Διαχρονική ομορφιά με τη νέα σειρά CELL PRO της KLAPP

Εάν ψάχνεις τους τρόπους που θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σου όμορφη τώρα αλλά και στο μέλλον, είσαι στο κατάλληλο σημείο, γιατί εδώ θα σου μιλήσουμε για τις λύσεις που σου προσφέρει η νέα σειρά CELL PRO της KLAPP. Μια σειρά που ήρθε για να σου προσφέρει διαχρονική ομορφιά… Που πάει να πει νεανική φρεσκάδα και  λαμπερή επιδερμίδα για πάντα…

Αναζητάς τη διαχρονική ομορφιά… Γι’ αυτό και η KLAPP SKIN CARE SCIENCE σε σκέφτηκε… Ανέπτυξε λοιπόν, μια νέα επαγγελματική περιποίηση προσώπου, την CELL PRO, που εκτός από τη διαχρονική ομορφιά που ψάχνεις, σου εξασφαλίζει επιπρόσθετα ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα… Με λίγα λόγια κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο νεανικό.

Γήρανση του δέρματος

Ο συνδετικός ιστός εμπλέκεται σημαντικά στην γήρανση του δέρματος, χάνει τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα του, γεγονός που οδηγεί και στην μείωση της ελαστικότητας. Η σύνθεση κολλαγόνου μειώνεται και υπάρχει αποδόμηση των ινών κολλαγόνου. Έτσι με την πάροδο του χρόνου οι πρώτες γραμμές γίνονται ορατές και μετατρέπονται σε ρυτίδες… Οι 3 σειρές της KLAPP SKIN CARE SCIENCE, η Balancing, η Firming και η Lifting είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίσουν τις καθοριστικές αλλαγές του δέρματος που συμβαίνουν κατά την διαδικασία της γήρανσης. Περιέχουν ισορροπημένους συνδυασμούς ενεργών συστατικών, ειδικά προσαρμοσμένους στα διαφορετικά στάδια γήρανσης. Με αυτό τον τρόπο κάθε σειρά προσφέρει στο δέρμα αυτό που ακριβώς χρειάζεται για να διατηρήσει μια νεανική και ομοιόμορφη όψη. Γι’ αυτό και η κάθε σειρά περιλαμβάνει μία κρέμα και ένα ορό, προσφέροντας λύση για όλες τις ανάγκες του δέρματος. Με βάση την τεχνολογία KAP η KLAPP εστιάζει στη διατήρηση των λειτουργιών του δέρματος:

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ: Διατηρεί και ενισχύει τη δομή και τη φυσική λάμψη του δέρματος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ: Διεγείρει τη διαδικασία αναγέννησης του ίδιου του δέρματος.

ΠΡΟΛΗΨΗ: Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

CELL PRO Balancing: Ομάδα στόχος: 35+

Αυτό το δυναμικό δίδυμο αποτελείται από κρέμα και ορό, έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την νεανικότητα και τη ζωντάνια στο δέρμα. Η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά εκχυλίσματα, όπως Blue Light Protect (Raykami) για να παρέχει ενεργή προστασία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος που προκαλείται από το επιβλαβές UV και Μπλε φως. Συστατικά όπως νιανισιναμίδη, υαλουρονικό και βιταμίνη Ε παρέχουν στο δέρμα ενυδάτωση, γεμίζουν με όγκο και υποστηρίζουν τον σχηματισμό κολλαγόνου.

CELL PRO Firming: Ομάδα στόχος: 45+

Αυτό το καινοτόμο δίδυμο περιποίησης που αποτελείται από κρέμα και ορό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα πιο φωτεινό, σφριγηλό και αναζωογονημένο δέρμα. Η σύνθεση της σειράς από εκχύλισμα Red Algae και Marine Bacillus Ferment εξασφαλίζει νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα, προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και μειώνοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον, τα πεπτίδια Energy Boost ( Matrikine) αντιμετωπίζουν ενεργά τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης, υποστηρίζουν τον σχηματισμό κολλαγόνου και συσφίγγουν την δομή του δέρματος. Τέλος, η Αλόη Βέρα και το Υαλουρονικό Οξύ παρέχουν επιπλέον υγρασία.

CELL PRO Lifting: Ομάδα στόχος: 55+

Αυτό το δίδυμο έχει στόχο να σου προσφέρει πιο σφριγηλή και ορατά πιο ομοιόμορφη χροιά με άμεσο αποτέλεσμα. Με δυο λόγια φροντίζει και τη δομή και την χροιά του δέρματος σου. Ενεργά συστατικά, όπως  το Alistin SC και το PhytoCELL υποστηρίζουν το σχηματισμό κολλαγόνου, συσφίγγουν τη δομή του δέρματος, επαναφέρουν την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα στο δέρμα. Η κρέμα και ο ορός παρέχουν εντατική ενυδάτωση και ταυτόχρονα αποτρέπουν το οξειδωτικού στρες και την γλυκοζυλίωση. Τα κεραμίδια, η νιανισιναμίση και η βιταμίνη E παρέχουν επιπλέον στο δέρμα ενυδάτωση.

CELL PRO Eye Cream

Μια πραγματική αντιγηραντική δύναμη για ορατά πιο λεία και νεανική επιδερμίδα στην ευάλωτη περιοχή των ματιών. Η γκάμα περιλαμβάνει μια ειδικά αναπτυγμένη κρέμα ματιών που δρα αποτελεσματικά κατά των λεπτών γραμμών, τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Το Bacillus Ferment είναι ένα συστατικό που μειώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ καταπολεμά αποτελεσματικά και τους μαύρους κύκλους. Το εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα μήλου Malus Domestica προστατεύει τα ίδια τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και βελτιώνει την σφριγηλότητα του δέρματος. Επιπλέον συστατικά, όπως Νιανισιναμίδη, Υαλουρονικό και Αλόη Βέρα ενυδατώνουν και εξισορροπούν το υδροφιλικό φιλμ του δέρματος, ενισχύοντας το κολλαγόνο και εξασφαλίζει μια ορατά πιο λεία περιοχή.

Οι επαγγελματικές θεραπείες

Οι επαγγελματικές θεραπείες της KLAPP SKIN CARE SCIENCE είναι η τέλεια αναβάθμιση στην καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς σου, με στοχευμένη επίδραση στις διάφορες φάσεις της γήρανσης. Η KLAPP προτείνει να ακολουθήσεις το μενού των θεραπειών – ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου- 3-4 φορές, 1 φορά την εβδομάδα. Και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα.

Το μενού των επαγγελματικών θεραπειών

Balancing Treatment, για λάμψη & ομοιόμορφη χροιά: Αυτή η θεραπεία υποστηρίζει το σχηματισμό κολλαγόνου για πιο σφριγηλό δέρμα, ρυθμίζει τις λειτουργίες για ομοιόμορφη επιδερμίδα. Παρέχει εντατική υγρασία και προστασία κατά της πρόωρης γήρανσης που οφείλεται στο μπλε φως.  

Firming Treatment, για νεανικό & σφριγηλό δέρμα: Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και εξουδετερώνει την κούραση. Το δέρμα αναδομείται και οι ρυτίδες μειώνονται. Αυτό οδηγεί στην σύσφιξη και στην μείωση των ρυτίδων.  

Lifting Treatment, για ανανέωση & αναζωογόνηση: Με αυτή την θεραπεία διεγείρεται ο σχηματισμός κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει τις λειτουργίες αποκατάστασης του δέρματος. Η δομή επαναπυκνώνεται και συσφίγγεται. Η κυτταρική ανανέωση προωθείται και το δέρμα συσφίγγει.  

Tα 4 βήματα των θεραπειών

 

Βήμα 1: AHA+BHA Glow Peeling

Αυτό το τριπλής δράσης πίλινγκ, χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του με ενεργά συστατική υψηλής συγκέντρωσης, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή του δέρματος χαρίζοντας μία ακαταμάχητη λάμψη.

Βήμα 2: Gel to Oil Mask

Η έμπειρη αισθητικός κάνει ειδικές κινήσεις μασάζ με την Gel to Oil Mask, που αλλάζει υφή με την θερμότητα των χεριών, για βελτίωση της ελαστικότητας. Χάρη στο λαδάκι Kalahari Melon Seed (καρπός του πεπονιού Καλαχάρι) που περιέχει στη φόρμουλά της, με τις εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες, και το λινολεϊκό οξύ (πλούσιο σε Βιταμίνη Ε), βοηθά στην προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων, ενώ δημιουργεί φιλμ προστασίας και επιδιόρθωσης του δέρματος. Επίσης, το έλαιο σπόρων Meadowfoam με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και άλλα ενεργά συστατικά, ενυδατώνει και διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση. Περιέχει επίσης Grapeseed oil (έλαιο κουκούτσια σταφυλιού), που έχει ισχυρές αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Διατηρεί σε καλή κατάσταση το κολλαγόνο κι έτσι βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος και η ελαστίνη των ιστών. Έτσι διατηρείται η νεότητα με την αποκατάσταση των ζημιών στο δέρμα που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.  Η επιδερμίδα σου θα είναι απαλή, ελαστική και αναζωογονημένη.

Βήμα 3: Peel Off Mask / Activator Powder Mask

Εδώ, η αισθητικός χρησιμοποιεί δραστικά συστατικά ανάλογα με την θεραπεία που θα διαλέξεις και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σου.

Balancing, μια αλγινική μάσκα για βελτίωση της υφής του δέρματος. Περιέχει Diatomaceous earth (Γη διατόμων), που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες από το δέρμα, ενώ οι απορροφητικές τoυ ιδιότητες βοηθούν στον έλεγχο της λιπαρότητας. Το Wine extract, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως το υπεριώδες φως, η ρύπανση και οι τοξίνες.

Firming, μια αλγινική μάσκα για λείανση της επιδερμίδας με Oryza Sativa (Rice) Powder, ένα αντιγηραντικό συστατικό όπου βελτιώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Ως απαλό απολεπιστικό, το ρυζάλευρο προωθεί την ανανέωση των κυττάρων, ενώ συμβάλει σε μια πιο λεία και πιο νεανική επιδερμίδα.

Lifting, μια αλγινική μάσκα για αύξηση της ελαστικότητας, αντιγηραντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες. Το Vitis Vinifera που περιέχει, είναι ένα εκχύλισμα από σταφύλι με αντιγηραντικές ιδιότητες, πλούσιο σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή. Μιλάμε για θρεπτικά συστατικά, ιδανικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας, καθώς προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών, τα βασικά δομικά στοιχεία του δέρματος, προσφέροντας σύσφιξη και λάμψη.

Βήμα 4: Κρέμα προσώπου & κρέμα ματιού

Για το φινάλε, η αισθητικός θα σου κάνει μασάζ σε όλο το πρόσωπο, αλλά με έμφαση στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι μαύροι κύκλοι υποχωρούν. Η περιοχή γίνεται πιο λεία, σφριγηλή και με λιγότερες ρυτίδες. Ενεργά συστατικά, όπως το Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, αλλά και νιανισιναμίδη, μια μορφή της βιταμίνης B3, που διεγείρει το κολλαγόνο, και εκχύλισμα φλοιού πεύκου Pinus Sylvestri, που προσφέρει τόνωση και ενισχύει την ελαστικότητα. 

More info

Όλα τα προϊόντα και οι θεραπείες Cell Pro θα τα βρεις αποκλειστικά σε ινστιτούτα ομορφιάς.

 

MadameLeFo