Διασκεδαστικές Πασχαλινές δραστηριότητες στο Nicosia Mall

Φέτος, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε το Πάσχα στο Nicosia Mall! Γιατί; Απλά, γιατί εδώ όλοι μπορούν να συμμετέχουν στις διασκεδαστικές Πασχαλινές δραστηριότητες. Μάλιστα, κάθε μέρα υπάρχει και μια ξεχωριστή εμπειρία με αγαπημένους ήρωες παραμυθιών… Μάθετε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες.

Το Nicosia Mall είναι ο απόλυτος προορισμός για την πασχαλινή περίοδο. Καταρχήν, εδώ βρίσκουμε τα περισσότερα καταστήματα κάτω από την ίδια στέγη, αλλά και το πιο έξυπνο σύστημα παρκαρίσματος που μας οδηγεί κατ’ ευθείαν, χωρίς ψάξιμο στο επόμενο ελεύθερο χώρο στάθμευσης! Εκτός αυτών όμως, υπάρχει κι ένα πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες για τα παιδιά, που θα το απολαύσουν πραγματικά!Το πρόγραμμα άρχισε από τις 20 Απριλίου, και κάθε μέρα είναι και μια διαφορετική εμπειρία. Μαζί με αγαπημένους ήρωες παραμυθιών, οι μικροί επισκέπτες θα φτιάξουν τις δικές τους πασχαλινές δημιουργίες, με την καθοδήγηση παιδαγωγών. Θα γνωρίσουν τα κουνελάκια του Πάσχα και θα ζήσουν μαζί ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού. Θα ψυχαγωγηθούν με παιχνίδια που αρχίζουν από αγροτικές δημιουργίες, παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια, κατασκευές λουλουδένιων στεφανιών, παιχνίδια με τον κόκορα και την κοτούλα και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς με αφηγήσεις παραμυθιών και άλλες εκπλήξεις.

Η μοναδική εμπειρία του Nicosia Mall συνδυάζει αγορές κάθε είδους αλλά και πλούσιες γευστικές επιλογές, με περισσότερες από 20 διαφορετικές προτάσεις για φαγητό και καφέ. Αγαπημένες αλυσίδες φαγητού, δημοφιλή εστιατόρια μοντέρνες καφετέριες και επιλογές από σνακ, ξεχωριστά γλυκά κι ότι άλλο επιθυμούμε, τα βρίσκουμε όλα στον άνετο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Food Market & Plaza.Ταυτόχρονα, μια φανταστική κινηματογραφική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες 7 μέρες τη βδομάδα στο ολοκαίνουργιο Rio Premier Cinemas, στο Nicosia Mall. Εδώ θα ζήσετε τη μαγεία του σινεμά με όλες σας τις  αισθήσεις, στις έξι διαθέσιμες αίθουσες, με διαδραστικά καθίσματα, 4Κ laser Projectorς και το ηχοσυστήμα Dolby Atmos, για να απολαύσετε  τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες όσο πουθενά αλλού.

Πασχαλινό πρόγραμμα

 Πασχαλινό ωράριο

M.Παρασκευή και Μ.Σάββατο: Τα καταστήματα και η υπεραγορά θα λειτουργούν μέχρι τις 18:00. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, οι επιλογές ψυχαγωγίας και το σινεμά θα λειτουργούν κανονικά.

Κυριακή του Πάσχα 28/04: To Mall θα είναι κλειστό.

Δευτέρα του Πάσχα 29/04: Τα καταστήματα και η υπεραγορά θα είναι κλειστά. Τα εστιατόρια, οι καφετέριες, οι επιλογές ψυχαγωγίας και το σινεμά θα λειτουργούν κανονικά.

More info

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο site του Nicosia Mall κάνοντας κλικ εδώ www.nicosiamall.com