Χαριτίνη, η star των social media και το νηπιαγωγείο…

Το πανέμορφο κορίτσι απ’ τη Θεσσαλονίκη, η Χαριτίνη Ηλιάδου, ή απλά η ωραία Χαριτίνη που ακούτε καθημερινά από τη συχνότητα του Mix Fm, μιλά στη @Madamelefo για πρώτη φορά αφότου έγραψε τίτλους τέλους η εκπομπή της στην τηλεόραση. Και μιλάει για όλα… Για την όμορφη πλευρά της ζωής, αλλά και την αγάπη…

Συνέντευξη: Λένα Τσουκαλά

ΧαριτίνηΤο ραντεβού μας δόθηκε στη Λάρνακα, έτσι, για αλλαγή… Κυριακή πρωί λοιπόν, ένα ολοκαίνουριο BMW X1 sDrive18i. παρκάρει στην είσοδο του του υπερπολυτελούς Radisson Blu. Η Χαριτίνη κατεβαίνει και συντιόμαστε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Μας ενημερώνουν ότι θα πρέπει να ανέβουμε στον 11ο όροφο, και τότε συνειδητοποιούμε ότι είναι 11 Νοεμβρίου και 11 το πρωί… Τυχαίο; Δεν νομίζω… Ο αριθμός 11 πρέπει να είναι σημαδιακός, σκέφτομαι… Και τελικά, διαβάστε πιο κάτω, γιατί επαληθεύτηκα!  ΧαριτίνηΣτη βεράντα του άνετου δωμάτιου που μας παραχώρησε η διεύθυνση του ξενοδοχείου, με θέα το λιμάνι της Λάρνακας, που μας θύμισε κάτι λίγο από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, τον κοινό τόπο καταγωγής μας, τα είπαμε όλα… Ναι, με τη Χαριτίνη μιλήσαμε για 10+1, δηλαδή 11 πτυχές της ζωής της… Και τελικά αποδείχτηκε πως το 11 ήταν όντως το τυχερό νούμερο της ημέρας!

Η πρώτη συνέντευξη της μετά την τηλεόραση

Παρέα μ’ ένα ποτήρι παγωμένο καφέ, αλμυρά για το πρόγευμα, και «καλοκαιρινή» διάθεση, μεσ’ την καρδιά του φθινοπώρου, μου μίλησε για τα πάντα, ή σχεδόν για τα πάντα… Για την ομορφιά, για την αγάπη, για ότι όμορφο τέλος πάντων τής συμβαίνει τα τελευταία χρόνια…

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφησης εδώ

Από τη Θεσσαλονίκη στην Κύπρο

ΧαριτίνηΜε αφορμή το γεγονός ότι η εκπομπή της στον τέως τηλεοπτικό σταθμό TVOne και νυν ΟΜΕΓΑ έληξε τελείως απροσδόκητα, πατώ το rec στο μαγνητοφωνάκι μου! Η Χαριτίνη όμως, με ευγενικό τρόπο μου επισημαίνει ότι δεν θα ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Παρόλα αυτά, άνοιξε τα χαρτιά της για όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής της, που όπως φαίνεται, παρά την πρώτη ατυχή εξέλιξη, είναι γεμάτοι με επιτυχίες!

ΧαριτίνηΤο πανέμορφο κορίτσι απ’ τη Θεσσαλονίκη λοιπόν, επέλεξε να κάνει τη ζωή της στην Κύπρο. Γιατί όμως προτίμησε αυτή την επιλογή και όχι κάποια άλλη πόλη στην Ελλάδα; «Ήρθα στο νησί λόγω του Πανεπιστημίου Κύπρου… Βλέπεις, εγκαταστάθηκα στη Λευκωσία, επειδή πέρασα σε μια σχολή που ήθελα πάρα πολύ. Σταδιακά αγάπησα πολύ το νησί, γι’ αυτό και επέλεξα να μείνω!».

Στο νηπιαγωγείο της… χαράς

ΧαριτίνηΗ Χαριτίνη λοιπόν, τέλειωσε τη σχολή νηπιαγωγών κι αν νομίζετε ότι δεν το εξασκεί το επάγγελμά της, κάνετε λάθος! Δίδαξε σε παιδάκια προδημοτικής εκπαίδευσης, ενώ και φέτος εξακολουθεί να διδάσκει σε νηπιαγωγείο. Ένας τομέας που τη μαγεύει είναι το παιδικό θέατρο, γι’ αυτό τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της στη θεατρολογία για παιδιά. Γι’ αυτό και δίδαξε ήδη σε θεατρικά εργαστήρια για παιδάκια προδημοτικής. Χαριτίνη«Η επαφή με τα παιδιά μου δίνει μαθήματα ζωής. Μαθαίνω πολλά… το πώς είναι ο άνθρωπος πριν ενταχθεί στην κοινωνία και όλα αυτά που διαφοροποιούν τον χαρακτήρα του. Όταν είμαι με τα παιδιά γεμίζω εμπειρίες, και συναισθήματα… Βλέπω τον αυθορμητισμό τους, με κάνουν να γελώ και μου δίνουν χαρά… Ακόμα και στις πιο μαύρες μέρες μου, όταν μου λένε «δασκάλα μα πόσο όμορφη είσαι σήμερα», φτιάχνει η διάθεσή μου»!

Από την αίθουσα στο στούντιο

ΧαριτίνηΣτην πορεία της ζωής της, βρέθηκε στο δρόμο της το ραδιόφωνο… Κι αν αναρωτιέστε ποιά ήταν η σχέση της με το μικρόφωνο, μας δίνει την απάντηση: «Είχα αρκετές προτάσεις για διάφορες δουλειές, αλλά το ραδιόφωνο βρέθηκε στο δρόμο μου εντελώς τυχαία… Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με το ραδιόφωνο, αλλά ένας κοινός γνωστός με κάλεσε στον Mix Fm να κάνω ένα δοκιμαστικό και πέτυχε! Μου πρότειναν να αναλάβω μια εκπομπή, αν και όταν άκουσα την απόφασή τους, δεν πίστευα ότι είχα επιλεγεί! Το αφεντικό μου ήταν και το στήριγμά μου, και σήμερα τον νιώθω σαν τον μπαμπά μου πια- έχω και δεύτερο μπαμπά στην Κύπρο! Το αστείο είναι ότι την πρώτη φορά που βρέθηκα μπροστά στο μικρόφωνο, δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη… Παρόλα αυτά, όλοι οι συνάδελφοι μου με στήριξαν και σήμερα τους νιώθω σαν την οικογένειά μου! Σ’ αυτού του είδους τις δουλειές αν δεν ταιριάζει η χημεία σου, δεν προχωράς… Και στον Mix Fm όλοι θέλουμε να πετύχει ο σταθμός, να πετάει η εκπομπή του καθενός από τους παραγωγούς… Γι’ αυτό και τον αγαπάμε τόσο πολύ».

ΧαριτίνηΤελικά, όπως λέει, με πολύ προσπάθεια, επιμονή και υπομονή, κατάφερε να έχει μια καλή εκπομπή, την οποία απολαμβάνει, αλλά ταυτόχρονα κάνει τα πάντα για να την βελτιώνει καθημερινά! Όταν της λέω ότι είναι ήδη πολύ καλή παραγωγός, με διορθώνει και μου λέει: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου καλή παραγωγό, γιατί χρειάζεται πολύ προσπάθεια εκ μέρους μου για να βρω τη συνοχή της εκπομπής μου και να συνοψίσω όλα αυτά που σκέφτομαι να λέω κατά τη διάρκειά της… Πάντως, τώρα όταν ανοίγω το μικρόφωνο, αρχίζω να μιλώ και δεν μπορώ να σταματήσω»!

Χαριτίνη & δημοσιότητα

Στην πορεία τής προέκυψαν συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, δημοσιότητα… Πως το βίωσε όλο αυτό; Η ίδια θα μας δώσει την απάντηση: «Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της δημοσιότητας το έχω τελείως απομυθοποιημένο… Σε μια τόσο μικρή κοινωνία που ζούμε και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ποιος, δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διασημότητας! ΧαριτίνηΕπομένως, αυτό που ζω δεν ήταν κάτι διαφορετικό για μένα… Ούτε έχασα τους φίλους μου, ούτε την προσωπικότητά μου… Ειδικά με την εκπομπή της τηλεόρασης, που πήρα ακόμη περισσότερη “δημοσιότητα”… δεν ένιωσα ότι υπήρχε τίποτα περισσότερο! Δεν βλέπω καμία διαφορά στον εαυτό μου… Έτσι κι αλλιώς, έχω και μια μαμά, που με προσγειώνει συνέχεια!», μου λέει και την ρωτώ, αν πεθυμάει την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη… «Ναι την πεθυμώ», μου εξομολογείται! «Και ποιος δεν την πεθυμά, είναι τόσο όμορφη πόλη… Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα επέστρεφα… Γιατί; Απλά, γιατί δεν μπορώ τη γκρίνια… Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή για τα πάντα φταίει η οικονομική κρίση, και όλοι έχουν επαναπαυτεί σ’ αυτή την κατάσταση… Δεν προσπαθούν κάν να αλλάξουν τα δεδομένα τους. Κι όμως, κατά τη διάρκεια της κρίσης, αναδείχθηκαν πολλά ταλέντα, πολλές δράσεις και πολλά projects. Εγώ δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια… Έχω όνειρα, έχω στόχους, έχω βλέψεις για το μέλλον μου και θέλω να τα υλοποιήσω. Και στην Ελλάδα, αλλά και εδώ περισσότερο, όταν το παλέψεις μπορείς να υλοποιήσεις τα όνειρά σου…».

Τα νέα της βήματα

ΧαριτίνηΜ’ αυτά και μ’ αυτά βρεθήκαμε να παραγγέλνουμε δεύτερο καφέ, γιατί η Χαριτίνη όντως, έχει πολλά να πει… Και τα όνειρά της πλησιάζουν στην υλοποίησή τους… Ποια είναι αυτά; Ε, λοιπόν, η πανέξυπνη Θεσσαλονικιά είναι ένα βήμα πριν την υλοποίηση του μεγαλύτερου στόχου της. «Εκτός από το νηπιαγωγείο όπου εργάζομαι φέτος, την τηλεόραση που ήρθε κι έφυγε, τώρα θέλω να ηρεμίσω, να ξεκουραστώ και να τελειώσω το μεταπτυχιακό μου στη θεατρική αγωγή. Βέβαια, θα συνεχίσω να ασχολούμαι, αλλά ακόμη πιο δυναμικά με τη ραδιοφωνική εκπομπή μου. Και βέβαια, να ολοκληρώσω το brand που ετοιμάζω…». Brand, τη ρωτώ με έκπληξη…  «Ναι, ετοιμάζω μια προσωπική συλλογή, με ρούχα, που θα εκφράζουν την δυναμική προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας. Θα είναι θεματική, θα περνώ διάφορα κοινωνικά μηνύματα που με εκφράζουν, θα κυκλοφορεί ανά εξάμηνο και θα περιλαμβάνει φανελάκια, παντελόνια, τζάκετ. Υπολογίζω ότι θα είναι έτοιμη την επόμενη σεζόν και ελπίζω να αρέσει». Γι’ αυτό το θέμα βέβαια, υποσχέθηκε πως θα μας ενημερώσει στο σύντομο μέλλον…

Χαριτίνη και lifestyle  

ΧαριτίνηΗ πανέμορφη νηπειαγωγός από τη Θεσσαλονίκη τα τελευταίο καιρό ασχολείται πολύ εντατικά και με τα social media της. Πως όμως, καταφένει να τα υλοποιεί όλα και στο τέλος να εξακολουθεί να είναι τόσο κομψή και σέξι; «Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν πρόσεχα τη διατροφή μου, γιατί τα ωράριά μου ήταν εξαντλητικά. Από δω και πέρα όμως, θα βάλω πρόγραμμα! Φυφικά, πάντα φροντίζω να τρώω με μέτρο, χωρίς να στερούμαι τίποτα… Τρώω και τα γλυκά μου και τις πίτσες μου! (Γέλεια!). Δυστυχώς, δεν είχα ούτε χρόνο για γυμναστική, αλλά τώρα, λέω να αρχίσω γιόγκα, μια και οργάνωσα το πρόγραμμά μου… Όσον αφορά στην ομορφιά μου, φροντίζω να καθαρίζω σχολαστικά το πρόσωπό μου, πριν πάω για ύπνο και χρησιμοποιώ μια καλή ενυδατική ανελλιπώς κάθε μέρα. Κάποτε, όταν νιώθω το δέρμα μου κουρασμένο ή άτονο, χρησιμοποιώ και σέρουμ, αλλά ποτέ δεν ξεχνώ την αντηλιακή μου! ΧαριτίνηΌσον αφορά στο μακιγιάζ μου, το πρωί βάζω την αντηλιακή μου, ένα ελαφρύ μέικ απ, λίγο ρουζ και μάσκαρα. Κραγιόν επιλέγω πάντα τις nude αποχρώσεις… Το βράδυ, όταν είναι να βγω έξω, τότε, ανάλογα με τη διάθεσή μου, επιλέγω να τονίσω είτε τα μάτια μου με σκιές σε earth colors, είτε τα χείλη μου με λίγο πιο έντονο κραγιόν… Σπάνια όμως, θα με δεις με κατακόκκινο κραγιόν, επειδή τα χείλη μου είναι σαρκώδη κι αν φορέσω κόκκινο γίνονται πολύ έντονα».

Προσωπική ζωή & εξυπνάδα…

ΧαριτίνηΌσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Χαριτίνη μου επιβεβαιώνει ότι είναι καλά… «Αυτό το διάστημα, είμαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου και έχω αφιερωθεί στο μέλλον μου και τις δουλειές μου…». Είναι μόνη της προς το παρόν, αλλά νιώθει υπέροχα… «Για να μπω σε σχέση θέλω να βρεθεί αυτός που θα εκπληρώνει δυο βασικές «προϋποθέσεις»… Ποιες είναι αυτές; Απλά, να είναι έξυπνος και να έχει χιούμορ! Ένας συνδυασμός που είναι αλληλένδετος, αφού το χιούμορ προϋποθέτει ευστροφία και εξυπνάδα. ΧαριτίνηΤίποτα άλλο… Η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει σχεδόν καθόλου για την επιλογή του ανθρώπου που θα είναι δίπλα μου… Μπορεί οι άντρες να το θεωρήσουν ρατσιστικό, αλλά προσωπικά, με ενδιαφέρει η εξυπνάδα του ανθρώπου. Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να μου κάνει το πρώτο κλικ, αλλά για μένα μετράνε άλλα, πιο σοβαρά πράγματα…», μου εξομολογείται. Κλείνω το μαγνητοφωνάκι μου, και επειδή ο χρόνος τρέχει, η Χαριτίνη πρέπει να επιστρέψει στη Λευκωσία. Βιαστική όπως πάντα, αφού τρέχει ένα σωρό δουλειές ταυτόχρονα, μάζεψε τα λιγοστά πράγματα που είχε μαζί της, και αποχαιρετιστήκαμε. Έβαλε το κλειδί στο super μοντέρνο νέο BMW X1 sDrive18i και ξεκίνησε για την επιστροφή της στο στούντιο του Mix Fm για την εκπομπή της που θα άρχιζε σε λιγότερο από μια ώρα. Ότι και να πεις γι’ αυτό το κορίτσι είναι λίγα… Τα προλαβαίνει όλα και μάλιστα με τόση επιτυχία… Καλή συνέχεια, Χαριτίνη…

Χαριτίνη

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MADAMELEFO

Φωτογράφος: Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου

Makeup artist: Valentino Nicolaou

Hair stylist: Panagiotis Assiotis-Full  

Styling: Άντρεα Χατζηνικόλα 

Video: Άγγελος Γρηγορίου

 

More info

Το μακιγιάζ της Χαριτίνης επιμελήθηκε ο Βαλεντίνο Νικολάου, με προϊόντα της νέας συλλογής Mesauda Milano

Η Χαριτίνη φόρεσε επιλογές από τη νέα συλλογή Trussardi & Iceberg, από την Labels Boutique, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ Νο65, στη Λευκωσία, τηλ. 22 375090

https://www.instagram.com/labels_boutique_nicosia/

Η Χαριτίνη φόρεσε παπούτσια από τη συλλογή AW 2018 της Call it Spring (στο MyMall της Λεμεσού και στο νέο Nicosia Mall, της Λευκωσίας).

 

  • Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο  Radisson Blu στη Λάρνακα για τη φιλοξενία στους χώρους του για τους σκοπούς της φωτογράφησης

 

 

 

 

MadameLeFo