Φτιάξτε τα πιο εντυπωσιακά, καλοκαιρινά hair style της social queen

Εκτός από το γλυκό πρόσωπό της  και τα καταγάλανα, εκφραστικά μάτια της, η φύση προίκισε τη Χριστίνα Μπόμπα και με στιλπνά, λαμπερά μαλλιά, που αναδεικνύουν την συνολική ομορφιά της. Εμείς της προτείναμε τρία διαφορετικά στυλ για την καλοκαιρινή φωτογράφησή της, και τα λάτρεψε όλα! Φυσικά, τρυπώσαμε στο δωμάτιο την ώρα της προετοιμασίας της για να μάθουμε τα μυστικά του hair stylist, και ανακαλύψαμε τα φανταστικά προϊόντα της Bumble and bumble, για να αντιγράψουμε τα look της.

Η 28χρονη από τη Λαμία, δεν υπολόγιζε ποτέ ότι θα ασχοληθεί τόσο εμφαντικά με τα social media… Άλλωστε, σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μια από τις πιο δύσκολες πανεπιστημιακές σχολές! Πήρε το πτυχίο της, έκανε διδακτορικό και άρχισε να εργάζεται σε μια πολυεθνική εταιρία στο χώρο του μάρκετινγκ. Παρόλα αυτά, την κέρδισε το νέο «μέσο» της προβολής της δουλειάς της. Δηλώνει Dreamer and Doer στον προσωπικό της λογαριασμό και με 264 χιλιάδες followers στο Instagram και άλλους τόσους στο facebook θεωρείται πλέον από τις κορυφαίες Ελληνίδες influencers. Για όλα αυτά και πολλούς άλλους λόγους αποφασίσαμε να την συναντήσουμε στην Αθήνα – ανάμεσα στα πολλά ταξίδια της- και να της κάνουμε μια συνέντευξη λίγους μόνον μήνες πριν το γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Το αποτέλεσμα; Το διαβάσατε πρόσφατα, αλλά μαζί σας και τα εκατομμύρια αναγνωστών των διαδικτυακών σελίδων και τηλεοπτικών καναλιών στην Ελλάδα. Βλέπετε, μεγάλα αποσπάσματα από τις δηλώσεις της στη MadameLeFo «έπαιξαν» στα περισσότερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα. Καταρχήν, τους δώσαμε τις πληροφορίες για το ποια σχεδιάστρια ετοιμάζει το νυφικό της και ποιο θα είναι το στιλ του, αλλά και για τις διατροφικές της συνήθειες, τον τρόπο που περιποιείται το δέρμα της, το πώς διαχειρίζεται τις ατέλειές της, αλλά και τη φροντίδα που προσφέρει στα υπέροχα μαλλιά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τα backstage κατά την προετοιμασία & το hair styling της 

Βέβαια, ειδικά αυτό το κομμάτι το απολαύσαμε αποκλειστικά, αφού από την πρώτη στιγμή που έφθασε στο ξενοδοχείο The Margi στην Βουλιαγμένη για την φωτογράφησή μας, την ενθουσίασε όλη η ομάδα και ειδικά ο hair stylist Νικόλας Παπαγιάννης από το Michalelis Hair & Make Up Team, που επιμελήθηκε τα μαλλιά της! Για να φανταστείτε, παρά το γεγονός ότι η φωτογράφηση διήρκεσε αρκετές ώρες, μετά το τελευταίο κλικ του φωτογράφου μας, ζήτησε από το Νικόλα να της ξαναφτιάξει τις πλεξούδες της φωτογράφησης!

Social queen’s hair styles

Η μέλλουσα κυρία Σάκη Τανιμανίδη όμως, έχει ξετρελάνει τους πάντες. Άλλωστε, οι 264 χιλιάδες followers της στο Instagram αποδεικνύουν τη φήμη της ως την ελληνίδα social queen. Εννοείται πως και ο Νικόλας Παπαγιάννης, ο κομμωτής μας, που επιμελήθηκε τα look της, με τα προϊόντα της Bumble and bumble, ενθουσιάστηκε με την ποιότητα της τρίχας της και την στιλπνότητα των μαλλιών της. Εμείς βέβαια, φροντίσαμε να τον παρακολουθούμε από κοντά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της, και να σας μεταφέρουμε όλα του τα tips για να μάθετε να φτιάχνετε κι εσείς τα μακριά σας μαλλιά με παρόμοιο τρόπο.

Και επειδή τα προϊόντα Bumble and bumble αποτελούν το αντικείμενο του πόθου όχι μόνον για τους επαγγελματίες της μόδας και της ομορφιάς, αλλά και τους editorial stylists σε όλον τον κόσμο, σας τα συστήνουμε ανεπιφύλαχτα.

Φροντίδα και περιποίηση

Καταρχήν, όπως μας είπε η ίδια, τα μαλλιά της τα περιποιείται αρκετά. «Κάνω μια φορά την εβδομάδα μάσκα, βάζω λαδάκι για τροφή και ενυδάτωση της τρίχας και δεν τα βάφω. Βέβαια κάνω ένα μεγάλο λάθος, όπως ισχυρίζονται οι κομμωτές… Λούζομαι κάθε μέρα. Όταν πηγαίνω κομμωτήριο, 1-2 φορές το χρόνο, κάνω και κάποιες θεραπείες.».

Έτσι, όταν της παρουσιάσαμε το σαμπουάν Surf Foam Wash Shampoo, που επιλέχθηκε στα Elle International Beauty Awards ως το καλύτερο σαμπουάν για το 2014, ενθουσιάστηκε. Άλλωστε, όταν της είπαμε ότι η σύνθεσή του Surf Foam Wash Shampoo για εύκολο ξέπλυμα δημιουργεί μόνον έναν απαλό και αέρινο αφρό, που όμως, αφαιρεί τις ακαθαρσίες χάρη σε ένα μείγμα ιχνοστοιχείων και θαλάσσιων φυτών, ήταν αρκετά για να το εμπιστευτεί. Και για να ξέρετε, το Surf Foam Wash Shampoo είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, και σας βοηθά να δώσετε όγκο στα μαλλιά, ενώ μαλακώνει και βελτιώνει την υφή τους, για σίγουρα φυσικά κύματα.

Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσετε το Surf Creme Rinse Conditioner, ένα απαλό προϊόν για μετά το λούσιμο, που προσφέρει στα μαλλιά αέρινη απαλότητα και υφή χάρη σε ένα συνδυασμό ενεργών φυτικών ενυδατικών στοιχείων. Και σας χαρίζει απαλά, ζωντανά μαλλιά, και σε πλήρη κίνηση με τον άνεμο.

Η γυναίκα είναι συνδεδεμένη με μακριά μαλλιά

Η αλήθεια είναι, όπως λέει και η ίδια στη συνέντευξή της,  ότι θα ήθελε μια αλλαγή στο look των μαλλιών της. Ωστόσο, αν και της αρέσει το κοντό μαλλί, δε θα το τολμούσε. Κι αυτό, γιατί στο μυαλό της η γυναίκα είναι συνδυασμένη με μακριά μαλλιά.

 

Πιστεύει, επίσης, πως αν δεν βγάλει άσπρες τρίχες δε θα τα βάψει. «Δε βρίσκω το λόγο να τα ταλαιπωρώ». Γι’ αυτό λοιπόν, άφησε τα πλούσια μαλλιά της στη φροντίδα και την περιποίηση που της πρόσφερε ο Νικόλας Παπαγιάννης με τα προϊόντα της Bumble and bumble

Για να φτιάξει το πρώτο look με το «στεφανάκι» από χαλαρές πλεξούδες, ξεκίνησε με blow dry των μαλλιών της. Για να τα προστατέψει από τη θερμότητα αλλά και από τον ήλιο, αφού καλοκαιρινή φωτογράφηση θα κάναμε, έβαλε πρώτα λίγο από τo Surf Spray Foam Blow Dry, ένα μοναδικό styling spray για μαλλιά με έντονη υφή παραλίας!

Σε συνδυασμό με τη θερμότητα του σεσουάρ δίνει όγκο στα μαλλιά και λαμπερό style. Η σύνθεσή του περιέχει γάλα καρύδας και φίλτρα UVA/ UVB για να προστατεύει τα μαλλιά από την ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος. Και είναι ιδανικό για κανονικά και λεπτά μαλλιά ή για σας που θέλετε λαμπερό στυλ στην παραλία!

Surf mania

Kαι αφού ολοκλήρωσε το πρώτο look ο Νικόλας μετέφερε όλα τα προϊόντα δίπλα στην πισίνα όπου θα κάναμε τη φωτογράφηση. Και επειδή μετά το στεφανάκι με τις πλεξούδες, θέλαμε ένα πιο sexy καλοκαιρινό look, το Surf Spray ήταν το ιδανικότερο προϊόν για να το πετύχει. Μιλάμε για ένα σπρέι χτενίσματος, εμπλουτισμένο με θαλασσινό αλάτι, που του έδωσε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Το Surf Spray χαρίζει όγκο και υφή, για ένα sexy look, σα να είναι σμιλευμένο από τον αέρα και τον ήλιο. Η ένταση, το κράτημα και το χαλαρό ματ φινίρισμα που δίνει οφείλεται στο θαλασσινό αλάτι που περιέχει στη φόρμουλά του.

Υπόψην:  Είναι ιδανικό για τα κυματιστά μαλλιά και για όλες εμάς που έχουμε «παγιδευτεί» στην πόλη! Πώς χρησιμοποιείται; Θα το ψεκάσετε σε στεγνά ή υγρά μαλλιά και θα αποκτήσετε ένα κυματιστό αποτέλεσμα, σαν να έχετε γυρίσει από την παραλία!

 

Δείτε και το δεύτερο βιντεάκι κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης

Surf Infusion  

Υπάρχει όμως και το «αδελφάκι» του Surf Spray! Μιλάμε για το Surf Infusion, μια νέα διφασική σύνθεση (με αλάτι και έλαια), που θα σας αποκαλύψει μια νέα προσέγγιση στο hair styling, είτε βρίσκετε στη θάλασσα είτε όχι. Βλέπετε, οι σέρφερ χρησιμοποιούσαν πάντα έλαια για την καταπολέμηση της ξηραντικής επίδρασης του αλμυρού νερού στα μαλλιά τους μετά τις βουτιές στη θάλασσα. Αυτή η νέα διφασική σύνθεση έχει θαλασσινό αλάτι στο κάτω μέρος της μιας φάσης, ενώ η πάνω φάση βασίζεται σε ένα απαλό μείγμα από φυσικά, τροπικά έλαια και θαλάσσια φυτά, που αναζωογονεί τα μαλλιά, προσφέροντας παράλληλα μια σέξι υφή, σαν να φύγατε μόλις από την παραλία.

Η ένωση θαλασσινών ιχνοστοιχείων προσφέρει μια υφή ατημέλητη και ευχαρίστηση στο άγγιγμα. Τέλος, τα φίλτρα UV βοηθούν στην καταπολέμηση της ξηρότητας που δημιουργείται από τον ήλιο, έτσι ώστε τα μαλλιά σας να διατηρούν μια υγιή εμφάνιση. Το Surf Infusion είναι η ιδανική λύση και για τα μαλλιά της Χριστίνας, αφού θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα κυματιστό, ατημέλητο look και με αναζωογονητική δράση. Πώς χρησιμοποιείται; Όπως μας έδειξε ο Νικόλας, ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση μέχρι το προϊόν να πάρει μια μπλε, θαλασσί απόχρωση. Στη συνέχεια, ψεκάζετε ομοιόμορφα σε βρεγμένα ή σε στεγνά μαλλιά, επιμένοντας στις άκρες τους. Χτενίστε τα μαλλιά, αφήστε τα να στεγνώσουν με τον αέρα ή με πιστολάκι.

Και ακόμα μια λεπτομέρεια: Όταν το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το Surf Foam Wash Shampoo και το Creme Rinse Conditioner θα βελτιστοποιήσετε τον όγκο και την υφή τους, ακόμα και πριν το χτένισμα!

 

 

Production by MadameLefo

Φωτογραφία: Θάνος Χούτος 

https://www.facebook.com/thanoshoutos

Μακιγιάζ: Βαλεντίνο Νικολάου

https://www.facebook.com/valentino.nicolaou 

Ηair stylist: Νικόλας Παπαγιάννης Michalelis Hair & Make Up Team, Ακαδημίας 32, Αθήνα 210 2793986. Instagram @michalelishairmua και @nikossokin

Για τους σκοπούς της φωτογράφησης στα μαλλιά της χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα της σειράς Bumble and bumble

https://www.facebook.com/Bumble-and-bumble-Cyprus-1314968685281575/

Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα κάντε κλικ πιο κάτω 

Χριστίνα Μπόμπα, η εκπρόσωπος της φυσικής, άψογης ομορφιάς

MadameLeFo