Ταξιδεύουμε ανά τον κόσμο με τα “μάτια” μιας ειδικού

Έφθασε ο καιρός για να αναζητήσουμε επιτέλους τους προορισμούς που θα μπορούσαν να μας δελεάσουν για το επόμενο ταξίδι μας. Και τώρα που οι καλοκαιρινές μας διακοπές βρίσκονται προ των πυλών, η Μαρινέλλα Μαμουλίδου, η Υπεύθυνη Τμήματος  Travel της G.A.P. Vassilopoulos Group (www.gaptravel.eu), μας δίνει τις δικές της συμβουλές για να επιλέξουμε τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια ανά τον κόσμο. 

 

«Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση, η GAP Vassilopoulos Travel, προσφέρει πακέτα καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα και τα νησιά, καθώς επίσης και σε άλλες ευρωπαϊκές αλλά και εξωτικές χώρες. Οι πεπειραμένοι σύμβουλοι μας μπορούν να προτείνουν το κατάλληλο προϊόν για τον κάθε πελάτη μας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό του, αλλά και τις ανάγκες του», ανέφερε στη MadameLeFo η Υπεύθυνη Τμήματος  Travel της G.A.P. Vassilopoulos Group, Μαρινέλλα Μαμουλίδου. 

Η Υπεύθυνη Τμήματος  Travel της G.A.P. Vassilopoulos Group, Μαρινέλλα Μαμουλίδου, θα σας καθοδηγήσει σωστά για τις επιλογές σας.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της GAP Vassilopoulos Travel έχει τίτλο “Σας πάμε ταξίδι” και αφορά όλους τους προορισμούς και τα πακέτα διακοπών για το 2018. Περιλαμβάνει πάμπολλα πακέτα διακοπών σε διάφορους προορισμούς, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Ευρώπη και άλλες μακρινές και εξωτικές χώρες. Αναλυτικότερα, στα πακέτα της GAP Vassilopoulos Travel περιλαμβάνονται πακέτα για καλοκαιρινές αποδράσεις σε ελληνικά νησιά, οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα, αλλά και πολύ ελκυστικά πακέτα για ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Σκανδιναβία, Παρίσι, Γερμανία, Αυστρία. Παράλληλα, προσφέρονται και πακέτα για πιο μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς, όπως είναι η Ταϊλάνδη, οι Μαλδίβες, η Ινδία, το Βιετνάμ, η Κίνα, η Ιαπωνία, οι Η.Π.Α., η Κούβα κ.α.

Υπηρεσίες εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών

Οπουδήποτε κι αν θέλετε να πάτε διακοπές, η GAP Vassilopoulos Travel έχει τη λύση. www.gaptravel.eu

Όπως μας ανέφερε η κ. Μαμουλίδου, ο Όμιλος είναι αντιπρόσωπος στην Κύπρο του φημισμένου Club Med, μέσω του οποίου, η G.A.P. Vassilopoulos Group μπορεί να παρέχει διακοπές σε ονειρεμένους προορισμούς, σε πάνω από 150 resorts, με εγγυημένη ποιότητα και αυστηρές προδιαγραφές, για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Πέραν των πακέτων διακοπών, το Τμήμα Εξερχόμενου Τουρισμού του Ομίλου περιλαμβάνει και τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια: Σαν μέλος της IATA, ο Όμιλος παρέχει πλήρη πρόσβαση στα μηχανογραφημένα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων της. Παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες και συμβουλές για δρομολόγια, συνδυασμούς και οικονομικά ναύλα για όλες τις χώρες με όλες τις εταιρείες. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες όσον αφορά πτήσεις εταιρειών χαμηλού κόστους, για διευκόλυνση των πελατών.

    Τα ελληνικά νησιά και ειδικά η Σαντορίνη είναι από τις καλύτερες επιλογές για τις καλοκαιρινές διακοπές www.gaptravel.eu

  • Ξενοδοχεία: Μέσω ενός τεράστιου δικτύου συνεργατών που έχει ανά τον κόσμο, η GAP Vassilopoulos Travel κάνει επιβεβαιωμένες κρατήσεις σε χιλιάδες ξενοδοχεία σε πραγματικό χρόνο, στον προορισμό επιλογής των πελατών της, εξασφαλίζοντας ταχύτερη εξυπηρέτηση.
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: Προσφέρονται επίσης ασφαλή και φθηνά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

Πρώτη σε προτίμηση η Ελλάδα

Όπως ανέφερε η κ. Μαμουλίδου, η μεγάλη πλειονότητα των πελατών του Ομίλου επιλέγει την Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά, εξού και το καλοκαίρι ναυλώνονται και αρκετές πτήσεις για τους συγκεκριμένους προορισμούς. «Η κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης για τα Ελληνικά νησιά όμως, φαίνεται πως θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξεύρεση δωματίων, η τιμή των οποίων εκτοξεύεται κατακόρυφα», μας εξήγησε.

Η Μύκονος, από τις “πρωταγωνίστριες” για διακοπές στην Ελλάδα www.gaptravel.eu

Γι’ αυτό λοιπόν, όσο πιο γρήγορα αποφασίσουμε που θέλουμε να περάσουμε τις διακοπές μας φέτος το καλοκαίρι, τόσο το καλύτερο! Εννοείται, θα πρέπει να κλείσουμε έγκαιρα τις θέσεις μας για τις πτήσεις της επιλογής μας, και ασφαλώς, το ξενοδοχείο που θα αποφασίσουμε να μείνουμε.

Ευρωπαϊκές επιλογές, αλλά και εξωτικοί προορισμοί

Η Disneyland που γιορτάζει τα 25χρονά της, φέτος θα έχει ξεχωριστές εκδηλώσεις και εκπλήξεις. www.gaptravel.eu

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε η Μαρινέλλα Μαμουλίδου, η Υπεύθυνη Τμήματος  Travel της G.A.P. Vassilopoulos Group, άλλοι δημοφιλείς προορισμοί για πακέτα εκδρομών στην Ευρώπη, είναι το Παρίσι και κυρίως η Disneyland που φέτος γιορτάζει τα 25χρονά της και θα έχει ιδιαίτερη ζήτηση, αφού, θα παρουσιαστούν ξεχωριστές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εορτασμών μέχρι και τις 9 του Σεπτέμβρη.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει επίσης για την Ισπανία, και ειδικά για τη Βαρκελώνη, αλλά και η Ιταλία, ενώ οι πιο περιπετειώδεις πελάτες επιλέγουν πιο μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς, όπως η Κίνα, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, η Ινδία, ή και η Αμερική, κ.λ.π.

Ικανοποίηση για την απόδοση της υπηρεσίας

Η κ. Μαμουλίδου παρουσιάστηκε πλήρως ικανοποιημένη από τη μέχρι στιγμής απόδοση της υπηρεσίας εξερχόμενου τουρισμού του Ομίλου. «Από πέρσι, με την σχετική ανάκαμψη της οικονομίας, άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα. Οι προοπτικές φαίνονται αρκετά αυξημένες, κάτι που περιμένουμε να επιβεβαιωθεί τους αμέσως επόμενους μήνες», σημείωσε, προσθέτοντας πως για τα χρόνια που ακολουθούν, οι προοπτικές διαγράφονται πολύ καλές, με τον παγκόσμιο τουρισμό να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Το Βιετνάμ με τις μοναδικές ομορφιές του αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς. www.gaptravel.eu

Όταν την ρωτήσαμε για το ενδεχόμενο επέκτασης αυτής της υπηρεσίας στο μέλλον, η κ. Μαμουλίδου τόνισε ότι ο Όμιλος είναι ευέλικτος και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. «Σ’ αυτά τα πλαίσια, μια επέκταση των εργασιών της GAP Vassilopoulos Travel θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, αν η αυξητική τάση της ζήτησης των προϊόντων μας συνεχίσει με αυτό το ρυθμό», σημείωσε.

More info

Η GAP Vassilopoulos Travel λειτουργεί από το 1990. «Η δημιουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη, η οποία ήρθε για να επωφεληθεί από τις συνέργειες που δημιουργούνται με τα άλλα τμήματα και δραστηριότητες του ομίλου. Επίσης πιστεύουμε πως με την παρουσία μας στα τουριστικά δρώμενα, προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στην κοινωνία μας καθώς και στη χώρα μας, με το άριστο επίπεδο υπηρεσιών και την αξιοπιστία που προσφέρουμε», εξήγησε η κ. Μαμουλίδου, η οποία παρεμπιπτόντως, εργάζεται στον όμιλο τα τελευταία 22 χρόνια. Με πολλά ταξίδια στο ενεργητικό της, έχει όλες τις γνώσεις και τα προσόντα που χρειάζεστε για να σας καθοδηγήσει σωστά στις αποφάσεις σας για το επόμενο σας ταξίδι.

Η Κίνα προκαλεί το ενδιαφέρον σε όσους λατρεύουν τα μακρινά ταξίδια. http://www.gaptravel.eu/

Εμείς πάντως, θα “εκμεταλλευτούμε” τις γνώσεις της και θα σας “ταξιδέψουμε” – έστω και νοητά- στη δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, με την τεράστια ιστορία και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, στην Κίνα. Γι’ αυτό stay tuned.

More info 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να περιπλανηθείτε στο διαδικτυακό ιστότοπο της GAP Vassilopoulos Travel στην ηλεκτρονική σελίδα www.gaptravel.eu 

 

 

MadameLeFo