Περισσότερη σοκολάτα ΙΟΝ, περισσότερες επιλογές!

Μια αγάπη για να αντέξει στο χρόνο χρειάζεται συνεχώς ανανέωση για να μπορεί κρατήσει το πάθος ζωντανό. Κάπως έτσι και η σοκολάτα ΙΟΝ κάθε χρόνο καταφέρνει να μας εκπλήσσει ευχάριστα βρίσκοντας νέους τρόπους να αγγίξει την καρδιά μας, αλλά και να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας που αλλάζουν συνεχώς.

Η ΙΟΝ εμπλουτίζει την γκάμα προϊόντων της με νέες συσκευασίες για τις αγαπημένες μας γεύσεις ΙΟΝ: ΙΟΝ αμυγδάλου, φουντουκιού και γάλακτος τώρα και σε μορφή STICKS των 35 γρ., για να τις έχετε πάντα μαζί σας. Η αγαπημένη ΙΟΝ φουντουκιού, βγαίνει και σε μικρότερο μέγεθος των 100 γρ. Η ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΙΟΝ, μία και μοναδική, τραγανή φρέσκα βάφλα βουτηγμένη σε σοκολάτα ION, κυκλοφορεί επίσης σε μορφή STICKS 12,5 γρ. και πωλείται σε συσκευασία των δέκα.

ION και με στέβια

Η ΙΟΝ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με ΣΤΕΒΙΑ, ικανοποιεί αυτούς που αγαπάμε την οικεία τραγανή γεύση της σοκοφρέτας, αλλά αποφεύγουν τη ζάχαρη και τα πρόσθετα γλυκαντικά. Η γνωστή γεύση ΙΟΝ χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, έρχεται και σε συσκευασία ΜΙΝΙ με τις ΙΟΝ αμυγδάλου και ΙΟΝ γάλακτος ME ΣΤΕΒΙΑ, μια ιδανική πηγή απόλαυσης και ενέργειας που μας συνοδεύει παντού.

ΙΟΝ story

Για περισσότερο από 85 χρόνια η ΙΟΝ αφουγκράζεται τις προτιμήσεις μας και σέβεται τις επιθυμίες μας. Η ΙΟΝ είναι μια επιχείρηση 100% ελληνική που μεγαλώνει, εξελίσσεται, αλλά δεν χάνει ποτέ το αρχικό της όραμα κι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μας. Δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, συμβαδίζοντας με διεθνείς τάσεις και προσαρμόζοντας τα μεγέθη και τις συσκευασίες της στις ανάγκες της αγοράς, παραμένει πιστή στις βασικές αρχές της. Η ποιότητα και η γεύση είναι αδιαπραγμάτευτα.

More info

  • H αγαπημένη μας ΙΟΝ, εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρία Laiko Cosmos Trading 

#iongiapanta

Fb: https://www.facebook.com/IONgiapanta/

Instagram: @ion_cyprus

http://www.laikocosmos.com/