BEAUTY FLASH: Όλα τα flash στην επιδερμίδα σας

 

Στρες, κούραση, κρύο, ήλιος, αλλαγές εποχών… Σε κάθε περίοδο έντασης, όλα τα προβλήματα αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο  μας. Η επιδερμίδα αφυδατώνεται, η λάμψη της την εγκαταλείπει, ατέλειες κάνουν την εμφάνιση τους και οι πόροι γίνονται πιο ορατοί. Η επιδερμίδα χάνει σιγά-σιγά την ομορφιά της. Τα νέα όμως, είναι ευχάριστα. Η CHANEL δημιούργησε τη HYDRA BEAUTY FLASH, μια φόρμουλα που σχεδιάστηκε ειδικά για τις εύθραυστες επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από άμεση ενυδάτωση και τελειοποίηση.

Άμεση φροντίδα ενυδάτωσης & τελειοποίησης

Η ενεργή και πρωτοποριακή φόρμουλα αυτής της μοναδικής φροντίδας περιέχει υψηλή συγκέντρωση φυσικών ενυδατικών στοιχείων, όπως το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο μορίνγκα. Αμέσως μετά την εφαρμογή αποκαλύπτει την απίστευτα ενυδατική της δύναμη, χαρίζει απαράμιλλη άνεση και λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα μας. Επιπρόσθετα, η σύνθεσή της είναι νέας γενιάς και φωτίζει τη χροιά χωρίς να προκαλεί γυαλάδα, ενώ οι εξαιρετικά ανάλαφρες πούδρες soft-focus που περιέχει απαλύνουν τις ατέλειες χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, λειαίνουν τις ρυτίδες έκφρασης και κάνουν τους πόρους λιγότερο ορατούς.

chanel-hydra-beauty-flash-2

How to?

Η HYDRA BEAUTY FLASH χρησιμοποιείται το πρωί σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, πάνω από τον ορό HYDRA BEAUTY MICRO SERUM. Η πλούσια υφή της απλώνεται υπέροχα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε όλες τις ώρες της μέρας  για να ενυδατώσετε τοπικά τις ζώνες του προσώπου που παρουσιάζουν ξηρότητα ή για να χαρίσετε στο πρόσωπο άμεση λάμψη για κάποιες ξεχωριστές στιγμές. Κάτι ξέρει η Diane Kruger, που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια.

chanelhydrabeautyarticle

Tips για το μακιγιάζ

Αυτό το εκπληκτικό προϊόν θα σας λύσει τα χέρια! Ο Βαλεντίνο Νικολάου, ο make up artist της ομάδας μας, συστήνει να το εφαρμόζετε ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ σας, για να διορθώσετε και να ξαναφρεσκάρετε την όψη του. Μ’ αυτό τον πρακτικό τρόπο θα αποφύγετε πολύ απλά το συχνό φρεσκάρισμα.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo