Η Chanel πρωταγωνιστεί στην Barbie

Η Chanel πρωταγωνιστεί στην Barbie… Ναι, εκτός από την Margot Robbie, που υποδύεται την Barbie, πρωταγωνίστρια είναι και η Chanel… Βλέπεις, σε πέντε εμφανίσεις της ηθοποιού φορά δημιουργίες που έχουν την υπογραφή του γαλλικού οίκου… Σχεδιασμένες από τη Virginie Viard επιλέχθηκαν από την ενδυματολόγο Shelley Durran και εμφανίζονται στην ταινία Barbie.

ChanelΠρόσφατα σου μιλήσαμε για την τάση Barbiecore, όμως δεν σου αναφέραμε για τις ενδυματολογικές επιλογές της για την ταινία… Τώρα, μπορείς να μάθεις τι επέλεξε για να αποκτήσει τα εντυπωσιακά look στην πιο πολυσυζητημένη ταινία της σεζόν.

Η Chanel σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Η Chanel συνεχίζει τη μακροχρόνια σχέση της με τον κινηματογράφο… Αυτή τη φορά εμφανίζεται ως “πρωταγωνίστρια”, στη νέα συνεργασία της με την Barbie, την αναμφισβήτητα δημοφιλέστερη ταινία του καλοκαιριού… Και μάλιστα, σ’ ένα καυτό-ροζ θέαμα μόδας. Πέντε σιλουέτες που φαντάστηκε η δημιουργική διευθύντρια της Chanel, Virginie Viard, εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη, μαζί με τσάντες και κοσμήματα του οίκου. ChanelΗ βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγος  της ταινίας και φίλη της Chanel, η Shelly Durran έκανε μια επιλογή από δημιουργίες από τις πιο πρόσφατες συλλογές του οίκου, με τις πέντε εμφανίσεις – τρία κοστούμια, ένα κοστούμι σκι (για τον Ryan Gosling που υποδύεται τον Ken) και ένα φόρεμα – σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ που επιλέχθηκαν για να ταιριάξουν με τις πολλές αλλαγές κοστουμιών που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της Barbie. ChanelΗ Margot Robbie φόρεσε επίσης τις κλασικές γόβες της Chanel, κράτησε τις διάσημες καπιτονέ τσάντες της Chanel, ανάμεσά τους και μία σε σχήμα καρδιάς, τα γυαλιά ηλίου – μάσκα από τη συλλογή Coco Neige, και καπέλα από το Maison Michel (συνεργάτη του οίκου).

Όσα είπε στη συνέντευξη της για τη Chanel  

 

Ο γαλλικός οίκος μοιράστηκε επίσης μια συνέντευξη με την Margot Robbie, την ηθοποιό που φέρνει στη ζωή την τιμητική κούκλα στη μεγάλη οθόνη, όπου αντικατοπτρίζεται η σχέση της Barbie με την υψηλή μόδα και τον εκπληκτικό αντίκτυπο της ταινίας. Μάλιστα, στη συνέντευξη που δόθηκε τον Ιούνιο (πριν την πρεμιέρα της ταινίας), η Margot Robbie, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα δείτε πολλά fashiom items Chanel στην ταινία. Πρόκειται να φορέσω μερικά υπέροχα σύνολα από τον γαλλικό οίκο. Η νοοτροπία της Barbie είναι ότι έχει όλα τα αξεσουάρ-υπάρχει πάντα ένα καπέλο ή ένας φιόγκος, σκουλαρίκια και πολλά κοσμήματα. Τα κοσμήματα είναι μεγάλα με τον τρόπο που θα ήταν σε μια κούκλα: μεγάλα κολιέ και σκουλαρίκια.  Τα καπέλα δεν είναι ποτέ για την προστασία από τον ήλιο, είναι ένα ακόμα αξεσουάρ, μαζί με τσάντες και παπούτσια. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό».Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης, η Robbie περιγράφει τον ενθουσιασμό της όταν ανακάλυψε σ’ ένα από τα archival looks της Chanel ένα ταμπελάκι που έγραφε “Claudia” [ σ.σ. Schiffer ] την οποία η ηθοποιός αποκαλεί μια “ζωντανή Barbie”, ενώ περιγράφει ένα περιστατικό από τα παρασκήνια όπου όλες οι γυναίκες στο σετ ενθουσιάστηκαν με τη Chanel τσάντα-καρδιά και της ζητούσαν να την κρατήσουν για λίγο.

Η Margot Robbie, ως πρέσβειρα της Chanel πρωταγωνίστησε και στην καμπάνια του αρώματος Gabrielle Essence.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Margot Robbie, η πρέσβειρα της Chanel, εμφανίζεται στην μεγάλη οθόνη φορώντας δημιουργίες του γαλλικού οίκου. Για τον ρόλο της στο Babylon (σε σκηνοθεσία του Damien Chazelle) πέρυσι, επέλεξε κοσμήματα από τη συλλογή Chanel High Jewelry.

Πηγή: The Impression

Μάθε περισσότερα για την τάση Barbiecore κάνοντας κλικ εδώ ⇓

Barbiecore: H τάση που γιγαντώθηκε έχει χρώμα ροζ!

 

 

MadameLeFo