Ραντεβού με το παγωτό, την πιο γλυκιά παγωμένη εμμονή του καλοκαιριού

Μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε χθες το βραδάκι στο πιο  δροσερό πάρτι του Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, για να υποδεχθούμε την Εβδομάδα Παγωτού, που φέτος δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της πιο γλυκιάς παγωμένης εμμονής του καλοκαιριού, από τις 18 έως και τις 27 Μαΐου 2018, καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Υποδεχθήκαμε την Εβδομάδα Παγωτού στο Colors Café 

Χθες, νωρίς το βραδάκι, βρεθήκαμε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, σε μια όαση δροσιάς με θέα την πισίνα, για την υποδοχή της Εβδομάδας Παγωτού. Ανάμεσα σε παλιούς, καλούς συναδέλφους, εκπροσώπους των ΜΜΕ, φίλους γευσιγνώστες, αλλά και όλους τους γνωστούς συνεργάτες του ξενοδοχείου Four Seasons, δοκιμάσαμε όλες, μα όλες τις αγαπημένες γεύσεις του homemade παγωτού, οι οποίες ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μας και μεταμορφώνονταν πάνω σε ειδική  ψυχόμενη πλάκα, σε υπέροχες και απολαυστικές παγωτοδημιουργίες.

Πρωτόγνωρη εμπειρία απόλαυσης

Η ιεροτελεστία της προετοιμασίας μάς εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αφού με ενθουσιασμό και προσμονή βλέπαμε το αγαπημένο μας παγωτό να αναμειγνύεται με μαεστρία μπροστά μας και να εξελίσσεται σε ένα υπέροχο μωσαϊκό συνδυασμών και γεύσεων, με φίνες πρώτες ύλες.

Εβδομάδα Παγωτού… με γευστική καινοτομία

Στο πλήρως ανακαινισμένο Colors Café του Four Seasons, ο πάντα δημιουργικός Δημήτρης Χατζηγιάννης, ο Pastry Chef του ξενοδοχείουκαι η ομάδα του, έκαναν για μια ακόμη χρονιά ιδιαίτερη εντύπωση.

Με έμφαση πάντα στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί ο Δημήτρης Χατζηγιάννης, ο ταλαντούχος Pastry Chef, αλλά και την απεριόριστη φαντασία που τον διακρίνει, προετοιμάστηκε κατάλληλα, για να κάνει για μια ακόμη χρονιά τη διαφορά κατά την Εβδομάδα Παγωτού του Colors Café, που αρχίζει στις 18/5 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 Μαΐου 2018, καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 19:00. Γι’ αυτό και σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης για να δημιουργήσετε κι εσείς τις δικές σας παγωτοσυνθέσεις με λαχταριστούς συνδυασμούς σοκολάτας, φράουλας, καραμέλας, βανίλιας, κόκκινων φρούτων και ξηρών καρπών.

Posted by Efstathios Petalas on Tuesday, May 8, 2018

Ice cream creations

Εκτός αυτών όμως, υπάρχουν και οι φαντασμαγορικές ice cream creations, τα gourmet έτοιμες προτάσεις του pastry chef, που θα απογειώσουν όχι μόνον τη γεύση, αλλά και την αίσθηση της όρασης. Και επειδή όταν απολαμβάνουμε ένα πιάτο, το απολαμβάνουμε και με το… μάτι, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε για σας, αλλά και να σας αναφέρουμε τα ονόματά τους.

Το Maracuja για παράδειγμα, περιέχει παγωτό γιαουρτιού, με Passion Fruit, Savarin εσπεριδοειδών, και salsa από εξωτικά φρούτα. Το εντυπωσιακό Baked Alaska περιέχει παγωτό Cherry Panacotta, καλυμμένο με ιταλική μαρέγκα και ολοκόκκινα κεράσια.

Το εκρηκτικό Salted Caramel περιλαμβάνει  παγωτό Salted burned caramel, κρέμα dolce latte, chocolate chip cookies, σε τραγανό χωνάκι. Τέλος, το Summer Refresh περιέχει sorbets από Peach Mango, lychees rose petal και strawberry, μαριναρισμένα φρούτα της εποχής,φράουλες, φρέσκια κρέμα κι ένα εντυπωσιακό raspberry tuile. Θέλετε κι άλλα;

Και  ice cream cocktails

Βεβαίως… Στη συλλογή του μενού της Εβδομάδας Παγωτού περιλαμβάνονται για τους λάτρεις της υγρής γαστρονομίας και τρία ευφάνταστα ice cream cocktails. Το ακαταμάχητο Mint Dreams με Vodka, vanilla ice cream και crème de menthe, το εκρηκτικό Frozen Love με Vodka, white crème de cacao, φρέσκες φράουλες και vanilla ice cream και το εκλεπτυσμένο White Bellini με Prosecco και σορμπέ λεμόνι.

Καλή απόλαυση λοιπόν! Απλά, σημειώστε στην ατζέντα σας, ότι η Εβδομάδα Παγωτού του Colors Café στο ξενοδοχείο Four Seasons αρχίζει στις 18/5 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 Μαΐου 2018, καθημερινά από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στα πιο κάτω links  

https://www.fourseasons.com.cy/

https://www.facebook.com/pages/Colors-Caf%C3%A9-Four-Seasons-Hotel/399251683426557

 

 

 

MadameLeFo