Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching 2022 “Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση”

Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching 2022 “Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση”; Αν αναζητάς απαντήσεις, κάνε scroll και θα βρεις όλες τις διευκρινήσεις. 

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching που ξεκινά εντός των ημερών είναι γεγονός και 3 δυναμικά εορταστικά events είναι προ των πυλών σε Αθήνα, Λεμεσό και online! H Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμια Οργανισμό Coaching, ο οποίος έχει παρουσία σε 150 χώρες και πάνω από 55.000 μέλη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching, 16-22 2022, έρχεται με μοναδικές εκπλήξεις Μαΐου… Και υπόσχεται να δώσει σε όλους τους ανθρώπους την ευκαιρία να ξανασχεδιάσουν το μέλλον τους. Το θέμα φέτος είναι Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση και ο παλμός του εορτασμού χτυπά στα 3 workshop που σχεδίασε η Global Academy of Coaching live στη Λεμεσό την Κυριακή 15/5, στην Αθήνα στις 22/5, αλλά και online στις 18 /5, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το μαγικό σκήπτρο που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε μετά από κάθε δυσκολία, το Coaching.

Μάθε περισσότερα…

Η Global Academy of Coaching είναι η σχολή που έχει εδραιώσει το μοναδικό πτυχίο life coaching στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με καθηγητές σε επίπεδο Master Certified Coach, δηλαδή στο 4% των coaches παγκοσμίως.

Έχοντας ως εφαλτήριο την ανάγκη κάθε σύγχρονου ανθρώπου να ζει χωρίς άγχος, σε μια ζωή και καθημερινότητα χτισμένη στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση διοργανώνει τα 3 δυναμικά εορταστικά workshops με κύρια ομιλήτρια την Τζιλ Δούκα MCC, την μοναδική Ελληνίδα bestseller συγγραφέα και life coach που ανήκει στο 4 % της ανώτατης βαθμίδας των coaches παγκοσμίως και ιδρύτρια της σχολής που έχει βοήθησει χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως να αγγίξουν την αυτοπραγμάτωσή τους.

Το προφίλ του workshop

Συντονίστρια στο workshop “Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση” της Κύπρου θα είναι η Αφροδίτη Γεωργίου, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Στο workshop της Αθήνας και της Κύπρου θα συζητήσουν με την Τζιλ Δούκα MCC και θα δώσουν από κοινού τις γνώσεις τους οι απόφοιτοι της Global Academy of Coaching, πιστοποιημένοι Thrive Coaches, που αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει την καριέρα του Coaching μέσω της σχολής.

Στα workshops, που θα διεξαχθούν στην Κύπρο στις 15/5 στο Curium Palace Hotel 10:00-13:30, Online μέσω zoom στις 18/5 18:00-20:00 και στην Αθήνα στις 22/5 στο Airotel Alexandros Hotel 10 :00-14:00, θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το άγχος της καθημερινότητας της σύγχρονης ζωής και οι τεχνικές που βοηθούν να αντιμετωπιστεί αλλά και θα δοθούν σημαντικά εργαλεία και συμβουλές για την αύξηση της αυτοπεποίθησης και του τρόπου να αντιμετωπιστεί καθένας ξεχωριστά τι είναι πολύ σημαντικό στη ζωή του, αλλά και το κλειδί της πραγμάτωσης των ονείρων του!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα διατηρηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής κατά του covid 19 όπως ορίζονται.

Κάθε συμμετέχων στα live events θα λάβει δώρο το best seller e-book Ευ Ζην Τώρα αξίας 12 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo
0