Το τέλειο πρόγραμμα αδυνατίσματοςτης Thalgo

Όλες αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τις εμφανίσεις μας στην παραλία… Κι επειδή μας ανησυχούν κάποιες λεπτομέρειες στο σώμα μας, τώρα, η Thalgo συνδυάζει μια επαγγελματική θεραπεία μ’ ένα καθημερινό πρόγραμμα τόσο εκ των έσω όσο και εξωτερικά. Ένα πρόγραμμα που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας και του επίμονου τοπικού λίπους. Κι όλα αυτά σε τρία μόλις στάδια. Μάθε πιο κάτω όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. 

πρόγραμμα αδυνατίσματος  

Με φημισμένη και καταξιωμένη τεχνογνωσία στη διαχείριση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη μορφή και το σχήμα του σώματος, η Thalgo προσφέρει σε όλες μας μία καινοτόμο επαγγελματική θεραπεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σώματός μας. Μιλάμε για την πρώτη θεραπεία με μοναδική και ταχεία απόδοση. Άλλωστε οι κλινικές μετρήσεις το αποδεικνύουν. Τι εννοούμε; Απλά, μετά από τρεις συνεδρίες θα δεις ολοκληρωμένο αδυνάτισμα και σύσφιξη του σώματος σου. Κι επειδή ξέρουμε πως σ’ ενδιαφέρει απόλυτα, είπαμε να σου εξηγήσουμε όλη τη διαδικασία σε λεπτομέρειες.

Δες το βίντεο εδώ για να καταλάβεις τι εστί Thalgo

Body Sculpt, η επαγγελματική θεραπεία

πρόγραμμα αδυνατίσματος

πρόγραμμα αδυνατίσματος

Σκέψου πιο λεπτά πόδια, ένα εξαιρετικά επίπεδο στομάχι, ωραίους γλουτούς, τονωμένο δέρμα και μια σφριγηλή σιλουέτα. Η νέα θεραπεία σώματος της Thalgo για γλυπτική σώματος και αδυνάτισμα, μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στους στόχους και τη μορφή του σώματος κάθε γυναίκας. Προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα για να παραμείνεις εστιασμένη στους στόχους σου!Σε μόνον 45 λεπτά, αυτή η επαγγελματική διαδικασία προσφέρει τη διπλάσια απόδοση στο Αδυνάτισμα  και τη Σύσφιγξη με ορατά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

BODY SCULPT με Body Palp

Αυτή είναι μια αληθινά προσαρμοσμένη θεραπεία για εξατομικευμένο αδυνάτισμα και διόρθωση της ελαστικότητας του δέρματός σου σε μόλις 45 λεπτά. Μετά από μια ακριβή διάγνωση της κατάστασης του σώματος και των περιοχών που χρειάζονται “διόρθωση”, αποφασίζεται ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείς. Η νέα επαγγελματική διαδικασία ξεκινά με τη φάση προετοιμασίας πριν το αποκλειστικό body palp μασάζ, για να εξασφαλιστούν τα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι. Και να είσαι σίγουρη ότι θα φορέσεις το μπικίνι σου χωρίς ενδοιασμούς!

Το πρώτο απολεπιστικό προϊόν προετοιμασίας

Εμπνευσμένο από φαρμακοκαλλυντική σύνθεση, με υψηλές συγκεντρώσεις γλυκολικού και μηλικού οξέος σε χαμηλά επίπεδα όξινου pH, αυτό το απολεπιστικό προϊόν λειαίνει την επιδερμίδα, αποκαθιστά την απαλότητα και την ποιότητα του δέρματος και καθιστώντας το δέρμα ιδιαίτερα δεκτικό στα συστατικά της θεραπείας που ακολουθούν. Η φάση απολέπισης εναλλάσσεται με τη μάσκα σώματος CORRECTIVE SLIMMIMNG AND FIRMING DOUBLE WRAP κάθε δεύτερη συνεδρία.

Το μασάζ σώματος  Body Palp

πρόγραμμα αδυνατίσματος Αυτό είναι το μασάζ που περίμενες εδώ και χρόνια! Μιλάμε για μια τελείως ανώδυνη και μη τραυματική μάλαξη, με την πατενταρισμένη τεχνολογία BODY PALP. Όπως μάθαμε είναι εμπνευσμένη από την κινέζικη θεραπεία με βεντούζες – Cupping Therapy. Σε συνδυασμό με μια μοναδική τεχνική μασάζ, αυτή η μη-μηχανοκίνητη συσκευή μασάζ προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους σώματος για ορατή μείωση πόντων και σύσφιξης από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

πρόγραμμα αδυνατίσματος Είναι πιο ακριβής από τα ηλεκτρικά μηχανήματα καθώς ο επαγγελματίας χειρίζεται το BODY PALP με την παλάμη του χεριού του, ενώ στοχεύει σε μεγαλύτερο βάθος από την χειρομάλαξη. Η μάλαξη με το BODY PALP στοχεύει την επίμονη κυτταρίτιδα, τονώνει το σώμα, επαναφέρει τον όγκο και την ελαστικότητα του δέρματος και αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα. Μια μοναδική τεχνική PUSH-UP ανασχηματίζει τους γλουτούς αποκαθιστώντας την τόνωση και την σφριγηλότητα.

BODY SCULPT

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ

πρόγραμμα αδυνατίσματος

Αυτή η μοναδική θεραπεία έχει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα από την τρίτη θεραπεία. Μάθε λοιπόν, τι θα σου προσφέρει η θεραπεία Body Sculpt:

Λειαίνει – σμιλεύει – συσφίγγει – αναδιαμορφώνει

Έως 3 εκ. μείωση στην περιφέρεια των γοφών

– 1/3 στο βάθος της εμφάνισης του φλοιού πορτοκαλιού

87% Ανόρθωση γλουτών

93% Λείανση της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

100% ΣΥΣΦΙΞΗ Το δέρμα είναι πιο τονωμένο

Μιλάμε για στοχευμένη, εξατομικευμένη αποτελεσματικότητα και ταχύτατα αποτελέσματα για να παραμείνεις συγκεντρωμένη στο στόχο σου!

Και για το σπίτι

Η Thalgo σου προτείνει να ενισχύσεις τη θεραπεία που θα κάνεις στην αισθητικό. Έτσι, υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα για να χρησιμοποιείς και στο σπίτι.

EXPERT CORRECTION FOR STUBBORN CELLULITE 

πρόγραμμα αδυνατίσματος

Μιλάμε για μια εξαιρετική φόρμουλα, που είναι 15 φορές πιο αποτελεσματική από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Το φυτό της Αγιουβέρδα Ινδικός Κολεός (Coleus Forskohlii) στοχεύει συγκεκριμένα τα υπερ -φορτωμένα κύτταρα που συνήθη ενεργά συστατικά  αδυνατίσματος δεν είναι σε θέση να απομακρύνουν. Για αποτελεσματική δράση σε επίμονες αποθήκες λίπους το εκχύλισμα του φυτού Ινδικός Κολεός (Coleus Forskohlii) είναι 15 φορές πιο συμπυκνωμένο στο EXPERT CORRECTION FOR STUBBORN CELLULITE από ό,τι σε άλλο προϊόν της Thalgo που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Αυτό το σούπερ ενεργό αδυνατιστικό συστατικό σε συνδυασμό με την πιπερίνη και την καφέ άλγη Fucus Serratus αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε μόλις 14 ημέρες. Η τζελ υφή του βασισμένη σε επιστημονική καινοτομία που βοηθά να διορθωθεί η όψη της επιδερμίδας με κυτταρίτιδα. Κάνοντας μασάζ το προϊόν βοηθά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος. Κυκλικές ανοδικές κινήσεις μέτριας πίεσης και ελαφρύ μασάζ κάνει ακόμη καλύτερη την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

COACH ANTI-ORANGE PEEL EFFECT 

πρόγραμμα αδυνατίσματος

Αυτό το μοναδικό διαλυόμενο πόσιμο συμπλήρωμα αδυνατίσματος της Thalgo, περιέχει συμπυκνωμένο πεπόνι (κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας) και πράσινο τσάι. Στοχεύει όλες τις παραμέτρους που έχουν σχέση με τη δημιουργία της κυτταρίτιδας με στόχο την επαναφορά της ομαλότητας της επιδερμίδας.

Αυτό είναι ένα μέρος ενός μηνιαίου προγράμματος αδυνατίσματος – σε μονοδόσεις, διαλυόμενο σε νερό. Θα το συνδυάσεις με το EXPERT CORRECTION και τη θεραπεία BODY PULP. Η συσκευασία περιέχει 10 φακελάκια.

MadameLeFo