Ραντεβού και στην παραλία, με αντηλιακά της HEI POA!

Οι αλήθειες και οι μύθοι για το τροπικό μαύρισμα είναι πολλές. Φέτος, όμως, για να αποκτήσουμε  το σοκολατένιο μαύρισμα που ονειρευόμασταν εδώ και μήνες, δώσαμε ραντεβού στην παραλία με την HEI POA και τα αντηλιακά με λάδι Μοnoi από την Ταϊτή! Το αποτέλεσμα; Ήταν εκθαμβωτικά εντυπωσιακό, γι’ αυτό σάς τα συστήνουμε ανεπιφύλαχτα!

Τα HEI POA μάς ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊτή

Το καλά κρυμμένο μυστικό των καλλονών της Γαλλικής Πολυνησίας ακούει στο όνομα Monoï oil, για το οποίο μιλήσαμε πρόσφατα.

Και επειδή γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι τα HEI POA είναι απόλυτα αγνά προϊόντα, είπαμε αυτό το καλοκαίρι να δοκιμάσουμε και την αποτελεσματικότητα των αντηλιακών της. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι επιλέγοντας τα αντηλιακά HEI POA με λάδι Monoï από την Ταϊτή, η προστασία από τις ακτίνες του ήλιου και η απόλαυση πάνε… παρέα! Γι’ αυτό σας καλούμε να ανακαλύψτε κι εσείς τα προϊόντα του brand που βασίζονται στο Monoï oil, αυτό το μαγικό συστατικό από την Ταϊτή και να προσθέσετε μια τροπική νότα στην περιποίηση και την αντηλιακή σας προστασία.

Τα αντηλιακά της σειράς HEI POA βασίζονται στο αγνό Monoï oil (λάδι Μονόι). Το μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα και η μοναδική υφή τους τα κάνουν top επιλογή για την περιποίηση και την αντηλιακή προστασία όλο το καλοκαίρι.

Ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία

Εάν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε ένα ονειρεμένο τροπικό μαύρισμα, ακολουθήστε το παράδειγμά μας και εμπιστευθείτε τα αντηλιακά της HEI POA με λάδι Μοnoi από την Ταϊτή! Πραγματικά, εκτός από το σοκολατένιο χρώμα, θα είστε και απόλυτα προστατευμένες από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου. 

Για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και ήπιο μαύρισμα, σας προτείνουμε το HEI POA Monoï Milk, με SPF 30, που είναι ανθεκτικό στο νερό, 

ή το HEI POA Dry Oil, με SPF 30. Και τα δύο προϊόντα προσφέρουν υψηλή προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Ακολουθήστε τη συμβουλή μας και δεν θα τσουρουφλιστείτε!

Εάν όμως έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα και ονειρεύεστε ένα βαθύ, σοκολατένιο μαύρισμα, σας συστήνουμε το HEI POA Monoï Oil, με SPF 6, σε πρακτικό σπρέι, που κυκλοφορεί σε τρία μοναδικά αρώματα: Tiaré Flower, Vanilla και Coconut. Υπόψην: Δεν περιέχει συντηρητικά και mineral oils, και είναι μη αλλεργιογόνο.

Ωστόσο, για εσάς που επιθυμείτε τροπικό μαύρισμα υπάρχει το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος HEI POA Μonoi Milk, με SPF 20, που επίσης είναι ανθεκτικό στο νερό,

ή το ξηρό λαδάκι HEI POA Monoï Dry Oil, με SPF 15. Υπόψην: Είναι ιδανικά για σας που έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα ή έχετε ήδη μαυρίσει.

Μάθετε κι αυτό… Τα αντηλιακά Hei Poa ακολουθούν τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την προστασία της επιδερμίδας από την ακτινοβολία UVA και UVB.

 Και μετά τον ήλιο, τι;

Για να απαλύνουμε το δέρμα μας ακόμη περισσότερο, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, χρησιμοποιήσαμε το After-Sun Milk της HEI POA, που δεν έχει συντηρητικά και είναι μη αλλεργιογόνο.

Περιέχει Monoï of Tahiti, καταπραϋντική Aloe Vera και ενυδατικό λάδι από passion fruit. Από την πρώτη επαφή με το σώμα μας, το λάτρεψε η επιδερμίδα μας, γιατί την άφησε απαλή σαν το βελούδο και μ’ ένα τροπικό άρωμα που όπως διαπιστώσαμε, το λατρεύουν και οι γύρω μας.

More info

Για περισσότερες πληροφορίες περιπλανηθείτε στο www.heipoa.gr

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Monoï oil κάνοντας κλικ εδώ

HEI POA! Tο μυστικό ομορφιάς και ευεξίας των καλλονών της Ταϊτής

MadameLeFo