Το πρώτο Falconeri άνοιξε στη Λεμεσό

Όταν μιλάμε για ποιοτικά πλεκτά φτιαγμένα από πολυτελή φυσικά νήματα σε προσιτές τιμές, ένα είναι το όνομα που κατέχει την κορυφή στον παγκόσμιο χάρτη. Το Falconeri, το ιταλικό brand που ειδικεύεται στη δημιουργία διαχρονικών πλεκτών, κυρίως από υψηλής ποιότητας κασμίρι. Και τώρα έφθασε και στην Κύπρο… 

Falconeri

Αν και λειτουργεί από το καλοκαίρι, το πρώτο κατάστημα Falconeri στην Κύπρο εγκαινιάστηκε πρόσφατα στη Λεωφόρο Μακαρίου 225, στη Λεμεσό. Το κορυφαίο ιταλικό brand Falconeri, μας μυεί στον κόσμο του κασμιριού και των φυσικών ινών με τις πολυτελείς επιλογές του, που φέρνει πλέον και κοντά στο κυπριακό κοινό με το πρώτο του κατάστημα.

Falconeri Το επίσημο άνοιγμα του καταστήματος γιορτάστηκε σε μια απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα, με ένα λαμπερό cocktail πάρτι στους χώρους του καταστήματος.

Δείτε το σχετικό βιντεάκι από τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Falconeri Κύπρου 

 
FalconeriΣε έναν υπέροχο διάκοσμο, υπό τους ήχους live μουσικής με βιολί και σαξόφωνο, οι εκλεκτοί καλεσμένοι υποδέχτηκαν το Falconeri στην Κύπρο, απολαμβάνοντας αφρώδες κρασί Ferrari Trento, και gourmet εδέσματα. FalconeriΤο cocktail party τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος καλεσμένων, μεταξύ των οποίων η πρέσβειρα του Falconeri Κύπρου, Ραμόνα Φίλιπ, πελάτες, fashion bloggers, εκπρόσωποι των media και οι εκπρόσωποι του brand, Giorgio Paco Ferrando και Carlotta Pizzorni.

FalconeriTo πρώτο κατάστημα Falconeri ενώ η επωνυμία αποτελεί το 4ο Ιταλικό brand που εισάγει στην κυπριακή αγορά ο όμιλος Mallouppas & Papacostas, μετά τα ήδη επιτυχημένα CALZEDONIA, INTIMISSIMI και TEZENIS.

Δημιουργίες Falconeri

FalconeriΣτη φιλοσοφία της Falconeri, η φύση είναι η πύλη που οδηγεί σε έναν κόσμο από εξαιρετικά νήματα, παραδοσιακές μεθόδους χειροτεχνίας και ιταλικό πάθος για στυλ. Αυτή η φιλοσοφία παίρνει μορφή στις δημιουργίες Falconeri με μινιμαλιστικές, διαχρονικές γραμμές και σύγχρονες λεπτομέρειες που δίνουν έμφαση στην αισθητική και την ποιότητα ως μία επιτακτική εντολή, χαρίζοντας την απόλυτη άνεση σε γυναίκες και άντρες για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Falconeri

Δείτε το βίντεο από τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2018 κάνοντας κλικ εδώ

Οι συλλογές Falconeri ενισχύουν την ποιότητα των νημάτων συνδυάζοντας την παράδοση με τη δημιουργικότητα, την απλότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυτέλεια με την προσιτή τιμή.

FalconeriΗ γυναίκα και ο άντρας που επιζητούν ποιότητα και πολυτέλεια μέσα από ένα εκλεπτυσμένο, διαχρονικό στυλ θα εκτιμήσουν τις συλλογές Falconeri για την MADE IN ITALY ταυτότητά τους και το μοντέρνο-μινιμαλιστικό σχεδιαστικό στίγμα τους.

Falconeri Ρούχα ιδανικά για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής, που απευθύνονται σε όσους αναζητούν την ήρεμη δύναμη του design σε απλές γραμμές, ζεστές φυσικές υφές, με έμφαση στο κασμίρι, και τις ουδέτερες αποχρώσεις.

FalconeriΣτο πρώτο κατάστημα Falconeri στη Λεμεσό φιλοξενείται ήδη η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, που περιλαμβάνει τις βασικές γραμμές πλεκτών της επωνυμίας για άντρες και γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, καλεσμένοι και λάτρεις της μόδας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη χειμερινή συλλογή Falconeri Woman και Μan, που συνδυάζει τα ποιοτικά κριτήρια των tailored ρούχων με προσιτές τιμές και ένα νεανικό και συνάμα διαχρονικό στυλ. Κασμιρένια παλτά, ζεστά ζιβάγκο, άνετες μακριές ζακέτες, πλεκτά μάξι φορέματα και πλισέ φούστες σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Falconeri

Για περισσότερες πληροφορίες: Falconeri CYPRUS: Μακαρίου 225, Oriana Court, Store 3, Λεμεσός, τηλ. 25344701

MadameLeFo