120 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας της Schwarzkopf

Με μια άκρως λαμπερή εκδήλωση η GPM Henkel γιόρτασε τα 120 χρόνια καινοτομίας, ποιότητας και τεχνογνωσίας της Schwarzkopf στον τομέα περιποίησης των μαλλιών. Και οι MadameLeFo είμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε όλη τη γνώση για την φροντίδα και το styling των δικών σας μαλλιών. 

Ταξίδι στο χρόνο

Όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να  πραγματοποιήσουμε ένα εντυπωσιακό ταξίδι πίσω στο χρόνο, στην ιστορία της Schwarzkopf και να μεταφερθούμε νοητά στο 1898, όταν ο Hans Schwarzkopf άνοιξε ένα μικρό φαρμακείο στο Βερολίνο, όπου παρουσίασε τα πρώτα επαναστατικά προϊόντα του για την περιποίηση των μαλλιών, που σύντομα έγιναν περιζήτητα σε όλο τον κόσμο.

Στο fashion – hair show παρουσιάστηκαν τα στυλ μαλλιών των 12 περασμένων δεκαετιών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το ταξίδι στο χρόνο εμπλουτίστηκε με ένα μοναδικό fashion – hair show, όπου παρουσιάστηκαν τα στυλ μαλλιών των τελευταίων 12 δεκαετιών.

 Το στυλ της δεκαετίας του ’50

Το στυλ της δεκαετίας του ’80

Με σύνθημα #createyourstyle

Σήμερα, 120 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Schwarzkopf επανεφευρίσκει τον εαυτό της, και το γιορτάζει με την καμπάνια #createyourstyle που εξυμνεί τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση.

Το σύγχρονο στιλ της απλότητας

Η νέα αποστολή της Schwarzkopf είναι να υποστηρίξει αυτό τον ολοκαίνουριο ορισμό της ομορφιάς και της ατομικής έκφρασης και να δώσει σε όλους μας την μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Χαριτίνη Ηλιάδου

Δημιουργικότητα & μόδα

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing & Trade Marketing Beauty Retail Κύπρου και Ελλάδας της Henkel Hellas τόνισε ότι 120 χρόνια Schwarzkopf σημαίνει 120 χρόνια παθιασμένης δέσμευσης στην ατομικότητα, τη δημιουργικότητα και τη μόδα.

Από την πλευρά της, η Θεώνη Πηλαβακη, Senior Brand Manager της GPM Henkel, ανέφερε σχετικά: «Μέσα από την καμπάνια #createyourstyle τονίζεται ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακολουθούν τα στερεότυπα της ομορφιάς πλέον. Κάθε άτομο εκφράζει την προσωπικότητά του με ένα πολύ ατομικό, αυθεντικό τρόπο. Τα προϊόντα Schwarzkopf βοηθούν τον καθένα να δημιουργήσει το αγαπημένο του χτένισμα, ανεξάρτητα από τα ιδανικά της ομορφιάς».

Η ομάδα της Schwarzkopf Κύπρου & Ελλάδας, γιόρτασαν τα 120χρονα της γνωστής μάρκας

 

More info 

https://www.facebook.com/SchwazkopfCy

https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece/

https://www.facebook.com/DavidSalonServicesLtdSchwarzkopfProfessionalCyprus/

 

MadameLeFo
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop