Κραγιόν, το πιο «δυνατό» χαρτί του μακιγιάζ, γιορτάζει

Το κραγιόν γιορτάζει την ερχόμενη Κυριακή! Ναι, είναι η Παγκόσμια Ημέρα του, και γι’ αυτό αναζητήσαμε όλες τις νέες αποχρώσεις για το καλοκαίρι, που υπόσχονται να κάνουν τα χείλη σας πιο ποθητά και σέξι.

Η αλήθεια είναι ότι στο πέρασμα των αιώνων, το κραγιόν αποτέλεσε προϊόν… διαμάχης. Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι το 1770 το Βρετανικό Κοινοβούλιο το απαγόρευσε, ενώ το χαρακτήρισε σαν μια διαβολική προσπάθεια να ξεγελούν οι γυναίκες τους άνδρες για να τις παντρευτούν! Το παρομοίαζε δε με τη μαγεία και υποστήριζαν ότι περιείχε δηλητηριώδη συστατικά, για να αποτρέπουν τις γυναίκες να το φορούν.

Κάποτε, δημιουργήθηκε σκάνδαλο όταν η γαλλίδα ηθοποιός Sarah Bernhardt φόρεσε το κραγιόν της σε κοινή θέα! Αλλά και η βασίλισσα Βικτόρια θεωρούσε ότι προοριζόταν μόνον για τις  αγενείς γυναίκες, ενώ ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πίστευε ότι ήταν η καλύτερη ενίσχυση του ηθικού κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως και να είχε, το κραγιόν ζει και βασιλεύει αιώνες τώρα! Κι αν ζητήσετε να ρίξετε μια ματιά στο νεσεσέρ μιας σύγχρονης γυναίκας, να είστε βέβαιοι ότι ο αριθμός των κραγιόν που κρύβει αυτό το μικρό τσαντάκι της, σίγουρα ξεπερνά κάθε φαντασία. Ποτέ μια γυναίκα δεν έχει μόνον ένα…

Επιλέξτε το χρώμα σας

Έχει την ικανότητα να αλλάζει τη διάθεσή μας! Και επειδή το καλοκαίρι θέλει γενναίες δόσεις χρώματος, το κραγιόν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα μεγάλα ντεφιλέ της μόδας το εντοπίσαμε σε αποχρώσεις του ροζ, του φούξια, αλλά και του κοραλί, σε κόκκινους τόνους της φωτιάς, και με ενυδατικές υφές. Και όλα τα αγαπημένα brands κυκλοφόρησαν ακόμα πιο εντυπωσιακά κραγιόν, balm και lip gloss. Σήμερα λοιπόν, ανακαλύψτε τις νέες αποχρώσεις που θα κάνουν τα χείλη σας πιο λαχταριστά, πιο ποθητά και πιο σέξι!

Trend alert

Κραγιόν που διαρκεί για ώρες, κραγιόν σε υγρή μορφή, κραγιόν με ματ τελείωμα! Όπως και να έχει το θέμα όμως, το κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι ο πρωταγωνιστής. Φέτος όμως, υπάρχουν και οι αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί, που αγαπούν τα χείλη, και προτιμούν κυρίως τα διάφανα πρόσωπα. Πάντως, εκτός από τα ματ κραγιόν που αγαπήσαμε ιδιαίτερα, φέτος ήρθαν στο προσκήνιο και τα ultra wet-glossy lips, γι’ αυτό λέμε ΝΑΙ και στα lip gloss και τα κραγιόν σε ρευστή υφή, για πιο trendy look.

Read my lips

Τα ζουμερά χείλη μας ελκύουν σαν τον μαγνήτη, αλλά το καλοκαίρι απαιτούν πιο ανάλαφρες υφές, που να τα περιποιούνται, και να τα «ντύνουν» με ζωηρό χρώμα. Ανακαλύψτε τις πιο φρέσκιες δημιουργίες. 

ROUGE G, Guerlain

ROUGE G, Guerlain, μοντέρνο σαν κόσμημα, με υψηλής ποιότητας χρωστικές, και φωτεινές αποχρώσεις, ενώ χάρη στα μικροσφαιρίδια από υαλουρονικό οξύ, το βούτυρο από μάνγκο και το λάδι jojoba θρέφει τα χείλη.

Rouge Allure Velvet, Chanel

Rouge Allure και Rouge Allure Velvet, Chanel, κραγιόν σε φωτεινές, μοντέρνες αποχρώσεις.

Lip Glow, Dior

Lip Glow, Dior, το απόλυτο balm χειλιών, με υπέροχη σύνθεση που ενυδατώνει τα χείλη και αναδεικνύει ορατά το χρώμα τους. Θα το βρείτε σε 10 νέες αποχρώσεις.

Η ώρα του υγρού κραγιόν και του gloss

Rouge Coco Gloss, Chanel

Rouge Coco GlossChanel, σε νέες λαμπερές, αιθέριες αποχρώσεις. Δοκιμάστε το Parthenope, μια nude ροδακινί απόχρωση, ή το Aphrodite, μια πρωτότυπη απόχρωση στο μπλε της θάλασσας, που φοριέται μόνο του ή σε στρώσεις πάνω από ένα πιο φωτεινό χρώμα.

Water Lip Stain, Clarins

Water Lip StainClarins, με ακαταμάχητη νέας γενιάς υφή, αγκαλιάζει τα χείλη και ξεχνάτε ότι το φοράτε! Αφήνει ένα ανεπαίσθητο τελείωμα σαν «τατουάζ», κι ένα φρέσκο πέπλο χρώματος, χωρίς να στεγνώνει τα χείλη.

Marimekko Pop Splash Lip Gloss + Hydration, Clinique

Marimekko Pop Splash Lip Gloss + Hydration, Clinique, με εκχύλισμα από καρπούζι για έντονη ενυδάτωση. Κυκλοφορεί σε 12 αποχρώσεις.

Pure Color Envy PaintOn Liquid LipColor της συλλογής Violette Poppy Sauvage, Estée Lauder, υγρό κραγιόν με τολμηρό, εμβληματικό κόκκινο χρώμα της παπαρούνας, ματ τελείωμα και άνετη αίσθηση.

Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor της συλλογής Violette Poppy Sauvage, Estée Lauder

Gloss Interdit Vinyl, Givenchy, χάρη στο τελείωμα με το γράμμα G στο σφουγγαράκι του απορροφά περισσότερο προϊόν για τέλειο χρώμα στα χείλη με ένα πέρασμα. Κυκλοφορεί σε 12 αποχρώσεις.

Gloss Interdit Vinyl, Givenchy

Morello Voluminous Lipgloss, ΚΟΡΡΕΣ, ζωντανεύει το χαμόγελο, χαρίζοντας απλόχερα mirror-effect ομοιόμορφο χρώμα και πιο έντονα χείλη, ενώ παραμένουν απαλά και ενυδατωμένα.

Morello Voluminous Lipgloss, ΚΟΡΡΕΣ

Volupté Liquid Colour Balm, YSL, ρευστό balm που περιποιείται τα χείλη, ενώ ταυτόχρονα τα ντύνει με ζωηρό χρώμα που διαρκεί.

Volupté Liquid Colour Balm, YSL

Dior Addict Lip Tattoo Color Juice, υγρό κραγιόν σαν τατουάζ, σε ζωηρά  χρώματα και με δροσερό άρωμα, σαν χυμό φρούτων. Θα το βρείτε σε τέσσερις ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις.

Dior Addict Lip Tattoo Color Juice

UltraShine Lip Color, της Soleil Color Collection, Tom Ford, κρεμώδες κραγιόν, με πλούσια σύνθεση που περιποιείται τα χείλη, με υφή σαν gloss και πλούσιο χρώμα, για εκθαμβωτική λάμψη διαρκείας. Κυκλοφορεί σε 11 νέες αποχρώσεις.

Ultra-Shine Lip Color, της Soleil Color Collection, Tom Ford

L’Absolu Lacquer, Lancôme

L’Absolu Lacquer, Lancôme, υγρό κραγιόν με όση χρωματική ένταση επιθυμείτε και εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα, με διάρκεια 6 ωρών. Θα το βρείτε σε 18 αποχρώσεις.

Vice, Urban Decay

Vice, Urban Decay, κρεμώδη κραγιόν, σε πάνω από 100 αποχρώσεις και 6 υφές.

Phyto-Lip Twist Matte, Sisley Paris

Phyto-Lip Twist Matte, Sisley Paris, balm με χρώμα σαν κραγιόν, με έντονο ματ τελείωμα. Απλώνεται με μία κίνηση και αφήνει τα χείλη απαλά, χάρη στον συνδυασμό φυτικών ενεργών συστατικών που περιέχει.

Oh, Sweetie Lip Color, MAC

Oh, Sweetie Lip Color, MAC, νέα lip gloss με λαχταριστές μυρωδιές, που θα σας κάνουν να τρέξετε στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο!

Last but not least! Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του κραγιόν, το Σάββατο 28/07 στο κατάστημα MAC στη Λεωφ. Μακαρίου στη Λευκωσία, και την Κυριακή 29/07 σε όλα τα MAC καταστήματα, οι πρώτοι 150 lipstick addicts, με αγορές €30 και άνω, θα πάρουν δώρο ένα από τα best seller κραγιόν, το Ruby Woo [Retro Matte] ή το Velvet Teddy [Matte]. Προλάβετε!

 

Μάθετε περισσότερα για το Rouge G, του Guerlain κάνοντας κλικ πιο κάτω 

Η πολυτέλεια του Rouge G έχει την υπογραφή Guerlain

 

 

 

 

MadameLeFo