Τα δώρα των “μάγων” από την Προβηγκία

Ακόμα αναρωτιέστε τι δώρα θα βάλετε κάτω απ’ το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τις κολλητές σας, για τη μαμά, την πεθερά ή τις αγαπημένες σας θείες; Μην χολοσκάτε, γιατί εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ένα πρώτο «χέρι» βοήθειας.

 Last-minute (but not least) gift picks

Ως λαός συνηθίζουμε να αφήνουμε τα πάντα για την τελευταία στιγμή! Επειδή όμως, τα Χριστούγεννα βρίσκονται πια σε απόσταση αναπνοής, εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, και σας προτείνουμε εντυπωσιακές ιδέες, για να σετάρετε τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα ομορφιάς και να τα δωρίσετε στις αγαπημένες σας. Όλο κι όλο δέκα μέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και όλοι βρισκόμαστε σε… αναβρασμό! Δεν ξέρουμε τι θα πρωτοπρολάβουμε – την οργάνωση των γιορτινού τραπεζιού, το μενού που θα μαγειρέψουμε για την παραμονή των Χριστουγέννων, τα δώρα για τους στενούς συγγενείς, για τα παιδιά… Ένας πραγματικός χαμός! Κι όμως, με λίγο καλύτερο προγραμματισμό (απ’ αυτόν που ήδη έχουμε) τα πάντα μπορούν να γίνουν παιχνιδάκι Άλλωστε, οι αγορές δώρων μόνον ευχαρίστηση μπορούν να μας προσφέρουν, και όχι άγχος και στρες!

Αγαπημένα beauty treats 

L’OccitaneΣκεφτήκαμε λοιπόν, να σας προτείνουμε δώρα ομορφιάς, ας μην ξεχνιώμαστε blog ομορφιάς είμαστε, και γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες που εντοπίσαμε στα καταστήματα και στα corners της L’Occitane. Ο εντοπισμός των καλύτερων beauty treats βέβαια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των beauty editors και των beauty bloggers ανά τον κόσμο, γι’ αυτό να είστε σίγουρες ότι όσα σας προτείνουμε είναι top επιλογές, που περνούν από καλό «τεστάρισμα» πρώτα στη δική μας επιδερμίδα! Όμως, επειδή το gifting είναι ακόμη μεγαλύτερη και δυσκολότερη υπόθεση, μπορείτε να εμπιστευθείτε τις προτάσεις μας, αφού έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάζουμε πάντα τα καλύτερα, πριν από σας για σας!L’OccitaneΓια να σας διευκολύνουμε λοιπόν, και ο «γολγοθάς» που νιώθετε ότι έχετε να ανεβείτε μέχρι να καταλήξετε στο τι δώρο θα χαρίσετε στην κολλητή σας, ή στην ηλικιωμένη θεία σας, στη μαμά ή την πεθερά σας, δημιουργήσαμε τρεις βασικές «συνθέσεις», που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν οποιαδήποτε γυναίκα θα επιλέξετε να τις χαρίσετε.

Τα δώρα των τριών “μάγων”

Το πρώτο gift set που σας προτείνουμε περιλαμβάνει την περίφημη πλούσια κρέμα σώματος Ultra Rich Cream for body, με 25% shea butter, ένα Body Shower Oil, με 10% shea butter και την εκπληκτική κρέμα χεριών με 20% shea butter, που προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα και θα το κάνουν βελούδινο.L’OccitaneΗ δεύτερη επιλογή μας είναι ένα gift set που περιέχει ένα υπέροχο αρωματικό Bath & shower gel για το μπάνιο, μια Shimmering lotion σώματος, που αφήνει ίχνη λάμψης  και την πιο ανάλαφρη κρέμα χεριών hand cream από τη σειρά Cherry Blossom, που θα χαρίσει στην αποδέκτη του δώρου την υπέροχη ευωδιά των λουλουδιών της κερασιάς.L’OccitaneThe last, but not least, είναι το «πολυτιμότερο» gift set με προϊόντα της Immortelle Divine, που είναι και η best seller συλλογή της L’Occitane, αφού πραγματικά κάνει θαύματα στις ώριμες επιδερμίδες. Αυτό το σετ περιλαμβάνει το αντιγηραντικό λαδάκι προσώπου Youth Oil, με αιθέρια έλαια του αμάραντου λουλουδιού Immortelle από την Κορσική κι ένα complex από 7 φυσικά συστατικά. Περιλαμβάνεται επίσης ένα απίθανο κρεμώδες καθαριστικό προσώπου, το Foaming Cleansing Cream, μια Cream Advanced Anti-Aging Skincare που καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, και το Divine Eye Balm, για την πιο εύθραυστη περιοχή του προσώπου, τα μάτια μας.L’OccitaneΠεριττό να σας αναφέρουμε ότι όλα αυτά τα gift set και πάρα πολλά άλλα βρίσκονται «κλεισμένα» στα πιο όμορφα κουτιά, με αμπαλάζ που θα το θυμούνται για πάντα οι παραλήπτριές τους.

Μετά απ’ όλα αυτά εσείς, ακόμα ψάχνετε το δώρο που θα χαρίσετε στις αγαπημένες σας;

More info

Όλα τα προϊόντα L’Occitane θα τα βρείτε στις πιο κάτω διευθύνσεις: My Mall Φρανγκλίνου Ρούσβελτ, Λεμεσός , The Mall of Cyprus Λευκωσία, Beauty Line Λεωφ. Σταύρου Λευκωσία, Beauty Line Στασικράτους Λευκωσία, Debenhams Olympia Λεμεσός, Debenhams Zenon Λάρνακα.

 

 

 

 

 

MadameLeFo