Το JYSK στο Nicosia Mall, ανοίγει στις 6 Απριλίου!

Τώρα που η εποχή αλλάζει, το JYSK έρχεται να μπει στη ζωή μας! Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει, αφού η αλυσίδα ειδών σπιτιού από τη Δανία ανοίγει τις πόρτες του πρώτου της καταστήματος στην Κύπρο, στο Nicosia Mall στις 6 Απριλίου.

Η άφιξη του JYSK, έρχεται να προσθέσει μια σκανδιναβική πινελιά στο χώρο όπου ζούμε και κοιμόμαστε. Σύντομα δηλαδή, θα έχουμε πια τη δυνατότητα να προμηθευόμαστε, ότι χρειαζόμαστε για το σπίτι, στα γνωστά πρότυπα ποιότητας της αλυσίδας. Και θα επιλέγουμε ανάμεσα από μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου.  Όλα τα προϊόντα της JYSK ακολουθούν την φιλοσοφία και τάση της εποχής η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα.

Η εμπειρία του Nicosia Mall γίνεται καλύτερη  

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Nicosia Mall, το 1ο κατάστημα JYSK ενδυναμώνει  ακόμη περισσότερο την πληθώρα επιλογών που υπάρχουν εντός του εμπορικού κέντρου και οι οποίες έχουν ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο. Το JYSK, είναι ένα κορυφαίο brand με δημοφιλή προϊόντα Σκανδιναβικής ποιότητας για το σπίτι και η άφιξη του στο Nicosia Mall θα ενισχύσει επιπλέον την ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για την οποία ξεχωρίζει.

Πρώτοι και τυχεροί 

Η λειτουργία του καταστήματος JYSK εμπερικλείει εκπλήξεις για όσους το επισκεφτούν.  Συγκεκριμένα, οι πρώτοι 100 πελάτες που θα ψωνίσουν την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, το Σάββατο 6 Απριλίου, θα έχουν 10% επιπλέον έκπτωση στις υφιστάμενες προσφορές σε μια γκάμα προϊόντων.  

Η επένδυση στην Κύπρο έφθασε το 1 εκατομμύριο  

Ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε πάνω από 51 χώρες παγκόσμια. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ. Από την ίδρυση του, το 1979,  ανάπτυξη του παραμένει σταθερή και ελεγχόμενη ενώ το συνολικό προσωπικό του αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση της εταιρείας στην Κύπρο ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το πρώτο κατάστημα-εμβαδού 1,170τ.μ.  – αναμένεται να εντυπωσιάσει με τον σχεδιασμό και την πλούσια ποικιλία προϊόντων.

 

Μάθετε περισσότερα για το JYSK κάνοντας κλικ εδώ 

Jysk και η διακόσμηση βρήκε το Δανό της!

MadameLeFo