Ας γίνουμε ρομαντικές με το μακιγιάζ μας

Ας γίνουμε ρομαντικές με το μακιγιάζ μας… Ναι, λίγες μέρες μας χωρίζουν από την άνοιξη και η μόδα προστάζει ρομαντικό στιλ. Λουλούδια, ήλιος, αθωότητα έρχονται να μας δώσουν μια νέα πνοή και να εμπλουτίσουν περισσότερο τις επιλογές μας.

 

Το Βοhemian style πρωταγωνιστεί στις προτάσεις των μεγάλων οίκων μόδας, και ο make up artist Βαλεντίνο Νικολάου θα σας βοηθήσει να το προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα.

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ LOOK

Είναι θέμα… βάσης

Επιλέξτε ένα foundation που θα σας προσφέρει λαμπερό και διάφανο αποτέλεσμα, θα σας δώσει έντονη φρεσκάδα και ξεκούραση στο πρόσωπο σας. Αποφύγετε όμως, την υπερβολική ποσότητα πούδρας, γιατί θα χάσετε την λάμψη που θα σας προσφέρει το foundation.

 Ρομαντικές και στα βλέφαρα

Επιλέξτε να ντύσετε τα βλέφαρα σας με γήινες αποχρώσεις σκιών, αλλά και χρυσαφί τόνους, για να δώσετε ένα ζεστό αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας. Για να τονίσετε τα βλέμμα σας εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή με ένα μολύβι khol.

Για τα χείλη σας μόνον

Αποχρώσεις του ροζ ή του μωβ θα δώσουν μια ρομαντική νότα στο μακιγιάζ σας. Φροντίστε όμως, να ενυδατώσετε πολύ καλά τα χείλη σας, πριν τοποθετήσετε το κραγιόν σας.

ρομαντικές

Dolce&Gabbanaa

Για τα φρύδια

Τα καλοσχηματισμένα και τονισμένα φρύδια θα σας χαρίσουν το ωραιότερο ύφος στο look σας. Μην ξεχνάτε ότι τα φρύδια είναι η «κορνίζα» του προσώπου.

 

*Βαλεντίνο Νικολάου 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0