Το Nicosia Mall σε φοιτητικούς ρυθμούς

Φέτος, η επιστροφή στο πανεπιστήμιο έγινε πιο συναρπαστική και ευχάριστη για κάθε φοιτητή, χάρη στο Nicosia Mall. Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο, συμμετέχει στη μεγαλύτερη εκστρατεία που ξεκίνησε στο τέλος Αυγούστου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, το Unifest 2019, ενώ παράλληλα τοποθετείται με τη δική του Back To University εκστρατεία, με μότο «We have all you need».

Nicosia Mall

To νέο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, το Nicosia Mall, βρέθηκε σε επιλεγμένα πανεπιστήμια, καλωσορίζοντας τους φοιτητές και ανεβάζοντας τους τη διάθεση με προσφορές και δώρα στις 3 και στις 7 Οκτωβρίου, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντίστοιχα.

Nicosia MallΕκεί, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το «Spin and Win», τον αγαπημένο τροχό της τύχης και να κερδίσουν δώρα από καταστήματα του Nicosia Mall. Πήραν επίσης το συλλεκτικό εκπτωτικό βιβλιαράκι «Student Passport» το οποίο συμπεριλαμβάνει ειδικές προσφορές που ισχύουν, μόνο για φοιτητές αποκλειστικά σε καταστήματα του Nicosia Mall. Το βιβλιαράκι με τις προσφορές παρέχεται σε φοιτητές και στο information desk του Nicosia Mall σε όσους παρουσιάσουν τη φοιτητική τους κάρτα, μέχρι εξαντλήσεως του.

Nicosia Mall

Αν είστε φοιτητές, τότε τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, θα τη ζήσετε στη καλύτερη δυνατή εκδοχή της. Μόνο στο Nicosia Mall.

 

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0