Ποιούς είδαμε στο Goût de France 2019

Οι γαλλικές γεύσεις και τα αρώματα μάγεψαν όλους τους παραβρισκόμενους… Το μεγαλύτερο δείπνο της υφηλίου, το Goût de France επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Ξενοδοχείο Four Seasons, αλλά και σε όλο τον κόσμο! Ποιούς είδαμε εκεί; Θα το μάθετε πιο κάτω…

 

Αρώματα και γεύσεις γαλλικής κουζίνας πλημμύρισαν το Ξενοδοχείο Four Seasons. Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, χιλιάδες chef στις 5 ηπείρους και σε περισσότερες από 150 χώρες, έκαναν το θαύμα τους! Δημιούργησαν ταυτόχρονα εμπνευσμένα από τη γαλλική κουζίνα πιάτα και σέρβιραν σε επιλεγμένα εστιατόρια σε όλο τον πλανήτη, ένα εκλεπτυσμένο γαλλικό δείπνο, στο πλαίσιο του Goût de France. Και ήταν μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και απόλαυσης των γεύσεων της Γαλλίας!

Goût de France, made in Cyprus

Goût de France

Ο Χρήστος Μουσκής και η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Άντρη Αναστασιάδη

Το Ξενοδοχείο Four Seasons, συμμετείχε και φέτος στη μεγάλη παγκόσμια γιορτή υψηλής γαστρονομίας. Στο δείπνο του Goût de France λοιπόν, ο Χρήστος Μουσκής  υποδέχθηκε τους επίσημους καλεσμένους του… Μεταξύ άλλων είδαμε την πρώτη κυρία, την Άντρη Αναστασιάδη, τον Γάλλο Πρέσβη Ρενέ Τροκάζ  και όλους όσοι παραβρέθηκαν στο dinner.

 Goût de France

O Γάλλος Πρέσβης Ρενέ Τροκάζ και ο βραβευμένος συμπατριώτης μας chef Ανδρέας Μαυρομμάτης

Ένα εξαιρετικό  Goût de France μενού

Goût de France Το top μενού το επιμελήθηκε ο διακεκριμένος chef Ανδρέας Μαυρομμάτης. Ο συμπατριώτης μας βραβευμένος με αστέρι Michelin chef, παρουσίασε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες με γαλλικές ντελικάτες γεύσεις και αρώματα. Goût de France Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια πραγματική γαστρονομική πανδαισία. Οι δημιουργίες του chef περιελάμβαναν επτά διαφορετικά πιάτα. O Ανδρέας Μαυρομμάτης περιέλαβε στο μενού του τα εξής εντυπωσιακά πιάτα. Goût de France Στρείδι σε ζελέ από θαλασσινό νερό και πιπέρι Εσπελέτ, μια υπέροχη βελουτέ από γκρι γαρίδα και μους κουνουπιδιού, αγριοσίταρο βιολογικό σαν ριζότο με μορχέλες, μικρά ψαράκια σε ζωμό από μπουγιαμπέσα Μασσαλίας. Goût de France Μοσχαράκι ψητό από την Lozère με pressé κολοκάσι, σέλερι και μαύρη τρούφα, και για φινάλε, το Ossau Iraty (πρόβειο τυρί από τα Πυρηναία) με μαρμελάδα βύσσινο και μια εξαιρετική τάρτα με σοκολάτα Jivara και ψημένο καφέ. Goût de France

Goût de France, more info  

Goût de France Το Goût de France είναι το μεγαλύτερο δείπνο του κόσμου που τιμά τις παραδόσεις και τις αξίες της γαλλικής κουζίνας. To εμπνεύστηκε ο διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ Alain Ducasse και αποτελεί πρωτοβουλία του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Δείτε ποιούς άλλους είδαμε στο dinner 

 Goût de France

H Άντρη Ηρακλέους, η Άντρη Αναστασιάδη και η Αννίτα Μουσκή

 Goût de France

Ο Νίκος και η Έλενα Νικολαΐδη

 Goût de France

Η Ντία και ο Νίκος Αρίστου