Σσσσσσσσ, η Women’Secret προσγειώθηκε στη Λευκωσία

Η Women’Secret ήταν μέχρι πρόσφατα το μεγάλο μυστικό! Αλλά την προηγούμενη εβδομάδα, προσγειώθηκε από την Ισπανία στο πρώτο ανανεωμένο κατάστημα της στην Λευκωσία… Εμείς πήγαμε, το εξερευνήσαμε και σου προτείνουμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, για να ανακαλύψεις όλα τα… «μυστικά» που χρειάζεσαι ως γυναίκα, και μάλιστα σε ένα και μοναδικό χώρο!

Μια επίσκεψη στο νέο κατάστημα Women’ Secret δεν είναι ποτέ… αρκετή! Θα το διαπιστώσεις από την πρώτη επαφή μαζί του… Και ξέρεις γιατί; Πολύ απλά, γιατί εδώ θα ανακαλύψεις τον επίγειο… παράδεισο και θα θέλεις ώρα για να περιεργαστείς  και να ανακαλύψεις όλους τους θησαυρούς του. Τι θα βρεις; Α, αυτή είναι μια άλλη, μεγάλη υπόθεση, γιατί όπως διαπιστώσαμε από τη δική μας εξερεύνηση, στο Women’ Secret θα βρεις μια πραγματικά τεράστια ποικιλία από προϊόντα που μπορούν να καλύψουν όλες σου τις ανάγκες!

Women’Secret

Women’ Secret και οι μοντέρνες συλλογές της

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Στο Women’ Secret θα ανακαλύψεις μια φανταστική συλλογή εσωρούχων, σε βασικά και μοντέρνα design, που θα σε εξυπηρετήσουν σε όλες σου τις εμφανίσεις. Μαζί με τα εσώρουχα όμως, θα βρεις και μια τεράστια συλλογή από πυτζάμες και συνοδευτικά αξεσουάρ, αλλά και άνετα ρούχα για cocooning στο σπίτι. Και το πιο ενδιαφέρον; Όλες οι συλλογές της  Women’ Secret περιλαμβάνουν ποιοτικά κατασκευασμένα κομμάτια, σε διαφορετικά μοτίβα και χρώματα, που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Άλλωστε, η Women’Secret στηρίζεται στο τρίπτυχο “Όμορφη, Άνετη και Sexy”! Γι’ αυτό και είναι σχεδιασμένη για όλες τις δυναμικές, τις θηλυκές, τις καινοτόμες, τις δραστήριες, τις αισθησιακές γυναίκες της εποχής μας… Μιλάμε για όλες εμάς που η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο! Ίσα ίσα, όλες μας θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφες, άνετες και sexy! Γι’ αυτό και την εμπιστευόμασε με κλειστά μάτια!

Women’Secret

Women’ Secret και τα «μυστικά» της επιτυχίας

Η Women’Secret λοιπόν, είναι ένα διεθνώς γνωστό Ισπανικό brand, που ήρθε για να κατακτήσει όλο τον θηλυκό κόσμο. Είναι μέλος του Tendam Group, του 5ο μεγαλύτερου ομίλου, που ασχολείται με τα είδη ρουχισμού. Το brand δημιουργήθηκε το 1993 και το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στο κέντρο της Μαδρίτης, στην Ισπανία. Η επιτυχία της στον κόσμο του λιανικού εμπορίου ήταν αστραπιαία, και έτσι το 2001 ξεκίνησε την στρατηγική της για επέκταση σε άλλες χώρες. Έτσι σήμερα η Women’Secret έχει περισσότερα από 700 καταστήματα σε πάνω από 75 χώρες. Και τώρα τη βρίσκεις πια και στην Κύπρο για να εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα σου με όλα τα must have της νέας σεζόν και όχι μόνον.

More info 

Το κατάστημα Women’ Secret βρίσκεται

στην οδό Σταυρού Νο. 66, στο Στρόβολο, στη Λευκωσία. 

MadameLeFo