Φορέστε τα πιο χαρούμενα πλεκτά

Πλεκτά; Εννοείται… Ο φετινός χειμώνας μάς ήρθε με αρκετά τσουχτερό κρύο κι εμείς τον υποδεχόμαστε επιλέγοντας να φοράμε ζεστά πλεκτά! Απ’ το πρωί ως το βράδυ, φοράμε πλεκτά πουλόβερ, ζακέτες, κασκόλ και σκουφάκια, κι έτσι θα νιώθουμε άνετα μεσ’ τη ζεστή θαλπωρή τους. 

Φορέστε τα πιο χαρούμενα πλεκτά, γιατί λόγω τσουχτερού κρύου ξανήρθαν στο προσκήνιο! Εμείς βρήκαμε όλα όσα θα σας ανεβάσουν το κέφι και θα σας ζεστάνουν με τη θαλπωρή τους.

πλεκτά Άλλωστε, τα πλεκτά “περπάτησαν” σε όλες τις μεγάλες, διεθνείς πασαρέλες, και εννοείται εμφανίστηκαν και στις ντόπιες… βιτρίνες. Και μιλάμε για χοντρές πλέξεις, αλλά και ντελικάτα πλεκτά που αγκαλιάζουν με τη θαλπωρή τους όλο μας το σώμα.

Πλεκτά από την κορφή ως τα νύχια για τον οίκο Missoni, για την Etro και τον Sacai, boyfriend’s oversized πουλόβερ από τη Stella Mc Cartney και πληθωρικά ζιβάγκο για τον Calvin Klein. Κι εσείς βέβαια, μπορείτε να βάλετε τη γιαγιά σας να αρχίσει το πλέξιμο, αν δεν το έκανε ήδη!

Εννοείται, θα τα σετάρετε με τα πάντα… Άλλωστε όλοι οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν τα πουλόβερ τους, συνδυασμένα ακόμη και με τις πιο βραδινές δημιουργίες τους. Επομένως, θα τα φοράτε απ’ το πρωί ως το βράδυ!   

Μαλλιά… κουβάρια

Η μόδα λοιπόν, παίρνει μια πιο γήινη μορφή και τα πλεχτά ρούχα ξαναβρίσκονται στο προσκήνιο με τον γήινο χαρακτήρα τους αλλά και μ’ έναν καθαρά παραδοσιακό τρόπο. Κρατήστε σαν φυλακτό τις γνώσεις σας για το παραδοσιακό πλέξιμο, και αυτή τη σεζόν προχωρήστε το ένα βήμα πιο κάτω. Ακολουθήστε το trend που μπορεί να φορεθεί σαν total look, δηλαδή παντελόνι και πουλόβερ, όλα πλεχτά όπως το είδαμε και σε αρκετές κολεξιόν των μεγάλων οίκων μόδας.

Πλεκτά παλτό, πουλόβερ και ζακέτες, όλα παίζουν στο προσκήνιο, φτάνει να φορεθούν όλα μαζί σε ένα πλεκτό layered σετ.

Βέβαια, για να είμαστε ζεστές απ’ την κορφή ως τα νύχια, λατρέψαμε επίσης τα πλεκτά  σκουφάκια του οίκου Calvin Klein για τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα.

Δείτε πιο κάτω τις επιλογές μας και εμπνευστείτε… 

 Άσπρο… μαύρο και όχι μόνον!

Pink lady

 

 

Σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι 

 

Πανδαισία χρωμάτων

 

MadameLeFo