Η Κωτσόβολος σε καλωσορίζει στο  Σπίτι της Τεχνολογίας στην Κύπρο!

Με δυο υπερσύγχρονα φυσικά καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, η Κωτσόβολος μας καλωσορίζει σε ένα πλούσιο κόσμο γεμάτο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, με ό,τι νεότερο υπάρχει στην τεχνολογία. Ετοιμάσου να τον γνωρίσεις…

Η Κωτσόβολος είναι μέλος του ομίλου Dixons Carphone plc, μιας από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρίες λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites και 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Είναι ακόμα η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής με ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, με 93 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα kotsovolos.gr, και ένα άρτια καταρτισμένο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών.

Οι καινοτόμες εφαρμογές για γρήγορη, ασφαλή και ευέλικτη εξυπηρέτηση και οι ειδικά διαμορφωμένοι, υψηλής αισθητικής χώροι, προσφέρονται για να ζήσεις, να δοκιμάσεις και να απολαύσεις στιγμές με τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα, μέσα από πολλές διαδραστικές καινοτόμες τεχνολογίες.

Ανάμεσα στις μοναδικές υπηρεσίες που θα προσφέρουν τα υπερσύγχρονα καταστήματα της Κωτσόβολος στην Κύπρο, συγκαταλέγεται και το Service Point -Fix & Go, το εξιδεικευμένο σημείο επισκευών μέσα στο κατάστημα, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει Laptops-Smartphones-Tablets και Desktop PCs, μέσα σε μόνο μια ώρα! Διαθέτει ακόμη, τα Quick Points, τα ειδικά διαμορφωμένα εξωτερικά σημεία του καταστήματος, για την παραλαβή διαδικτυακών και τηλεφωνικών αγορών.

Η μέχρι στιγμής αγοραστική εμπειρία αλλάζει και χάρη στις ταχύτητες συναλλαγών στην Κωτσόβολος, αφού οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων, αλλά μπορούν να γίνουν ακόμα και με μετρητά μέσα από ειδικά μηχανήματα.

Η Κωτσόβολος φροντίζει η τεχνολογία να είναι προσβάσιμη σε όλους. Γι’ αυτό και με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» τα  καταστήματα στην Κύπρο, έχουν σχεδιαστεί με πρότυπα που να είναι προσβάσιμα σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, διαθέτοντας εκπαιδευμένο προσωπικό, όπως και προϊόντα με υποστηρικτικές τεχνολογίες για ΑμεΑ.

Ως κορυφαίος προορισμός ανακύκλωσης στην Ελλάδα, η Κωτσόβολος πρωτοπορεί και για κάτι ακόμα: στις οικολογικές παραδόσεις παραγγελιών με το Εco Quick Drop, όπου με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα που αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα, παραδίδει αυθημερόν σε κέντρα μεγάλων πόλεων. Σύντομα η πρωτοβουλία αυτή και στην Κύπρο!

H Κωτσόβολος φέρνει την τεχνολογία στη Λευκωσία και τη Λεμεσό και έρχεται αποφασισμένη να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της κυπριακής αγοράς και στην εξέλιξη του σύγχρονου Omnichannel Retailing της χώρας.

Σύντομα λοιπόν, τα δυο υπερσύγχρονα καταστήματα Κωτσόβολος, ανοίγουν επίσημα τις πόρτες τους στην Κύπρο για να σε υποδεχτούν στο σπίτι της τεχνολογίας και να σε ταξιδέψουν στο μέλλον. Ετοιμάσου να ζήσεις μια καλύτερη ζωή!

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης..

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

 

MadameLeFo
0