“Σαλπάρουμε” για τα ελληνικά νησιά!

Οι χαλαρές στιγμές, τα πεντανόστιμα φαγητά, οι χαμογελαστοί άνθρωποι και το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών νησιών είναι μόνο τα κύρια σημεία για τις  αξέχαστες αναμνήσεις που θα σας χαρίσουν. Αφεθείτε στις εικόνες και απλά ονειρευτείτε σε ποιο προορισμό θα θέλατε να ταξιδέψετε φέτος το καλοκαίρι για την τέλεια εμπειρία, μαζί με τη  GAP Vassilopoulos Travel.

Οπουδήποτε κι αν θέλετε να πάτε διακοπές, η GAP Vassilopoulos Travel έχει τη λύση. www.gaptravel.eu

Κοσμικά ή απομονωμένα, με υπέροχες παραλίες και βουνά, μοναδικό φαγητό και υπέροχους, φιλόξενους ανθρώπους, τα ελληνικά νησιά σάς υπόσχονται ονειρεμένες διακοπές. Εσείς απλά διαλέξτε από τις άπειρες επιλογές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, των Επτανήσων, της Κρήτης, ή και τη Ρόδο, για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Ταξίδι στη Σαντορίνη; Η GAP Vassilopoulos Travel έχει τη λύση. www.gaptravel.eu

Από την μία άκρη του πελάγους έως την άλλη, τα ελληνικά νησιά, θα σας μαγέψουν αφού μοιάζουν με μικρές οάσεις, με άπλετο φως, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την ανόθευτη φύση που τα περιβάλλει. Μια μοναδική εμπειρία που βιώνεις, μόνον όταν τα επισκεφθείς και νιώσεις το μοναδικό αεράκι που τα χαρακτηρίζει.

Άλλος για Κρήτη σάλπαρε, κι άλλος για Σαντορίνη… 

Τι κάνει τη Σαντορίνη τόσο μοναδική; Καταρχήν είναι ένα νησί τόσο ξεχωριστό, που όμοιο του δεν υπάρχει σ’ ολόκληρο τον κόσμο… Διακρίνεται για την άγρια φυσική ομορφιά του, με μοναδικές τοποθεσίες και άγρια βράχια που αναδύθηκαν από τη θάλασσα και συμβάλλουν στη μυστηριώδη ατμόσφαιρα της.

Ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στην Οία της Σαντορίνης, ζωγραφίζει ροζ τον ορίζοντα μπροστά στα μάτια σας.

Διακοπές στην Κρήτη ή στη Ρόδο

Η Κρήτη συνδυάζει τις ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες, τα άγρια φαράγγια, τα σπήλαια, τους απέραντους ελαιώνες και πορτοκαλεώνες κι ένα συνδυασμό από αγριάδα και θάλασσα. Από τα Χανιά στα δυτικά του νησιού, μέχρι και την πιο ανατολική άκρη της, ή τη διάσημη Ελούντα, στο νομό Λασιθίου στην βόρεια ακτή του νησιού, ενθουσιάζει και τους πιο δύσκολους επισκέπτες. Η πόλη των Χανίων, με το Ενετικό λιμάνι και τα ζωντανά ίχνη της Τουρκοκρατίας, ήταν η πρωτεύουσα του νησιού μέχρι την δεκαετία του 1970 και παραμένει και σήμερα η ομορφότερη πόλη της Κρήτης.

Μια στιγμή απόλυτης πολυτέλειας με θέα στο πέλαγος και μοναδικό φαγητό στην Ελούντα της Κρήτης.

Πιο πάνω, στη Σκιάθο, επίσης, που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη νησιώτικη γαλήνη, θα νιώσετε την ξεχωριστή γοητεία της τοπικής αρχιτεκτονικής, της γαστρονομίας και της διασκέδασης.

Ταξίδι στη Σκιάθο; Η GAP Vassilopoulos Travel έχει τη λύση. www.gaptravel.eu

Στη μοναδική Σάμο, με τη πλακόστρωτη προκυµαία του λιμανιού, περιπλανηθείτε στα σοκάκια και νιώστε τον παλµό του νησιού να χτυπά δυνατά.

Στην πανέμορφη Ρόδο, στο νησί των Ιπποτών θα περιπλανηθείτε στα καλντερίμια της ιστορίας, και θα νιώσετε ότι γυρίζετε πίσω στο χρόνο.

Διακοπές στη Ρόδο; Η GAP Vassilopoulos Travel έχει τη λύση. http://www.gaptravel.eu/greek-islands-2018

Αυτή η «αρχοντική» απόδραση είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές από τα ελληνικά νησιά, που θα σας κάνει να νιώσετε έντονα συναισθήματα γαλήνης και διασκέδασης.

Στου Ιονίου τις ομορφιές

Στην άλλη άκρη, στο Ιόνιο πέλαγος, η Λευκάδα, με την εξωτική ομορφιά της, τα παρθένα φυσικά τοπία, τις ολόφυτες πλαγιές με τα πεύκα που “φιλάνε” τη θάλασσα, τις συγκλονιστικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά -σε όλες τις διαβαθμίσεις του μπλε και του πράσινου-, τα ορεινά παραδοσιακά χωριά και τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρεται απλόχερα από τους Λευκαδίτες, θα νιώστε ότι βρίσκεστε στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Οι πολυβραβευμένες παραλίες της Λευκάδας, ξακουστές σε όλο τον κόσμο θα σας μαγέψουν και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.

Αλλά και στην αρχοντική Κέρκυρα θα περάσετε αξέχαστες διακοπές, αφού το νησί είναι ταυτισμένο με εικόνες «μυθικές», γεμάτες ιστορία και μαγευτικά κρυστάλλινα νερά.

Εμπειρίες που θα ολοκληρωθούν με τα χαμόγελα των ντόπιων, τις γεύσεις των παραδοσιακών θαυμάτων της μεσογειακής κουζίνας, αφού κάθε νησί έχει και τις δικές του γαστρονομικές εκπλήξεις να σας προσφέρει. Κι αν διαθέτετε περισσότερη ενέργεια, θα απολαύσετε το βυθό, τα κύματα και τα ολόφυτα βουνά, γιατί η ομορφιά βρίσκεται παντού.

More info

Βέβαια, να θυμάστε πως οπουδήποτε κι αν θέλετε να περάσετε φέτος τις διακοπές σας, η GAP Vassilopoulos Travel έχει τη λύση. Γι’ αυτό επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της www.gaptravel.eu και θα σας βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητάτε.

Στο http://www.gaptravel.eu/greek-islands-2018 θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα πακέτα για 8ήμερες διακοπές, με απευθείας πτήσεις, και διαμονή σε ξενοδοχεία 3, 4, 5 αστέρων ή και Deluxe.  

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις οργανωμένες εκδρομές και τις υπηρεσίες της Gap Vassilopoulos Travel (http://www.gaptravel.eu/) κάντε κλικ στο 

Ταξιδεύουμε ανά τον κόσμο με τα “μάτια” μιας ειδικού

 

MadameLeFo