, Instagram, Facebook, X, YouTube, LinkedIn και Pinterest @JoMaloneLondon #CologneIntense #JoMaloneLondon

MadameLeFo