Το καλύτερο δώρο της Madamelefo & της Thermomix πήγε στην Ειρήνη

Η κλήρωση του super δώρου της Madamelefo από την Thermomix έγινε και η υπερτυχερή Ειρήνη Τυμβίου το παρέλαβε σήμερα, λίγες μέρες πριν το Πάσχα! Εμείς είμασταν δίπλα της και σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα της νεαρής νικήτριας, αλλά και όλο το πάθος της για μάθηση! Βλέπετε, δεν ήταν μια απλή παράδοση ενός απλού δώρου… Κάντε scroll παρακάτω για να μάθετε τα πάντα!

Στην έδρα της Eminentia Trading, της εταιρίας που αντιπροσωπεύει το Thermomix στην Κύπρο, ήταν όλοι πανέτοιμοι για το μεγάλο γεγονός! Η νεαρή Ειρήνη, παρέα με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, ήταν εκεί στην ώρα τους. Κι όταν ήταν όλα έτοιμα, η Μαρία Παναγίδου, η sales manager της εταιρίας, άνοιξε το κουτί με το πολύτιμο δώρο. Βλέπετε, η Ειρήνη Τυμβίου, ήταν μια από τις 3000 και πλέον αναγνώστριές μας που συμμετείχαν στο subscription διαγωνισμό μας. Και φάνηκε η πιο τυχερή! Τότε πήρε τη σκυτάλη η Σταυρούλα Σταύρου, η team leader των συμβούλων Thermomix, που είχε ένα πολύ δύσκολο ρόλο να επιτελέσει: Να της εξηγήσει step by step τη σωστή χρήση του, για να είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος στην κουζίνα της για όλη της τη ζωή.

Η ώρα της… ενημέρωσης  

Αρχίζοντας λοιπόν, την διαδικασία της ενημέρωσης, της έδειξε ένα προς ένα τα εξαρτήματα, που αποτελούν το Thermomix. Με πολύ κατατοπιστικό τρόπο δε, της άφησε να καταλάβει ότι θα έχει πια στο σπίτι της ένα μικρό “ρομπότ”, που θα την βοηθά να φτιάχνει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ! Λιγάκι απορρημένη η Ειρήνη, με όλη αυτή την τεχνολογία που κρύβει μέσα του το Thermomix, δεν  συνειδητοποιούσε πως μια τόσο μικρή και κομψή συσκευή φτιάχνει ψωμί, λεμονάδα, κέικ, παγωτά, και φαγητό για όλη της την οικογένεια… Και όλα σε χρόνο ρεκόρ!

Όμως, η Σταυρούλα, χάρη στην αμεσότητα που την διακρίνει, τις γνώσεις της και την εμπειρία της, κατάφερε να καλμάρει το άγχος της νεαρής νικήτριας μας! Και με “όπλο” της τη μεταδοτικότητά της, όταν μετά από ένα διωράκι ολοκληρώσαμε όλη τη διαδικασία, η Ειρήνη ένιωσε πανευτυχής για το πολύτιμο δώρο που της χαρίσαμε οι Madamelefo και η Thermomix Cyprus.

Thermomix, 12 συσκευές σε μία!

Α, αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό όλων! Η Σταυρούλα της εξήγησε στην Ειρήνη ότι με το Thermomix θα 12 συσκευές σε μία… Καταρχήν, έμαθε πως ότι ζυγίζει αυτόματα… Άρα, αποσύρεται η ζυγαριά της! Τεμαχίζει, αλέθει και πολτοποιεί, άρα τέλος και στο μπλέντερ! Ανακατεύει μόνο του, άρα τέλος και οι ξύλινες κουτάλες και οι ώρες που έτρωγε πάνω απ’ τις κατσαρόλες! Ζυμώνει, άρα, τέρμα και στο μίξερ, ομογενοποιεί, χτυπά κρέμες, τσιγαρίζει, μαγειρεύει, όπως μια κατσαρόλα, ψήνει στον ατμό, και ζεσταίνει σε ελεγχόμενη θερμοκρασία… Έχει όμως κι άλλα πλεονεκτήματα: Ναι φτιάχνει και καφέ! Κατ’ ακρίβεια, αλέθει τους κόκκους του καφέ, και θα τον ψήνει με τον παραδοσιακό τρόπο! Αλλά κι όταν θα θέλει αφρόγαλα στον καφέ της, το Thermomix θα της το ετοιμάζει σε χρόνο dt!

Η ώρα της μαγειρικής…  

Στο μεταξύ, η Σταυρούλα ανασκουμπώθηκε, έβαλε την ποδιά της, και άρχισε τη διαδικασία του μαγειρέματος με το Thermomix! Εξήγησε στην Ειρήνη την σημασία των ταχυτήτων, των θερμοκρασιών, των έξυπνων gadgets. Της παρουσίασε επίσης τον τρόπο χρήσης των αμέτρητων συνταγών που έχει αποθηκευμένες στη μνήμη του ένα micro τσιπάκι! Και τότε ήρθαν οι επιλογές… Της έδειξε και έφτιαξαν μαζί μια πανεύκολη ζύμη για πίτσα, μια πεντανόστιμη λεμονάδα, ένα λαχταριστό κέικ μήλου και τρυφερά σουβλάκια κοτόπουλου με ρύζι… Εννοείται, την μυρωδάτη λεμονάδα την απολαύσαμε μέχρι τελευταίας… γουλιάς! Τα υλικά ήταν χωρισμένα για την κάθε συνταγή και η διαδικασία προετοιμασίας και μαγειρέματος όλων των πιο πάνω δεν πήρε περισσότερο από μιάμιση ωρίτσα! Και ενόσω έφτιαχναν το κέικ μήλου, ετοιμάστηκαν και τα μαριναρισμένα σουβλάκια, τα οποία πλημμύρισαν με αρώματα όλο το χώρο.

Κι ενώ στην αρχή η Ειρήνη ήταν “μουδιασμένη” με όλα αυτά τα super tech που έβλεπε μπροστά της, τελικά εξοικειώθηκε με τον μικρό, πολύτιμο θησαυρό της, κι άρχισε να ακολουθεί τις συμβουλές της Σταυρούλας… Πειραματίστηκε και εντυπωσιασμένη από τα αποτελέσματα, αισθάνθηκε πανέτοιμη για να αρχίσει να μαγειρεύει τα πεντανόστιμα πιάτα που “κρύβονται” στο τσιπ του Thermomix της, αλλά και στο εντυπωσιακό βιβλίο μαγειρικής που συνοδεύει το δώρο της. Συγχαρητήρια Ειρήνη και καλά Thermomix-μαγειρέματα!

More info

Μάθετε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Eminentia Trading

 www.cyprus.thermomix.com

Επίσης θα βρείτε περισσότερα για τη λειτουργία του Thermomix κάνοντας κλικ εδώ 

Thermomix, ένας «μάγος» στην κουζίνα μου!

 

MadameLeFo