Κορυφαίος εργοδότης η Lidl Κύπρου

Η Lidl Κύπρου κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του TOP EMPLOYER και ανταποδίδει με αυξήσεις στην dream team της.

Η Lidl Κύπρου κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη στην Κύπρο από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers». Το Ινστιτούτο πιστοποιεί σε ετήσια βάση και σε παγκόσμιο επίπεδο τους κορυφαίους εργοδότες. Εργοδότες που διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους, για τις αμοιβές και παροχές, για την εταιρική κουλτούρα, αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εκπαίδευσης που τους προσφέρουν.

Η Lidl Κύπρου ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις την καλύτερη ομάδα, παραμένεις στην κορυφή! Με τον τίτλο TOP EMPLOYER ξανά δικό μας, συνεχίζουμε με ακόμα υψηλότερες αποδοχές για την dream team μας!».

Lidl Κύπρου και οι άνθρωποί της στο επίκεντρο

Lidl ΚύπρουΗ αύξηση στις αποδοχές που αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια μιας νέας μισθολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει η Lidl Κύπρου από την 1η Μαρτίου 2019 µε στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των βασικών αρχών της όπως είναι η αξιοκρατία, η εμπιστοσύνη και η δικαιοσύνη αλλά και η ισότητα ευκαιριών για όλους. Η νέα αυτή μισθολογική πολιτική θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των απολαβών όλων των εργαζομένων και κατά συνέπεια την αυξημένη επένδυση σε μισθούς με τη συνολική μισθοδοσία να ξεπερνάει τα 12.000.000€ το 2019.

H Lidl Κύπρου έχει ως προτεραιότητα την παρακίνηση, την ικανοποίηση και τη δέσμευση των ανθρώπων της Lidl, έχοντας τους στο επίκεντρο. Γι’ αυτό, υιοθέτησε πέρυσι το «new way of working» στα νέα της γραφεία στη Λάρνακα, με μοντέρνους χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων.

Η τελετή της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 14.02.2019, από το Ινστιτούτο «Top Employers» στο Άμστερνταμ.Lidl Κύπρου

Αυτό το ξέρατε;

Η Lidl Κύπρου διανύει πλέον 9 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην κυπριακή αγορά, έχοντας πλέον ξεπεράσει τους 500 εργαζόμενους. Έχει διεθνή παρουσία και απασχολεί συνολικά πάνω από 315.000 εργαζόμενους σε 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Μάθετε περισσότερα για την Lidl Κύπρου 

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

Μάθετε και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Lidl Κύπρου εδώ

Μαθαίνω μαγειρεύοντας με τη Lidl