Το καρό σού… πάει πολύ!

Το καρό μέχρι τώρα το συνδέαμε μόνο με το γνωστό σκωτσέζικο κιλτ σε φούστες και πουκάμισα που παραπέμπουν την άγρια Δύση! Φέτος το χειμώνα όμως, το φοράμε απ’ το πρωί ως το βράδυ, σε total look ή σε συνδυασμούς. Κι έτσι απογειώνει τις εμφανίσεις μας.

καρό

Από τα catwalk στη γκαρνταρόμπα μας

Μπορεί ο χειμώνας να τελειώνει, αλλά το καρό θα παραμείνει στην γκαρνταρόμπα μας και την επόμενη σεζόν. Τόσο ως ποικιλία υφασμάτων όσο και ως σχεδιαστική νοοτροπία, το καρό αναδύθηκε από το παρελθόν και πήρε τεράστιες προεκτάσεις!

Το είδαμε να κυκλοφορεί σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες, και σε τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές: Σε παλτό, κάπες και σε σακάκια, σε παντελόνια, φούστες και φορέματα, σε μπλούζες, τοπ, και πουκαμίσες, σε τσάντες και παπούτσια! Και όλα τους «χορεύουν» πλέον στους ρυθμούς του, εμπλουτίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με μια κλασική επιλογή, γεμάτη χρώμα. Πάνω από όλα όμως, δημιουργούν μια «ζεστή» εικόνα. 

Στη «ζεστασιά» του καρό!

Ας δούμε λοιπόν, πως το φόρεσαν και πως το ανέδειξαν οι διασημότητες και οι influencers στις μητροπόλεις της μόδας και ας εμπνευστούμε για να το εντάξουμε κι εμείς στην εμφάνισή μας. 

Κλασική αξία για τις πρωϊνές εμφανίσεις, φορέστε το τζιν σας και από πάνω επιλέξτε μια καρό κάπα. Συμπληρώστε το look σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ σε φωτεινά χρώματα για να δώσετε ένα μοντέρνο touch στην εμφάνισή σας.

Μπορείτε βέβαια να επιλέξτε να το συνδυάσετε με παντελόνα, με φόρεμα ή φούστα και πουλόβερ, και πάντα με αθλητικά παπούτσια, για την απόλυτη άνεση!

Ειδικά στο θέμα σακάκι, το καρό αποτελεί μια κλασική επιλογή. Ιδιαίτερα όταν είναι από μάλλινο ύφασματα, που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα! Για το γραφείο,  συνδυάστε το με γόβες ή ankle boots, για να του δώσετε ένα πιο κομψό twist! 

Επίσης, μπορείτε να “παντρέψετε” το καρό παντελόνι σας με κοτλέ σακάκι και ριγέ πουκάμισο για να αποκτήσετε ένα πρακτικό σύνολο για όλη τη μέρα.

Παιχνίδια γεωμετρίας

Το ωραίο είναι ότι φέτος οι τάσεις μπορούν να ανακατευτούν αρκετά δημιουργικά ως προς το αποτέλεσμα και έτσι πια δεν «κολλάμε» σε τετριμμένους συνδυασμούς.

Τολμήστε λοιπόν, να συνδυάσετε δυο ή και τρία διαφορετικά καρό σ’ ένα σύνολο, αλλά και με ριγέ,  με πουά, ή με floral print! Και βέβαια, φορέστε το με το τζιν σας και ψηλοτάκουνες γόβες ακόμη και σε μια βραδυνή έξοδο!

Κι αν είστε αρκετά τολμηρή- αλλά καλύτερα να είστε προσεκτικές με τα μεγάλα contrast- leopard print με καρό!

Caro… mio!

Υπάρχουν όμως, και οι καθοριστικές διαφορές από άλλες εποχές… Γι’ αυτό και το λατρέψαμε! Για παράδειγμα, ακόμη και το κλασικό σκωτσέζικο (κόκκινο-μαύρο) καρό μπορεί να πάρει μια πιο σύγχρονη μοφρή!

Συνδυασμένο με ζώνες που σφίγγουν στη μέση και δερμάτινα φινιρίσματα, του δίνουν ένα πρωτότυπο χαρακτήρα! Αλλά και με πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως οι γούνινοι γιακάδες και οι μανσέτες στα μανίκια, το κλασικό μοτίβο ανασταίνεται και γίνεται η πιο σύγχρονη εκδοχή του στιλ και της κομψότητας!

Και όταν θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, υπάρχουν οι λύσεις. Μια καρό μάξι φούστα κι ένα τοπ, θα σας μεταμορφώσει στη σταρ της βραδιάς.

Βρείτε περισσότερες ιδέες για τη μόδα και τα trends κάνοντας κλικ εδώ 

Δερμάτινo παντελόνι σε trendy συνδυασμούς

MadameLeFo